06 / 05 / 2024

Osmanlı kapı modelleri

Osmanlı kapı modelleri

Osmanlı kapıları zamana meydan okuyor. Bodrum'da geçmişi Osmanlı İmparatorluğu'na kadar uzanan tarihi kapılar, 5 yıldızlı tesisler ve evlerde dekorasyonun bir parçası olarak yaşamaya devam ediyor.

Tiny Home Show ve Karavan Show Eurasia kapılarını açtı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen yeni karavan modelleri ve tekerlekli mobil evlerin lanse edildiği Tiny Home Show ile Karavan Show Eurasia 27 Eylül'de kapılarını açtı.

Mini 3 Kapı’ya 37 bin 407 TL zam geldi! İşte Mini 3 Kapı 22 Kasım 2022 fiyat listesi!

Otomobillere gelen zam furyasından Mini modelleri de nasibini aldı. Mini 3 Kapı’ya bu ay 37 bin 407 TL zam geldi. Peki Mini 3 Kapı'nın Kasım ayı fiyatları ne kadar? İşte Mini 3 Kapı 22 Kasım 2022 fiyat listesi...

Osmanlı Stadı yeniden kapılarını açıyor!

Spor Toto 1. Lig'in 18. haftasındaki Osmanlıspor-Boluspor karşılaşması Osmanlı Stadı'nda oynanacak. Stadın zeminini tekrar inceleyeceği ve duruma göre yeniden karar verileceği açıklandı.

Çamlıca Camisi'ne 6 tonluk kündekari kapı!

Osmanlı-Selçuklu mimari tarzı ile günümüz çizgilerinin bütünleştiği Çamlıca Camisi'nin, dünyadaki en büyük ibadethane kapılarından biri olan 5 metre genişliğinde, 6,5 metre yüksekliğinde ve 6 ton ağırlığındaki ana kapısı yerine takıldı

Murat Kutanoğlu Osmanlı İnşaat’a yönetici olarak atandı!

Esenyurt bölgesinde hayata geçirdiği konut projelerinden ev alan vatandaşları mağdur ettiği için mahkeme kapılarını aşındıran Osmanlı İnşaat’a kayyum atandı

İzmir'deki eski Osmanlı Türk evleri onarılmayı bekliyor!

İZMİR’de kapıları ve avlulukları ay yıldızlı, 1850 ile 1890 yılları arasında inşa edilmiş eski Osmanlı Türk evleri ilgi bekliyor.

İzmir Osmanlı Türk evleri ilgi bekliyor!

İzmir’de kapıları ve avlulukları ay yıldızlı, 1850 ile 1890 yılları arasında inşa edilmiş eski Osmanlı Türk evleri ilgi bekliyor. Evlerin onarım maliyetlerinin yüksek olması zorluyor.

Ece Deniz Toros, Sur Çelik Kapı için tasarım yapıyor!

Tasarımlarıyla fark yaratan Sur Çelik Kapı, sektörde bir ilke daha imza atıyor. Dünya markası olma hedefiyle çıktığı yolda, uluslararası bir tasarımcıyla çalışmaya başlayan Sur Çelik Kapı, Ece Deniz Toros'un tasarladığı modelleri satışa sunuyor.

Osmanlı kapıları ev dekorasyonlarında kullanılıyor!

Bodrum'da geçmişi Osmanlı İmparatorluğu'na kadar uzanan tarihi kapılar, 5 yıldızlı tesisler ve evlerde dekorasyonun bir parçası olarak yaşamaya devam ediyor...

Osmanlı kapıları zamana meydan okuyor!

Osmanlı kapıları zamana meydan okuyor. Bodrum'da geçmişi Osmanlı İmparatorluğu'na kadar uzanan tarihi kapılar, 5 yıldızlı tesisler ve evlerde dekorasyonun bir parçası olarak yaşamaya devam ediyor.

Heybeli Ada Deniz Lisesi kapılarını basına açtı!

Heybeli Ada Askeri Deniz Lisesi Komutanlığı, ilk kez kapılarını basın mensuplarına açtı. 650 öğrencinin eğitim gördüğü lise geleceğin harbiyelilerini yetiştiriyor. Osmanlı Padişahı 2. Mahmut dönemine ait eserlerin yer aldığı lise, yaşayan bir müze görünüm

Ankara'da yapılacak olan 5 kapının inşaatı devam ediyor!

Eskişehir, Konya, İstanbul, Samsun ve Esenboğa girişlerine yaptırılacak olan 25’er metre yüksekliğinde mermer, taş kaplama ve Osmanlı motiflerinin bulunduğu kapıların üzerinde ' Hoş geldin ' yazacak...

Beylife 1'de 85 bin TL'ye! Bavulunu kap gel rezidans kampanyası!

Osmanlı İnşaat Yapı, ‘Bavulunu kap gel' rezidansları satışa sundu. Dayalı döşeli 60 metrekare stüdyo daireler 85 bin TL'ye satılıyor

Osmanlı kapı modelleri Haberi

Osmanlı kapı modelleri

Bodrum'da geçmişi Osmanlı İmparatorluğu'na kadar uzanan tarihi kapılar, 5 yıldızlı tesisler ve evlerde dekorasyonun bir parçası olarak yaşamaya devam ediyor.


Bodrum'da yaşayan ve ilçede tarihe ilgisiyle tanınan Doğan Demir, her birisi 150-170 yıllık kapıları yeniden hayata kazandırıyor. Türkiye'nin büyük bölümünü gezen ve eski kapıları araştıran Demir, tarihi değere sahip kapıları bulup ilçeye getirerek bakımlarını yapıyor.


Demir, Osmanlı İmparatorluğu ve Cumhuriyet'in kurulduğu ilk yıllarda yapılan, üzeri işlemeli kapıları koleksiyoncular ve tarihe meraklı kişilerin beğenisine sunuyor.


"Kapılara büyük ilgi var"


Doğan Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kapıları onardıktan sonra 600 ile 7 bin lira arasında değişen fiyatlarla satışa sunduğunu kaydetti. Kapıların kendi yörelerinin motiflerini taşıdığına değinen Demir, "Bu motifler Osmanlı'dan, Selçuklu'dan gelen motiflerdir. Çok güzel ve değerlidir" dedi.


En çok Ankara, İzmir, Antalya ve İstanbul'dan kapı...