15 / 05 / 2024

Osmanlı Hurda İnşaat nerede

Osmanlı Hurda İnşaat nerede

Osmanlı Hurda İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emre Toruk, Önder Aydın, Abdullah Oğuz Toruk ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 16 Ağustos'ta Soğanlık'ta kuruldu.

Öz Fibek Hafriyat Nakliyat İnşaat Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Fibek Hafriyat Nakliyat İnşaat Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Gümüş tarafından kuruldu.

Öz Gümüş Hafriyat İnşaat Nakliyat Tarım Hayvancılık Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Gümüş Hafriyat İnşaat Nakliyat Tarım Hayvancılık Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Gümüş tarafından kuruldu.

Meker Metal İnşaat Hırdavat Hurda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meker Metal İnşaat Hırdavat Hurda Ticaret Limited Şirketi Ataköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kader Çelik tarafından kuruldu.

Arısoy Hurda İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Arısoy Hurda İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Arısoy Hurda İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Akman3 Metal İnşaat Hurda Limited Şirketi kuruldu!

Akman3 Metal İnşaat Hurda Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Doğan tarafından kuruldu.

Özseringen Metal Hurda Atık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özseringen Metal Hurda Atık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Tamer Seringen tarafından kuruldu.

Hurda fiyatları bugün ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 20 Şubat 2023 hurda fiyat listesi

İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemelerinden biri olan demir fiyatlarına bugün zam gelirken gözler hurda fiyatlarına çevrildi. Peki bugün hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 20 Şubat 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda kablo gelir kapısı oldu! Sakın atmayın! İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi…

İnşaat malzemelerinin yükselişi devam ederken hurda kablo fiyatları da dikkat çekiyor. 5 Şubat 2023 hurda kablo fiyatları belli oldu. Hurda analizli kablo fiyatı 156 TL’yi gördü. İşte 5 Şubat 2023 hurda kablo ve hurda akü fiyatları….

Sanal60 Plastik Geri Dönüşüm Hurda İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sanal60 Plastik Geri Dönüşüm Hurda İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ramazan Tosun tarafından kuruldu.

Osmanlı2 Yapı İnşaat Taahhüt Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Osmanlı2 Yapı İnşaat Taahhüt Ve Turizm Limited Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Osman Can Durmuş tarafından kuruldu.

Kayaoğulları Hurda Metal İnşaat Hafriyat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kayaoğulları Hurda Metal İnşaat Hafriyat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kayaoğulları Hurda Metal İnşaat Hafriyat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

İnşaat demir fiyatları ne kadar? Hurda fiyatları ne kadar? Hurda ve demir fiyatlarında son durum!

İnşaat sektöründe fahiş zamlar yine gündeme gelmeye başladı. Demir fiyatlarına gelen üst üste zamlar görenleri şaşırtıyor. Gelen zamların ardı arkası kesilmezken demir fiyatları zirve seviyelere yaklaştı. İşte 11 Mayıs 2022 demir ve hurda fiyatları...

Bakan Hafriyat Hurda Yıkım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakan Hafriyat Hurda Yıkım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 120 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bakan ve Murat Bakan ortaklığında kuruldu.

Osmanlı Hurda İnşaat nerede Haberi

Osmanlı Hurda İnşaat nerede

Osmanlı Hurda İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emre Toruk, Önder Aydın, Abdullah Oğuz Toruk ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 16 Ağustos'ta Soğanlık'ta kuruldu.


Osmanlı Hurda İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; HURDA ALANINDA  Lastik, kauçuk ve plastik profil ve profille ilgili her türlü mamul ve malzemenin imalatı, ithalat ve ihracatını yapmak. Plastik hammaddeleri alım satımını yapmak. Plastik kalıpların ve makinelerin imalat ve satışını yapmak. Toz, granül veya levha plastikten mamul tabak, çatal, kaşık, bardak, ayran ve yoğurt kapları, su kapları, gıda maddesi ve meşrubat kapları, şişe, kapak ve benzeri plastik kapların, leğen, kova, bidon gibi plastik mutfak eşyalarının imalatını, ithalatını, ihracatını yapmak. Plastikten mamul hortum, örtü, branda, boru, vana, eklem parçaları, sulama...