05 / 05 / 2024

osmanlı inşaat kimin

osmanlı inşaat kimin

Osmanlı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nuri Bakırcı kimdir? Osman Nuri Bakırcı'nın eğitim ve iş hayatı ile Osmanlı İnşaat'ın projeleri ile ilgili bilgiler bu haberde...

Filyos Liman Projesi inşaatının yüzde 67’si tamam!

Osmanlı Padişahı 2. Abdülhamit’ün rüya projesi olarak bilinen Filyos Liman Projesi’nde sona yaklaşıldı. Zonguldak Çaycuma'da yapılan projenin inşaatının yüzde 67’si tamamlandı.

Öz Er-Ka İnşaat kimin?

Öz Er-Ka İnşaat kimin? Öz Er-Ka İnşaat, ne zaman kuruldu?

Konya Tarihi Osmanlı Buğday Pazarı inşaatında inceleme!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Bedesten bölgesinde yaklaşık bin araçlık otoparkı, Tarım Müzesi, işyerleri ve sosyal alanları ile örnek olacak Tarihi Osmanlı Buğday Pazarı inşaatındaki çalışmaları inceledi.

İzmir'de AVM inşaatının altından tarih çıktı!

İzmir’de AVM yapılmak üzere inşaatın devam ettiği alandan Osmanlı dönemine ait liman kalıntıları ve şapel çıkınca şantiyede arkeologlar çalışmaya başladı.

Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi inşaatında sona yaklaşıldı!

Bursa'nın fethinin ve Osmanlı İmparatorluğu'nun kuruluş hikayesinin özel hazırlanan görsellerle anlatılacağı "Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi"nin inşaatında sona gelindi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ulus’taki Osmanlı Camii inşaatını gezdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ulus’ta inşaatı devam eden Osmanlı Camii inşaatında incelemelerde bulundu. Erdoğan için camii çevresinde yoğun güvenlik önlemi alındı.

Ankara Osmanlı Halk Pazarı'nın inşaatı tamamlandı!

Geçtiğimiz Aralık ayında yanan ve Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Ankara Ticaret Odası (ATO) işbirliğiyle Şubat ayında temeli atılarak yeniden yapımına başlanan Osmanlı Halk Pazarı'nın inşaatı tamamlandı, temizlik çalışmaları yapılıyor.

Torkam İnşaat kimin?

Torkam İnşaat, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini kazandı.Peki, 25 yıldır faaliyet gösteren Torkam İnşaat kimin?

Kocaeli Umuttepe'deki üst geçidi Atlas İnşaat yapacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi B kapısı önünde yaptıracağı yürüyen merdivenli yaya köprüsü inşaatını kimin yapacağı kesinleşti. İnşaatı, Atlas İnşaat'ın yapacağı açıklandı.

Murat Kutanoğlu Osmanlı İnşaat’a yönetici olarak atandı!

Esenyurt bölgesinde hayata geçirdiği konut projelerinden ev alan vatandaşları mağdur ettiği için mahkeme kapılarını aşındıran Osmanlı İnşaat’a kayyum atandı

İnşaat ruhsatı kimin adına çıkar?

Bir binanın inşaat çalışmalarına başlanılabilmesi verilen inşaat ruhsatı gerekli belgeler ile belediyeye yapılacak başvuru sonrasında alınabiliyor. Peki, inşaat ruhsatı nasıl verilir? İnşaat ruhsatı kimin adına çıkar?

Osmanlı İnşaat'tan flaş gözaltı açıklaması!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Mali Şube Ekiplerinin Makrom Yapı'nın sahibi ve yöneticilerine yönelik operasyonun yankıları sürerken Osmanlı İnşaat'tan flaş bir açıklama geldi. İşte Osmanlı İnşaat tarafından yapılan o açıklama...

Osmanlı İnşaat mağdurlarından yeni suç duyurusu!

Osmanlı İnşaat mağdurları, yapımı tamamlanması gereken 1.200 kadar konut bulunan Osman Nuri Bakırcı'nın eşi Nuriye Bakırcı ve Osmanlı İnşaat şirket müdürü Müslüm Allı hakkında yarın suç duyurusunda bulunacak...

osmanlı inşaat kimin Haberi

osmanlı inşaat kimin

Osman Nuri Bakırcı kimdir?

Osman Nuri Bakırcı, 1974 yılı Erzurum doğumlu. 1990 yılında müteahhitlik yaparak sektöre giren Osman Nuri Bakırcı, bugün Osmanlı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı.


Eğitimini Erzurum’da tamamladıktan sonra 1990 yılında İstanbul’a gelen Osman Nuri Bakırcı, 2004 yılına kadar müteahhitlik dışında farklı sektörlerde de görev aldı.


2009 yılında ise; gerçekleşen seçimlerde Bakırcı, DP’den İstanbul Beylikdüzü Belediye başkanı adayı olan Osman Nuri Bakırcı 1993 yılında, Osmanlı İnşaat’ı kurdu.


Konut projelerine Esenyurt, Beylikdüzü bölgelerinden başlayan Osmanlı İnşaat, sosyal sorumluluk projeleri ile de adından sıkça söz ettiriyor.


Osmanlı İnşaat sosyal sorumluluk projeleri..

Erzurum Atatürk Üniversitesi Ek Fakülte Binası

Esenyurt Osman Bakırcı İlköğretim Okulu

Esenyurt Mevlana Hacı İshak Bakırcı Cami

Esenyurt Nuriye Bakırcı İlköğretim Okulu

Mardin Büyükboğaziye Osman ve Nuriye Bakırcı Sağlık Ocağı

Mardin Osman Bakırcı İlköğretim Okulu

Mardin Kızıltepe İmam Hatip Lisesi

Kars Osman...