02 / 10 / 2024

ostelijke Handeskade Mövenpick Hotel

ostelijke Handeskade Mövenpick Hotel

Türkiye’nin gündeminde olan kentsel dönüşüm çalışmaları özellikle Avrupa’da yapılmış ve başarılı olmuş projelerin mercek altına alınmasına sebep oluyor

Avrupakent GYO, Radisson Residences Avrupa TEM İstanbul'u ve Mövenpick Living Çamlıvadi'yi Pantur Otelcilik'e kiraladı!

Avrupakent GYO, Radisson Residences Avrupa TEM İstanbul ile Mövenpick Living Çamlıvadi'nin kiraya verildiğini açıkladı. Her iki gayrimenkul için de Pantur Otelcilik ile sözleşme imzalandı. İşte kira bedelleri...

Mövenpick Living, Avrupa Konutları Çamlıvadi ve Avrupa Konutları Saklıvadi'ye geliyor!

Accor, Türkiye'de 62. İstanbul'da ise 29. ve 30. otellerini Mövenpick Living konsepti ile Artaş Grubu'nun yeni projeleri Avrupa Konutları Çamlıvadi ve Avrupa Konutları Saklıvadi'de hayata geçirecek.

Çağlar kardeşler turizm yatırımlarında hız kesmeyecek!

İstanbul Balmumcu’daki Plaza Otel’i tepeden tırnağa yenileyerek Mövenpick markasıyla hizmete sunan Çağlar kardeşler, “Ülkemize güveniyoruz, yeni yatırımlarla büyüyeceğiz” mesajını paylaştı. 

Malatya Girişim Grubu, Mövenpick ile anlaştı!

Malatya Girişim Grubu, 240 milyon TL yatırımla inşa edilen otel için ünlü otel zinciri Mövenpick ile anlaşmaya varmış...

Suudi Prens El Velid Bin Talal Türkiye'de 4 otelini satıyor!

Yolsuzluk suçlamasıyla iki aydan uzun süre gözaltında kalan Suudi Prens Alwaleed bin Talal’ın şirketi, İsviçre merkezli Mövenpick Hotels'i satıyor. Mövenpick'in Türkiye'de de 4 oteli bulunuyor.

Makyol Santral'in lansmanı yapıldı! 319 bin TL'ye!

Bahçeşehir – Esenyurt bölgesinde inşa edilen Makyol Santral'in lansmanı bugün Mövenpick Hotel'de gerçekleşti. Lansmana özel kampanyanın sunulduğu Makyol Santral'de daire fiyatları 319 bin TL'den başlıyor..

Mövenpick, Asya ve Arap Yarımadası'nda otel açacak!

Mövenpick Grubu, 2018'de Güney Doğu Asya ve Arap Yarımadası'nda büyüme hedefliyor. Grubun ise Türkiye’de iki tanesi İstanbul’da, diğerleri İzmir ve Ankara'da olmak üzere 4 oteli bulunuyor.

Mövenpick Grup büyüme rotasını Asya’ya çeviriyor!

Türkiye’de 4 oteli ile faaliyet gösteren Mövenpick Grubu, büyüme rotasını Asya’ya çeviriyor.

MövenPick Hotel yatırımlara devam ediyor!

Osmanlı sultanlarının sandal sefası ve yürüyüş yaptığı Altın Boynuz Haliç’i turizme kazandırmayı hedefleyen Mövenpick Hotel, bölgeye turist çekmek için harekete geçti. Hedef, Afrikalı ve Ortadoğulu zengin işadamları...

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn hizmete açıldı!

İSVİÇRE merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts’un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı..

Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn Haliç’te açıldı!

İSVİÇRE merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts’un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı.

Haliç’e Mövenpick kondu!

Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn, Akgel Gayrimenkul Yatırım tarafından Haliç’te hayata geçirildi. Panoramik Haliç manzarası gören 136 odalı otel için 40 milyon dolar yatırım yapıldı.

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı!

İsviçre merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts'un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn İstanbul’un otel yatırımlarında yeni ilgi odağı haline gelen Haliç’te açıldı.

ostelijke Handeskade Mövenpick Hotel Haberi

ostelijke Handeskade Mövenpick Hotel



Türkiye’nin gündeminde olan kentsel dönüşüm çalışmaları özellikle Avrupa’da yapılmış ve başarılı olmuş projelerin mercek altına alınmasına sebep oluyor. Gerçekleştirilen başarılı projelerin bazılarının altında ise Türk yöneticilerin imzalarının bulunması, gözleri onlara çeviriyor.


Amsterdam ve Hamburg’da kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında daha önce yapılmış ve başarılı olmuş iki proje bir Türk profesyonele ait. Hilton Garden Inn ile Haliç’e yatırım gerçekleştiren Alman – Türk ortaklı Amplio Emlak Yatırım A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı Alaeddin Babaoğlu, Haliç’in de doğru planlanmış dönüşüm projeleriyle daha da değerleneceğine inanıyor.



Su Kulesinden Otel Yaptı


Dünyadaki kentsel dönüşüm projelerinin içinde yer alan Babaoğlu, Amsterdam ve Hamburg’dan sonra Haliç’in dönüşümüne de katkı sağlıyor. Amsterdam’da kentsel dönüşüm projesi kapsamında Ostelijke Handeskade Mövenpick Hotel otelinin inşasında yer alan, Hamburg’da ise eski bir su kulesini yenileyerek Mövenpick...