19 / 05 / 2024

OSTİM enerji

OSTİM enerji

OSTİM, enerji teknolojilerinin merkezi olacak. Türkiye'nin enerji konusunda yaşadığı sıkıntılara çözüm üretmek ve enerji teknolojilerinin geliştirilmesine olanak sağlamak amacıyla OSTİM' de teknoloji geliştirme bölgesi kurulacak...

Şüsesa Turizm Tarım Enerji İnşaat Makine Limited Şirketi kuruldu!

Şüsesa Turizm Tarım Enerji İnşaat Makine Limited Şirketi Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Akkaş tarafından kuruldu.

6 bin 500 işletmeye danışmanlık yapılıyor. Sanayici dijital dönüşümle kazanıyor!

Ankara'da OSTİM Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren 15 firma, Dijital Dönüşüm Ofisi'nin çalışmaları sayesinde verimliliklerini artırdı. Firmalar, üretimde zaman, verimlilik ve performans gibi tüm aşamaları hızlı şekilde takip edilebiliyor.

Sıcaklar bastırmadan klimanızı seçin! İşte Arçelik klimalar ve 13 Haziran 2023 fiyat listesi…

Bunaltıcı yaz sıcaklarında kurtarıcı olan Arçelik klimalar, yenilikçi tasarımı, enerji verimliliği, üstün performansı ve kullanıcı dostu özellikleriyle dikkat çekiyor. Peki, Arçelik klima fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Ali İhsan Sılkım Kimdir?

Ahlatçı Doğal Gaz Dağıtım Enerji ve Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ali İhsan Sılkım kimdir? Ali İhsan Sılkım daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ali İhsan Sılkım'ın biyografisi..

Ateş Ahlatçı Kimdir? 

Ahlatçı Doğal Gaz Dağıtım Enerji ve Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ateş Ahlatçı kimdir? Ateş Ahlatçı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ateş Ahlatçı'nın biyografisi..

Demir Şarman kimdir? Nereli? Nerelerde çalıştı?

Anadolu Grubu, Holding A.Ş Tarım, Enerji ve Sanayi Grubu Başkanı Demir Şarman kimdir? Demir Şarman daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Demir Şarman'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Demir Şarman'nın hayatına dair merak edilenler.

Ms Suphan Group Lastik Dönüşüm Enerji Lojistik Madencilik Petrol Tekstil İthalat İhracat A.Ş. kuruldu!

Ms Suphan Group Lastik Dönüşüm Enerji Lojistik Madencilik Petrol Tekstil İthalat İhracat A.Ş. Beylikdüzü'nde 20 milyon TL sermaye bedeli ile Sedat Aygün ve Muhebullah Abzul Azız ortaklığında kuruldu.

Yebete Consultıng Danışmanlık Mühendislik Yazılım Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yebete Consultıng Danışmanlık Mühendislik Yazılım Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Sena Yetgin ve Umut Aydın ortaklığında kuruldu.

Fransa'dan geri adım! Enerji Şartı Anlaşması'ndan çekiliyor!

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, enerji sektörü ve ticaretinde sınır ötesi işbirliğine çerçeve sağlayan Enerji Şartı Anlaşması'ndan çekilme kararı aldığını açıkladı.

Altunkalem Grup İnşaat Tarım Enerji Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Altunkalem Grup İnşaat Tarım Enerji Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi Kağıthane’de Osman Nuri Altunkalem tarafından kuruldu.

Altunkalem Grup İnşaat Tarım Enerji Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Altunkalem Grup İnşaat Tarım Enerji Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi Kağıthane'de Osman Nuri Altunkalem tarafından kuruldu.

Global Connect İnşaat Tarım Enerji İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Global Connect İnşaat Tarım Enerji İthalat İhracat Limited Şirketi Büyükçekmece'de Caner Çelik tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşüm enerji verimli binalar hayata geçirmek için büyük fırsat!

Enerji tüketiminin her geçen gün arttığı ile ilgili önemli açıklamalar yapan İZODER Başkanı Emrullah Eruslu, enerjide  dışa bağımlılığı azaltmak için kalıcı çözümlere odaklanılması ve  yalıtım seferberliği başlatılması gerektiğini söyledi.

OSTİM enerji Haberi

OSTİM enerji

OSTİM Stadı'nın yanındaki 87 dönümlük arazi üzerine yapılacak ve "OSTİM Ekopark" olarak anılacak proje ile Ankara'daki 8 üniversitenin yanı sıra yurt genelindeki tüm üniversiteler ve katılımcı firmalar için enerji teknolojileri konusunda Ar-Ge fırsatları yaratılacak.


Teknoloji Geliştirme Merkezi statüsünde olacak ve etaplar halinde tamamlanacak OSTİM Ekopark Projesi’nin 5 dönümlük alanı kapsayan ve yaklaşık 9 milyon liraya mal olması öngörülen ilk binası 2 yıl içinde faaliyete geçirilecek. 5 yıl sonunda projenin tüm etapları tamamlandığında, Ar-Ge birimlerine ek olarak test ve analiz laboratuvarları, enerji alanında bilgi merkezi ve kütüphane, eşleştirme ve ticarileştirme merkezleri, müze, sergi ve konferans salonları hizmete sunulacak.


İnşaat alanının tepe noktasında ise Ankara'nın kentsel güneş tarlası oluşturulacak. Bu alanda 2 bin metrekarelik bölgeye yayılmış güneş ağaçlarının bulunması öngörülürken, söz konusu ağaçların...