06 / 05 / 2024

OSRAM ofis ışıkları

OSRAM ofis ışıkları

Aydınlatma çözümleri alanında öncü ve yenilikçi kuruluş OSRAM, ofislerde bireysel aydınlatma için Scriptus aydınlatma armatürleri serisini hayata geçirdi.

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa AKTİM Çarşı-Ofis'i için düğmeye bastı! 

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa'daki, yeni ticari gayrimenkul projeleri olan AKTİM Çarşı-Ofis'in temelini atmaya hazırlandıklarını bildirdi. 

Ofis sektöründe trendler sil baştan değişiyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Didem Eryar Ünlü, koronavirüs salgınıyla değişen ofis sektörünü ve Kolektif House Kurucu Ortağı ve CEO’su Ahmet Onur'un konuyla ilgili açıklamalarını kaleme aldı. İşte Didem Eryar Ünlü'nün 'İş hayatında “olasılıklar dünyası”nın kapısı aralandı' başlıklı yazısı...

Japonya'da 91 santimetrelik ofis tasarlandı!

Salıon sürecinde oldukça küçük konutlarda yaşayan Japonlar da kendilerine alternatif ofis seçenekleri arayışına girdi. Önde gelen Japon bir müteahhit çalışanların yaşadıkları zorlukları dikkate alarak, 91 santimetre genişliğe ve 1.8 metre uzunluğa sahip bir ofis tasarladı.

Verimliliği artıran firmalardan ilginç ofis tasarımları!

Çalışanların verimini artırmak isteyen firmalar çok ilginç ofis tasarımlarına imza atıyor. İşte farklılıklarıyla şaşırtan ofisler...

Bakırköy Kadın Hastalıkları Hastanesi için yeni imar planı!

Bakırköy’deki eski Doğum ve Kadın Hastalıkları Hastanesi için 3'üncü kez yeni imar planı hazırlandı. Plan kapsamında “turizm” fonksiyonu iptal edilerek yerine “ofis” fonksiyonu getirildi.

Massena 5 yeni ofis açacak!

Workinton CEO’su Pınar Massena, yurtdışında ofis açtıklarını söyledi. Türkiye’de de büyümeye devam edecek Messena 5 yeni şube açmayı hedefliyor.

OSRAM modern ofis aydınlatmasında İnsan Merkezli Aydınlatma dönemi!

Aydınlatma çözümleri alanında öncü ve yenilikçi kuruluş OSRAM, ofislerde bireysel aydınlatma için Scriptus aydınlatma armatürleri serisini hayata geçirdi.

Sağlıksız ofis ortamlarında hasta bina sendromu tehlikesi!

Çok sayıda kişinin aynı anda çalıştığı ofis ortamları, gerekli önlemler alınmadığı takdirde sağlığı ciddi boyutlarda tehdit ediyor. Sürekli kapalı ortamlarda çalışanlarda ortaya çıkan bazı rahatsızlıklar “Hasta Bina Sendromu” olarak adlandırılıyor.

DBM İnşaat'tan İzmir Çiğli'ye ofis projesi!

İnşaat çalışmalarını Çiğli ağırlıklı olarak sürdüren DBM İnşaat, Anadolu Caddesi üzerinde, iki ofis projesi üzerinde çalışıyor. Yönetim Kurulu Başkanı Barış Öncü, projelerden birinde inşaata Nisan'da başlamayı planladıklarını belirtti.

Mall Of İstanbul Ofis'in 2015 sonu değerleme raporu!

Torunlar, şirket portföyünde yer alan Mall Of İstanbul Ofis 2015 Yıl Sonu değerleme raporu, Sermaye Piyasası Kurulu'nun III-48.1 Sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliğinin 40.maddesi uyarınca yayınladı.

Ofis Kafe Kozyatağı'nda açılacak!

Workinton CEO’su Gökhan Beydoğan, Türkiye’de 2012’de başlattıkları ofis kafe zinciri Urban Station’ların Workinton İyi Çalışanlar Ülkesi adıyla yeniden yapılandırıldığını söyledi.

Canpa Şirketler Grubu Mutlu Ofis sloganıyla projeler hazırlıyor!

İş yaşamında tüm geleneksel alışkanlıkları değiştiren ve yerleşik kalıpları yıkan Y kuşağı, inşaat şirketleri bu talepleri dikkate alarak 'Mutlu Ofis' sloganıyla büyük projeler hazırlıyor.

DKY Kartal’ın bahçe katları ve ofis bloğu ilk defa satışta!

Kartal’ın önemli projesi DKY Kartal’ın, bahçe katları ve ofis bloğu ilk defa satışa çıktı. Ödeme kolaylıklarının tanındığı kampanya 31 Aralık’a kadar devam edecek.

OSRAM ofis ışıkları Haberi

OSRAM ofis ışıkları

Modern ofis aydınlatmasının merkezine insanı koymayı hedefleyen OSRAM İnsan Merkezli Aydınlatma (HCL) anlayışını benimsiyor. Bunun için; biyolojik, duygusal ve görsel ihtiyaçları ile insanları merkeze koyarak bireysel yaşam ortamlarını ışık, alan ve tasarımın karşılıklı etkileşimleri ile optimum şekilde donatıyor.


Almanya’nın uzmanlaşmış tasarım stüdyosu Aisslinger tarafından tasarlanan LED aydınlatma araçları, modern ve ilerici bir tasarıma sahipler. 2017 IF Tasarım Ödülünü de kazanan bu olağanüstü verimlilikteki armatürler, Ayarlanabilir Beyaz versiyonu ile ofislerde biyolojik olarak etkili ışık sağlıyor.


Yeni Scriptus aydınlatma armatürleri yelpazesi İnsan Merkezli Aydınlatmanın bütün işlevsel ve estetik standartlarını karşılıyor. Ayrı ayrı kumanda edilebilen direkt ve endirekt dağılımlı ışık birimleri kullanıcılara kişisel ayarlar ve görsel rahatlık için yüksek seviyede bireysellik sağlıyor. 3000K ve 4000K ışık renklerine ek olarak, Ayarlanabilir Beyaz (TW) özelliğine sahip...