28 / 04 / 2024

ostim prestij ne zaman teslim

ostim prestij ne zaman teslim

29 bin 685 metrekare arsa alanında yükselen Ostim Prestij projesi Ankara Yenimahalle'de inşa ediliyor. Ostim Prestij ödeme planı haberimizde yer alıyor.

Ankara Ostim Prestij ofis fiyatları!

Fırat Life Style, Dema Konut ve ZMK İnşaat ortaklığı ile inşa edilen Ankara Ostim Prestij projesinde 0,25 faiz oranıyla 60 ay vade fırsatı sunuluyor...

Ataköy Prestij Konakları'nda son fırsat daireler!

Rubenis İnşaat tarafından Ataköy dokuzuncu etapta inşa edilen Ataköy Prestij Konakları'nda son fırsat dairelerin satışları devam ediyor.  Peki Ataköy Prestij Konakları'nda daire fiyatları ne kadar? Ataköy Prestij Konakları ile ilgili detaylar..

Prestij Seyirtepe'de 0.99 faiz, 60 ay vade imkanı! 

Prestij Seyirtepe, Bakyapı tarafından Balıkesir Karesi'de yükseliyor. Prestij Seyirtepe projesinde 0.99 faiz 60 ay vade imkanı ile satışlar devam ediyor. Peki Prestij Seyirtepe'de hangi konut tipleri yer alıyor, fiyatları ne kadar? İşte Prestij Seyirtepe ile ilgili ayrıtılar.

Bahçeli Yaşam Prestij 777Ömerli'de satışlar başladı! Yeni proje! 

Bahçeli Yaşam Prestij 777Ömerli projesinde villa satışları başladı. Peki Bahçeli Yaşam Prestij 777Ömerli'de villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili detaylar...

Sistem Prestij Villaları 5 ay sonra teslim!

Sistem Prestij Villaları, Sistem Grup İnşaat tarafından İzmir Menderes'te yükseliyor. İnşaat aşaması tamamlanmak üzere olan proje 5 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. Peki Sistem Prestij Villaları ne kadar? İşte Sistem Prestij Villaları ile ilgili ayrıntılar...

Ostim Yatırım 3 gayrimenkulünü 46.3 milyon TL'ye sattı!

Ostim Endüstriyel Yatırımlar ve İşletme A.Ş.'nin Ostim OSB Mahallesi'nde bulunan 3 adet gayrimenkulü 46 milyon 296 bin 296,30 TL karşılığında İstanbul Huzur Hastanesi ve Dinlenme Evleri Vakfı İktisadi İşletmesi'ne satıldı...

Manisa yeni prestij caddesine kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi prestij cadde yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Soma prestij caddesi olacak Atatürk Caddesi’ne kavuşuyor.

Zonguldak Rüya Kent Prestij ne zaman bitecek?

Yeşilyurt İnşaat imzası taşıyan Rüya Kent Prestij Evleri projesi firma bünyesinde 40 ay vade imkanı sunuluyor. Proje 23 bin metrekare arsa alanına sahip...

Yenimahalle Ostim Prestij tam fiyat listesi!

6 blok şeklinde yükselen Ostim Prestij projesi Ankara'da Ostim metrosunun tam yanında bulunuyor. Projede 259 ofis ve 98 iş yeri yer alıyor. Yenimahalle Ostim Prestij tam fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Ostim Prestij ne zaman teslim?

Fırat Life Style, Dema Konut ve ZMK İnşaat ortaklığı ile inşa edilen projenin ruhsatı 26 Şubat 2016 tarihinde çıktı. Peki Ostim Prestij ne zaman teslim?

Ankara Ostim Prestij dükkan fiyatları!

Nakit ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanan Ankara Ostim Prestij projesi Fırat Life Style, Dema Konut ve ZMK İnşaat işbirliğiyle hayata geçiriliyor. Ankara Ostim Prestij dükkan fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Ankara Ostim Prestij ofis satışları!

Ankara Yenimahalle'de konumlandırılan Ankara Ostim Prestij projesinde 259 ofis ve 98 iş yerine yer veriliyor. İşte Ankara Ostim Prestij ofis satışları...

Ostim Prestij Ankara dükkan fiyatları!

Ostim Prestij Ankara dükkan fiyatları 890 bin 400 TL'den başlayarak değişiyor. Ostim Prestij, bu yıl Ekim'de teslim ediliyor...

Yenimahalle Ostim prestij ofis fiyatları!

Ankara Yenimahalle'de inşa edilen Yenimahalle Ostim prestij ofis fiyatları 456 bin 300 TL'den başlıyor. Projede yer alan dükkan fiyatları ise haberimizin içinde bulunuyor.

ostim prestij ne zaman teslim Haberi

ostim prestij ne zaman teslim

Ankara Yenimahalle'de Ostim metrosunun tam yanında yükselen proje Fırat Life Style, Dema Konut ve ZMK İnşaat ortaklığı imzasını taşıyor.


Ostim Prestij projesinde 259 ofis ve 98 iş yeri yer alıyor. İnşaat alanı 115 bin metrekare olan proje "Doğru yerde olmak kazandırır" sloganıyla tanıtılıyor.


Ostim Prestij projesinde ofisler 97 ile 165 metrekare arasında, dükkanlar 120 ile 1047 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 


2017 yılının Ekim ayında teslimlerin yapılacağı Ostim Prestij projesinde ofis fiyatları 456 bin 300 TL'den, dükkan fiyatları 890 bin 400 TL'den başlıyor. 


Ostim Prestij ödeme planı!

8 ve 9 katlı 6 blok şeklinde tasarlanan projede peşinde yüzde 15 iskonto yapılıyor. Projede 0,25 faiz oranıyla 60 ay vade fırsatı sunuluyor. 




Adres: 100. Yıl Bulvarı No:55 Ostim-Yenimahalle/Ankara



Web: http://www.ostimprestij.com/

Tel: 444 96 96

Ezgi...