02 / 05 / 2024

osmanlı inşaat şırnak

osmanlı inşaat şırnak

Kars'ta Şehr-i Sıla isminde dev bir projeye başlamış olan Osmanlı İnşaat, Kars'ta şehrin ilk alışveriş merkezini, Hakkari ve Şırnak'ta ise yeni konut projeleri inşa etmeyi planlıyor...

Şırnak'ta inşaat kazası: 4 yaralı!

Şırnak'ta bir inşaatın çatı kısmının çökmesi nedeniyle 4 işçi yaralandı. 

Şırnak Silopi Şehir Stadyumu inşaatı tamamlandı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Şırnak Silopi ilçesinde yapılan Silopi Şehir Stadyumu inşaatı tamamlandı. İnşa edilen yeni stadyumun değeri 3 Milyon 800 bin TL.

TOKİ, Şırnak'ta 11 bin 111 konutun inşaatını tamamladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şırnak Valiliği önünde düzenlenen Toplu Açılışı Töreni'nde yaptığı konuşmada, TOKİ aracılığıyla Şırnak'ta bugüne kadar 11 bin 111 konut inşaatının tamamlandığını açıkladı.

Filyos Liman Projesi inşaatının yüzde 67’si tamam!

Osmanlı Padişahı 2. Abdülhamit’ün rüya projesi olarak bilinen Filyos Liman Projesi’nde sona yaklaşıldı. Zonguldak Çaycuma'da yapılan projenin inşaatının yüzde 67’si tamamlandı.

Şırnak'ta 13 okulun inşaatı durduruldu!

Şırnak'ın ilçelerine bağlı bazı köylerdeki okulların inşaatı bütçe yetersizliği nedeniyle yarım kaldı.

Konya Tarihi Osmanlı Buğday Pazarı inşaatında inceleme!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Bedesten bölgesinde yaklaşık bin araçlık otoparkı, Tarım Müzesi, işyerleri ve sosyal alanları ile örnek olacak Tarihi Osmanlı Buğday Pazarı inşaatındaki çalışmaları inceledi.

İzmir'de AVM inşaatının altından tarih çıktı!

İzmir’de AVM yapılmak üzere inşaatın devam ettiği alandan Osmanlı dönemine ait liman kalıntıları ve şapel çıkınca şantiyede arkeologlar çalışmaya başladı.

Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi inşaatında sona yaklaşıldı!

Bursa'nın fethinin ve Osmanlı İmparatorluğu'nun kuruluş hikayesinin özel hazırlanan görsellerle anlatılacağı "Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi"nin inşaatında sona gelindi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ulus’taki Osmanlı Camii inşaatını gezdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ulus’ta inşaatı devam eden Osmanlı Camii inşaatında incelemelerde bulundu. Erdoğan için camii çevresinde yoğun güvenlik önlemi alındı.

Ankara Osmanlı Halk Pazarı'nın inşaatı tamamlandı!

Geçtiğimiz Aralık ayında yanan ve Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Ankara Ticaret Odası (ATO) işbirliğiyle Şubat ayında temeli atılarak yeniden yapımına başlanan Osmanlı Halk Pazarı'nın inşaatı tamamlandı, temizlik çalışmaları yapılıyor.

Murat Kutanoğlu Osmanlı İnşaat’a yönetici olarak atandı!

Esenyurt bölgesinde hayata geçirdiği konut projelerinden ev alan vatandaşları mağdur ettiği için mahkeme kapılarını aşındıran Osmanlı İnşaat’a kayyum atandı

Osmanlı İnşaat'tan flaş gözaltı açıklaması!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Mali Şube Ekiplerinin Makrom Yapı'nın sahibi ve yöneticilerine yönelik operasyonun yankıları sürerken Osmanlı İnşaat'tan flaş bir açıklama geldi. İşte Osmanlı İnşaat tarafından yapılan o açıklama...

Osmanlı İnşaat mağdurlarından yeni suç duyurusu!

Osmanlı İnşaat mağdurları, yapımı tamamlanması gereken 1.200 kadar konut bulunan Osman Nuri Bakırcı'nın eşi Nuriye Bakırcı ve Osmanlı İnşaat şirket müdürü Müslüm Allı hakkında yarın suç duyurusunda bulunacak...

osmanlı inşaat şırnak Haberi

osmanlı inşaat şırnak
Kars'ta inşa edilen Şehr-i Sıla projesini 18 ay içerisinde tamamlayacaklarını söyleyen Osmanlı İnşaat patronu Osman Nuri Bakırcı, buradan kazanılacak geliri, doğu illerine ayıracağını belirtti.  İki şehre daha konut projesi yapacaklarını söyleyen Bakırcı: "Belirlediğimiz şehirler Hakkari ve Şırnak. Hakkari için yaklaşık 500 konut tasarladık. Şırnak için ise projeyi geliştirme aşamasındayız." dedi. Bakırcı Kars'ta da ilk alışveriş merkezini inşa etmeyi hedeflediklerini...