19 / 05 / 2024

osmanoğullları inşaat nerede

osmanoğullları inşaat nerede

Sky Moon Star Residence projesi İstanbul Avrupa Yakası’nda, Büyükçekmece Gürpınar’da yaşama geçiriliyor…

Onk Osmanoğlu İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onk Osmanoğlu İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Nuri Karci tarafından kuruldu.

Türkiye inşaat ve gayrimenkul sektöründe nerede?

Türkiye'de yaşanan son gelişmeler inşaat ve gayrimenkul sektörünü de etkiledi. Bankaların faiz oranlarında düşüşe gitmesi sektöre hareketlilik getirdi. Peki inşaat ve gayrimenkul sektöründe neredeyiz? Konut stoku ne kadar? İşte merak edilen soruların cevapları...

Menemen Devlet Hastanesi inşaatı projesi TBMM'de!

Menemen Devlet Hastanesi inşaatı projesi için aktarılan ödeneği ve projenin ne zaman bitirileceği meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karşıyaka Devlet Hastanesi'nin inşaatı ne zaman bitecek?

Karşıyaka Devlet Hastanesi inşaat projesine ayrılan ödenek ve projenin ne zaman bitirileceği meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Celil Osmanoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Celil Osmanoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Top tarafından 50 bin TL sermaye ile 21 Eylül'de Maltepe'de kuruldu.

Bankalar inşaat sektörü için faiz indirmeli!

Yeni Birlik Gazetesi köşe yazarı olan Yıldırım Gökkaya, bugünkü yazısında inşaat sektöründeki milli seferberliği değerlendirdi. Gökkaya, yazında ''İnşaat sektörü burada ama bankalar nerede?'' sorusunu sordu.

Öz Osmanoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Osmanoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kamil Süküt tarafından 50 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da Kartal, Soğanlık Yeni Mahallesi, Şinasi Sokak, Can Yıldırım Apartmanı'nda kuruldu.

Lokum Evler DKY İnşaat nerede?

Ödemelere göre 60 aya kadar vade imkanı sağlanan projede teslimler 2016 yılında yapılması planlanıyor. Proje DKY İnşaat imzasıyla yükseliyor. Peki Lokum Evler DKY İnşaat nerede?

Cathay İnşaat Sone İstanbul nerede?

Sone İstanbul Rezidans'ta dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor. Çeşitli sosyal alanların yer aldığı proje 151 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. Peki Cathay İnşaat Sone İstanbul nerede?

DKY Sahil DKY İnşaat nerede?

Toplam 140 adet daireden meydana gelecek olan proje toplam 5 bin metrekarelik arsa alanına yayılıyor. Projede daireler 128 metrekareden başlıyor. Peki DKY Sahil DKY İnşaat nerede?

Kat karşılığı inşaat sözleşmesi nerede yapılır?

Kat karşılığı inşaat sözleşmelerinde, tarafların haklarının yanı sıra, binanın nasıl inşa edileceği gibi bilgilere de yer verilmesi gerekiyor. Peki, kat karşılığı inşaat sözleşmesi nerede yapılır?

DKY İnşaat DKY On nerede?

DKY On Rezidans'ta 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Toplam inşaat alanı 38 bin metrekare olarak belirlenen projede peşin alımlarda indirim uygulanıyor. Peki DKY İnşaat DKY On nerede?

Kat karşılığı inşaat sözleşmesi fesih nedenleri!

Arsa sahipleri ile müteahhit arasında kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalanıyor. Peki, kat karşılığı inşaat sözleşmesi nasıl feshedilir? Dava nerede açılır?Kat karşılığı inşaat sözleşmesi fesih nedenleri nelerdir?

osmanoğullları inşaat nerede Haberi

osmanoğullları inşaat nerede

Osmanoğulları İnşaat’ın yeni projesi Sky Moon Star Residence, Büyükçekmece Gürpınar’da, eski Gürpınar Belediyesi’ne inerken sağ tarafta, Pınartepe Mahallesi, Alaca Sokak’ta yer alıyor. Denize 600 metre mesafedeki Sky Moon Star Residence projesinde 85 metrekare 1+1 evler 125 bin liradan, 125 metrekare 2+1 evler 150 bin liradan, 158 metrekare 3+1 evler 195 bin liradan, 220 metrekare 4+1 evler ise 225 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. 


Skymoon Star Rezidans projesinde minimum yüzde 30 peşin ödemeyle 40 ay vade yapılıyor. Projenin ortak alanlarında sauna, fitness, tenis kortu, hamam ve açık yüzme havuzu mevcut. Projede ayrıca güvenlik, açık ve kapalı otopark bulunuyor.


Deniz ve göl manzaralı Sky Moon Star Residence projesi projesinin inşaatı bu ay itibariyle başlayacak ve yaklaşık 20 ay sürecek. Arsa alanı 6 dönüm...