06 / 05 / 2024

OSRAM ofis aydınlatması

OSRAM ofis aydınlatması

Aydınlatma çözümleri alanında öncü ve yenilikçi kuruluş OSRAM, ofislerde bireysel aydınlatma için Scriptus aydınlatma armatürleri serisini hayata geçirdi.

Nissan Qashqai'de yüzde sıfır faiz kampanyası başladı! Bu fırsat bir daha gelmez! 5 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Keskin LED aydınlatması ve 19 inç alaşımlı jantlarıyla öne çıkmayı başaran Nissan Qashqai'de yüzde sıfır kampanyası başladı! Böyle bir fırsat bir daha gelmez! Peki, Nissan Qashqai fiyatları ne kadar oldu? İşte 5 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Volkswagen Golf fiyatları kaç lira? Bir otomobil efsanesi! İşte 14 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Volkswagen Golf, sportifliği, dinamikliği ve dijitalliği ile dikkat çekiyor. LED farları, dış ambiyans aydınlatması ve yeni logosu ile göz dolduran Golf, Türkiye'den en çok satan otomobil. 

Acıbadem'den Ataşehir'e hastane ve ofis projesi geliyor!

Acıbadem Sağlık Grubu'nun temelleri, 1991 senesinde Mehmet Ali Aydınlar önderliğinde atıldı. Birçok hastane projesine imza atan Acıbadem Sağlık Grubu,  Ataşehir'de hem ofis hem hastane projesini hayata geçiriyor.

İş Bankası, İş GYO Maslak ofis binasından ilave alan kiraladı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yaptığı açıklamada, İstanbul Maslak Ofis Binası'nda halihazırda yaklaşık 594 metrekarelik alanda kiracı olan Türkiye İş Bankası A.Ş.'ye 68,7 metrekarelik ilave alan kiralandığını bildirdi.

Bahar Aydınlatma İstanbul’da mağaza ve ofis açtı!

Ankara'da 33 yıldır faaliyet gösteren Türkiye'nin en büyük entegre dekoratif aydınlatma üreticisi Bahar Aydınlatma, ihracat pazarlarında daha aktif olmak için İstanbul'da mağaza ve design ofis açtı..

İstanbul yeni havalimanının aydınlatması Günsan’a emanet!

Türkiye’nin en önemli projeleri arasında yer alan İstanbul yeni havalimanının aydınlatma kontrolünü Günsan üstlendi. Günsan yeni havalimanında Eqona, Nemliyer ve modüler seri model anahtar ve priz ürünleriyle yer alacak.

11 maddede yatak odası aydınlatması seçimi!

Bursa çıkışlı Mimarlık Ofisi f2ms Grup Mimarlarından Mimar Erdağ Demircan yatak odası aydınlatmaları ile ilgili şu bilgileri verdi...

11 maddede yatak odası aydınlatması nasıl olmalı?

Mimar Erdağ Demircan yatak odası aydınlatmaları ile ilgili bilgi verdi. İşte 11 maddede yatak odası aydınlatması...

Emlakkulisi.com Sosyal Medya Uzmanı Şerife Aydın evlendi!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haber sitesi Emlakkulisi.com'un Sosyal Medya Uzmanı ve Ofis Yöneticisi Şerife Aydın ile Fatih Şişoğlu dün gerçekleşen düğünle ile dünya evine girdi...

Emlakkulisi.com Sosyal Medya Uzmanı Şerife Aydın evleniyor!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haber sitesi Emlakkulisi.com'un Sosyal Medya Uzmanı ve Ofis Yöneticisi Şerife Aydın, Fatih Şişoğlu yarın evleniyor.

3. havalimanında aydınlatma kontrolü Günsan'da!

Dünyanın buluşma noktası olmaya hazırlanan İstanbul Yeni Havalimanı’nın aydınlatması Günsan ürünleri ile kontrol edilecek. 

Taksim Ofis Lamartine 2017 değerleme raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada İş GYO Taksim Ofis Lamartine 2017 değerleme raporunu yayınladı. 

ERA Gayrimenkul Didim'de ofis açtı!

ABD merkezli global gayrimenkul danışmanlık markası ERA Gayrimenkul Türkiye, Aydın'ın Didim ilçesinde yeni şube açtı. ERA, Ege Bölgesi’ndeki ofis sayısını 10'a çıkardı.

OSRAM ofis aydınlatması Haberi

OSRAM ofis aydınlatması

Modern ofis aydınlatmasının merkezine insanı koymayı hedefleyen OSRAM İnsan Merkezli Aydınlatma (HCL) anlayışını benimsiyor. Bunun için; biyolojik, duygusal ve görsel ihtiyaçları ile insanları merkeze koyarak bireysel yaşam ortamlarını ışık, alan ve tasarımın karşılıklı etkileşimleri ile optimum şekilde donatıyor.


Almanya’nın uzmanlaşmış tasarım stüdyosu Aisslinger tarafından tasarlanan LED aydınlatma araçları, modern ve ilerici bir tasarıma sahipler. 2017 IF Tasarım Ödülünü de kazanan bu olağanüstü verimlilikteki armatürler, Ayarlanabilir Beyaz versiyonu ile ofislerde biyolojik olarak etkili ışık sağlıyor.


Yeni Scriptus aydınlatma armatürleri yelpazesi İnsan Merkezli Aydınlatmanın bütün işlevsel ve estetik standartlarını karşılıyor. Ayrı ayrı kumanda edilebilen direkt ve endirekt dağılımlı ışık birimleri kullanıcılara kişisel ayarlar ve görsel rahatlık için yüksek seviyede bireysellik sağlıyor. 3000K ve 4000K ışık renklerine ek olarak, Ayarlanabilir Beyaz (TW) özelliğine sahip...