19 / 05 / 2024

Osmanlı kapıları bodrum

Osmanlı kapıları bodrum

Bodrum'da geçmişi Osmanlı İmparatorluğu'na kadar uzanan tarihi kapılar, 5 yıldızlı tesisler ve evlerde dekorasyonun bir parçası olarak yaşamaya devam ediyor...

Akana Cennet Koyu, Bodrum'da kapılarını açtı!

Türkiye'deki önemli turizm merkezlerinden biri olan Bodrum, çok özel bir projeyle bir araya geliyor. Bodrum'daki en özel koy olan Cennet Koyu'nda kapılarını açan Akana Cennet Koyu, Bodrum'daki önemli yatırımcılardan Çağdaş Holding tarafından inşa edildi.

Bodrum Private Water Front Villa kapılarını açtı!

LUX* Bodrum Resort & Residences’da yapılan ve özel misafirler için hazırlanan “Private Water Front Villa’’ kapılarını açtı. Özel misafirler için hazırlanan 1500 metrekarelik alanda konumlandırılmış konsept hizmete açıldı.

Private Water Front Villa kapılarını açtı!

LUX Bodrum Resort & Residences’da yapılan pek çok yenilikten biri de özel misafirler için hazırlanan 1500 metrekarelik alanda konumlandırılmış “Private Water Front Villa’’ kapılarını misafirlerine açtı. 

LUX* Bodrum kapılarını açtı!

LUX* Bodrum Resort & Residences, unutulmaz bir şölenle kapılarını açtı. LUX* Bodrum Resort & Residences, 19 Mayıs’taki muhteşem açılışıyla konuklarına, yaşayacakları sıra dışı deneyimin ön gösterimini yaptı.

Beliz Sarıyer evinin kapılarını Şamdan Dergisi'ne açtı!

Tasarımcı Derin Sarıyer'in eşi, iç mimar Beliz Sarıyer ailesine ait Bodrum-Yalıkavak'taki evinin kapılarını Şamdan Dergisi'ne açtı. Beliz Sarıyer ''Annem İge Köprülü'ye ait olan bu evi yaz-kış kullanıyoruz'' dedi.

Osmanlı kapıları ev dekorasyonlarında kullanılıyor!

Bodrum'da geçmişi Osmanlı İmparatorluğu'na kadar uzanan tarihi kapılar, 5 yıldızlı tesisler ve evlerde dekorasyonun bir parçası olarak yaşamaya devam ediyor...

Osmanlı kapıları zamana meydan okuyor!

Osmanlı kapıları zamana meydan okuyor. Bodrum'da geçmişi Osmanlı İmparatorluğu'na kadar uzanan tarihi kapılar, 5 yıldızlı tesisler ve evlerde dekorasyonun bir parçası olarak yaşamaya devam ediyor.

Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı!

Porland, Stüdyo Mağaza ve Porland Fabrika Mağaza olarak konumlandırdığı iki ayrı mağazasıyla şimdi de Bodrumlular ile buluşuyor. Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı.

Bursa kitap fuarı kapılarını açıyor!

Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş. tarafından bu yıl 12.'si düzenlenecek Kitap Fuarı, yarın düzenlenecek törenle ziyaretçilere kapılarını açacak. Geçen sene yaklaşık 255 bin kişinin ziyaret ettiği fuarı bu yıl en az 300 binin üzerinde insanın ziyaret etmesi bekle

Tema World 2016'da kapılarını açacak!

400 milyon dolar yatırımla hayata geçecek park, yılda 3 milyon kişiyi eğlendirecek. Kurgulanmış hikâyeleri, birbirinden farklı ve renkli temaları ile her yaş grubuna hitap edecek Tema World 2016'da kapılarını açacak.

MIPIM 2014 kapılarını açtı!

Gayrimenkul sektörünün uluslararası platformda kendini ve projelerini tanıttığı en önemli fuar olan MIPIM kapılarını açıyor. Türkiye fuara Brezilya ve Rusya ile birlikte Onur Ülke olarak katılıyor.

MIPIM kapılarını açtı!

Gayrimenkul sektörünün uluslararası platformda kendini ve projelerini tanıttığı en önemli fuar olan Mipim bugün kapılarını açıyor. Türkiye fuara, Brezilya ve Rusya ile birlikte “Onur Ülke” olarak katılıyor

Kalininskaya Nükleer Santrali, kapılarını Anadolu Ajansı'na açtı!

Rusya'nın, Akkuyu'da inşa edilecek nükleer santralle benzer özelliklere sahip Kalininskaya Nükleer Santrali, kapılarını Anadolu Ajansına açtı. Kalininskaya Nükleer Santrali 'nde, VVER tipi 4 reaktörü bulunuyor.

Osmanlı kapıları bodrum Haberi

Osmanlı kapıları bodrum

Bodrum'da geçmişi Osmanlı İmparatorluğu'na kadar uzanan tarihi kapılar, 5 yıldızlı tesisler ve evlerde dekorasyonun bir parçası olarak yaşamaya devam ediyor.


Bodrum'da geçmişi Osmanlı İmparatorluğu'na kadar uzanan tarihi kapılar, 5 yıldızlı tesisler ve evlerde dekorasyonun bir parçası olarak yaşamaya devam ediyor.


Bodrum'da yaşayan ve ilçede tarihe ilgisiyle tanınan Doğan Demir, her birisi 150-170 yıllık kapıları yeniden hayata kazandırıyor. Türkiye'nin büyük bölümünü gezen ve eski kapıları araştıran Demir, tarihi değere sahip kapıları bulup ilçeye getirerek bakımlarını yapıyor.


Demir, Osmanlı İmparatorluğu ve Cumhuriyet'in kurulduğu ilk yıllarda yapılan, üzeri işlemeli kapıları koleksiyoncular ve tarihe meraklı kişilerin beğenisine sunuyor.


"Kapılara büyük ilgi var"


Doğan Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kapıları onardıktan sonra 600 ile 7 bin lira arasında değişen fiyatlarla satışa sunduğunu kaydetti. Kapıların kendi yörelerinin motiflerini taşıdığına değinen...