28 / 04 / 2024

Özseringen Metal Hurda Atık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Özseringen Metal Hurda Atık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Tamer Seringen tarafından kuruldu.



Özseringen Metal Hurda Atık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Tamer Seringen tarafından kuruldu.

Özseringen Metal Hurda Atık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü Kağıt, Kumaş, Metal, Plastik ve mamul maddenin ve hurda haline gelmiş malzemenin ticaretini, ihraç ve ithalini yapmak. Hurda toplama, ayrıştırma, geri dönüşüm ve işleme tesisleri kurmak ve işletmek. 2- Demir ve demir dışı metallerin İşlenmesi için; Haddehaneler, Dökümhaneler ve Döküm potaları kurmak ve işletmek. 3- Gemi, Fabrika, Depolama tankı gibi ekonomik ömrü kalmamış tesis ve sistemleri, Sökmek, Ayrıştırmak ve Parçalayarak hurda olarak ekonomiye kazandırmak için gerekli tesis, makine ve şantiyeler kurmak. Bu islerle ilgili olarak taahhütlerde bulunmak, ihalelere girmek. 4- Her türlü demir, çelik, bakır, fosfor, pirinç, alüminyum, magnezyum, nikel, çinko, kalay ve demir dışı metalleri, sacları, levhaları, yaprakları, şeritleri, contaları, profilleri, tozları, talaşları, granülleri, boruları, yayları alıp satmak. 5- Konusu ile ilgili olarak sac, boru, profil, demir, çelik ve benzeri malzemelerin toptan ve perakende alımı satımını yapmak. 6- Yapı endüstrisinde kullanılan bilumum madde ve malzemelerin ticareti için satış yerleri kurmak, kiralamak, işletmek. 7- Tekstil ve konfeksiyon Atölyeleri kurmak. Tekstil makinaları, Dikiş, Ütü Nakış ve Baskı Makinaları almak, satmak, kurmak, işletmek. Tekstil ürünlerini almak, satmak, kendi üretmek ve fason olarak ürettirmek. 8- Her türlü petrol, petrol türevleri; benzin, motorin, gaz yağı, fuel oil, solvent, jet yakıtı gibi akaryakıt ile madeni yağlar, gresler vb.alımını, satımını yapmak, yükleme, boşaltma, depolama, dağıtım, dolum tesislerini kurmak. Akaryakıt istasyonları açmak, işletmek, yıkama yağlama servis istasyonları kurmak. Petrol ofisi ve benzeri kuruluşların bayiliğini almak, 9- Her türlü hafriyat, nakliyat ve inşaat taahhüt işleri yapmak ve yaptırmak. 10- İnşaat Malzemeleri Alım satımını ve pazarlamasını yapmak ve yaptırmak. 11- Kamu ve özel kuruluşların açmış olduğu inşaat, bina yıkım ve hurda ihalelerine iştirak etmek, taahhüdü altında kalan işleri tamamlamak veya sorumluluğu altında taşeronlara vererek taahhüdü yerine getirmek. 12-Sirket Amacını gerçekleştirebilmek için, Menkul ve Gayrimenkuller Alabilir, Satabilir, Kiraya verebilir, Kiralar, Rehin ve ipotek edebilir. 13-Sirket Amacını gerçekleştirebilmek için Motorlu ve Motorsuz Taşıtlar, İş-Makinaları, ekipman, malzeme, yedek parçaları Alabilir, Satabilir, İthal edebilir, Kiraya verebilir, Kiralayabilir, 14-Yukarıda belirtilen konulardan başka şirket için gerekli ve faydalı görülecek işlere ortaklar kurulunun kararı, Sanayi ve Ticaret Bakanlının izniyle girişimde bulunulur.
 


Geri Dön