05 / 05 / 2024

Osmanpaşa Aslan yenileme

Osmanpaşa Aslan yenileme

Yozgat'ta donmak üzere olan köpeğe ve 6 yavrusuna sahip çıkan engelli Osmanpaşa Aslan'ın evi yenilendi. Hayvanseverler, Aslan'ın evini boyayıp eşyalarını yeniledi.

AÖF kayıt yenileme ne zaman? Kayıt yenileme süreci uzatıldı mı? Ders kayıtları nasıl yapılır?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri'ne kayıt ve kayıt yenileme süreleri uzatıldı. 2023-2024 AÖF akademik takviminde sınav tarihleri de detaylı bir şekilde belirtilmiştir. Peki AÖF kayıt yenileme tarihleri ne zaman ve ders kayıtları nasıl yenilenir?

Kağıthane Osmanpaşa Rezerv Yapı Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Kağıthane İlçesi, Merkez (Osmanpaşa) Mahallesi 9701 ada 1 Parsel Rezerv Yapı Alanına ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Aslan Gıda Mobilya Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Aslan Gıda Mobilya Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi bugün Çekmeköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ali Arslan tarafından açıldı.

Aydın'da 429 yıllık cami yeniden ibadete açıldı!

Aydın'da 429 yıllık Hacı Ali Ağa Camisi yenileme çalışmalarının ardından yeniden ibadete açıldı. Açılışa Buharkent İlçe Müftüsü Mehmet Karatuğ katıldı...

Kayseri Zeynep-Yahya Kılıçaslan Sosyal Tesisi ve Aile Sağlığı Merkezi açıldı! 

Melikgazi Belediyesi ve Hayırsever işbirliği ile hayata geçirilen Zeynep-Yahya Kılıçaslan Sosyal Tesis veAile Sağlığı Merkezi açıldı.

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nin yenileme çalışmaları başladı!

TOKİ, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ni yenileme çalışmalarına başladı. Çalışmalar kapsamında, ilk önce arazide arkeolojik kazı yapılacak. 

Genyap Kağıthane 7000 satış ofisi!

Genyap Kağıthane 7000 satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Yatırımcılara yeni yaşam fırsatı sunulan proje Genyap İnşaat tarafından Kağıthane'nin Osmanpaşa bölgesinde yükseliyor. 

Genyap Kağıthane 7000'de yeni yaşam fırsatı!

Genyap İnşaat tarafından hayata geçirilen Genyap Kağıthane 7000 projesi Kağıthane'nin Osmanpaşa bölgesinde yükseliyor. Projede yatırım yapmak isteyenlere yeni yaşam fırsatı sunuluyor.

Dönüşüm beklentisi yenileme pazarında düşüşe yol açtı!

Dönüşüm beklentisi yenileme pazarında da düşüşlere yol açtı. 10 yıl önce 12 milyar dolar olan pazar bugün 6 milyar dolara kadar geriledi.

Tabanlıoğlu Mimarlık'a “Olağanüstü Tarihi Yenileme” ödülü!

Uluslararası İç Mekan Tasarımı Derneği (IIDA) ve Amerikan Kütüphane Derneği (ALA) tarafından 2018 Kütüphane İç Mekan Tasarım Ödülleri'nin kazananları açıklandı. Tabanlıoğlu Mimarlık, “Olağanüstü Tarihi Yenileme” ödülüne layık görüldü..

Gazi̇osmanpaşa Belediyesi'nden cami açıklaması!

Gazi̇osmanpaşa Beledi̇ye Başkanlığı: "Çifte Minareli Cami'nin bulunduğu alan şahıs mülkiyetidir ve kamuya ait bir yer değildir" dedi.

Yozgatlı hayırsever Osmanpaşa Aslan'ın evi yenilendi!

Yozgat'ta donmak üzere olan köpeğe ve 6 yavrusuna sahip çıkan engelli Osmanpaşa Aslan'ın evi yenilendi. Hayvanseverler, Aslan'ın evini boyayıp eşyalarını yeniledi.

Beyazıt Kütüphanesi Yenileme Projesi 40 çağdaş yapı arasında!

Tabanlıoğlu Mimarlık, Mies Van Der Rohe Ödülü 2017'de yüzlerce projeyi geride bıraktı. Tabanlıoğlu, Beyazıt Kütüphanesi Yenileme Projesi ile 40 çağdaş yapı arasında gösterildi.

Osmanpaşa Aslan yenileme Haberi

Osmanpaşa Aslan yenileme

Yozgat'ta hayvanseverler, bakıma muhtaç olduğu halde sokakta donmak üzereyken köpeğe ve 6 yavrusuna sahip çıkan engelli Osmanpaşa Aslan'nın evini boyayıp eşyalarını yenileyerek, davranışını karşılıksız bırakmadı.


Çoğunluğu üniversite öğrencilerinden oluşan gençler, 58 yaşındaki Osmanpaşa Aslan'ın Yozgat'taki evinde bulunan eski eşyaları çıkardı. Evi boyayan gençler, temizlik yaptıktan sonra hayırsever vatandaşların da yardımıyla aldıkları kanepe, koltuk, buzdolabı ve mutfak eşyasını eve yerleştirildi.


Ankara'da mobilyacılık yapan hayvanseverlerden Osman Kaplan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Osmanpaşa Aslan'ın köpeklere sahip çıktığını Yozgat'taki hayvan koruma ekibinden öğrendiklerini söyledi.


Aslan'ın, bakıma muhtaç olmasına rağmen vicdanlı davranarak köpek ve yavrularına sahip çıktığını ifade eden Kaplan, "Osman amcanın evini ziyaret ettik. İmkanları kısıtlı olmasına rağmen köpeği ve 6 yavrusunu sahiplendiğini gördük. Böyle vicdanlı birisi için biz de bir şeyler yapalım istedik. Hem amcamızın evini...