18 / 05 / 2024

Otakçılar Fatma Mehpare Buluğ İlköğretim Okulu

Otakçılar Fatma Mehpare Buluğ İlköğretim Okulu

Eyüp'te eğitim ve öğretime yapılan yatırımlar devam ediyor. Hayırsever bir ailenin bağışlarıyla yıkılıp, modern ve depreme dayanıklı olarak yapılan Otakçılar Fatma Mehpare Buluğ İlköğretim Okulu'nun açılışı gerçekleştirildi.

Fatma Dilek Yardım kimdir?

Türkiye'nin önde gelen iş kadınları arasında yer alan Fatma Dilek Yardım kimdir? Fatma Dilek Yardım ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

AK Parti genel başkan yardımcıları, deprem bölgesinde incelemelerde bulundu!

AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Çiğdem Karaaslan, Fatma Betül Sayan Kaya, Jülide Sarıeroğlu ve Hamza Dağ, deprem bölgesinde incelemelerde bulundu.

Bakan Murat Kurum'un yardımcıları belli oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un yardımcıları belli oldu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bakan yardımcılıklarına Fatma Varank, Mehmet Emin Birpınar ve Mücahit Demirtaş getirildi.

İşte Fatma Girik'in Bodrum'daki müze evi!

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Fatma Girik, müzeyi anımsatan Bodrum’daki üç katlı evinin kapılarını ilk kez açtı. Fatma Girik, 3 katlı evinde 94 yaşındaki annesi ve çok sevdiği köpekleriyle yaşıyor.

Fatma Güldemet Sarı: Bakanlığımız şehrin dokusuna önem veriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı "Bakanlığımız yatırımlarında, şehrin tarihi dokusuna uygun yapılar yapılmasına önem verilmektedir." diye konuştu.

Türkiye'de çok katlı yapılar yerine yatay mimariye önem verilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, "Vatandaşlarımızın gönlü ferah olsun, çok kısa bir zamanda Türkiye'nin her bir köşesi terör belasından kurtulacak" dedi.

Silopi'de sosyal donatılar artırılacak!

Fatma Güldemet Sarı, "Vatandaşlarımızın daha kaliteli ortamlarda, yeşil alanı, bahçesi, sosyal, rekreasyon ve spor alanları, kreşleri, anaokulları, dini tesisleriyle daha donanımlı bir şehir yapılaşmasında yaşamaları için elimizden geleni yapacağız"dedi

İzmir Karabağlar Cennetçeşme'de dönüşüm yapılacak mı?

İzmir'in en büyük kentsel dönüşüm alanı olan 540 hektarlık Karabağlar Cennetçeşme Kentsel Dönüşüm Projesi'yle ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı'dan önemli bir açıklama geldi.

Fatma Toru Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında vatandaşları bilgilendirdi!

Fatma Toru, 6306 sayılı yasa kapsamında Bakanlar Kurulu tarafından ‘Riskli alan’ ilan edilen Uluırmak Ali Hoca, Uluırmak Saka ve Fahrunnisa Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

Fatma Güldemet Sarı'ya müteahhitlik kriteri talebi!

İnşaat sektörü, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı'ya müteahhitlik sistemiyle ilgili şikayette bulundu. İnşaatçılar, "18 yaşını dolduran herkes hiçbir özelliğine bakılmadan müteahhit olabiliyor" dedi...

Tahsin Usta'dan Fatma Güldemet Sarı’ya ziyaret!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı’yı makamında ziyaret etti, Başkan Usta, Bakan Sarı’ya yeni görevinde başarılar diledi.

Fatma Güldemet Sarı'dan, Yüreğir'deki dönüşüm bölgesine ziyaret!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Adana’ya ilk ziyaretini bugün yaptı. Yüreğir Belediyesi tarafından yaptırılacak kentsel dönüşüm bölgesini ziyaret eden çiçeği burnunda bakan, adım başı vatandaşların şikâyetleriyle karşılaştı.

Fatma Güldemet Sarı'nın önündeki en önemli dosya Fikirtepe!

Fatma Güldemet Sarı'nın önünde ki en önemli dosya olarak Fikirtepe bulunmaktadır. Dönüşümde vatandaşların hak ve hukukları gözetilerek yatırımcıların önlerini hızla açacak karar ve uygulamaları hızla hayata geçirmesini bekliyoruz.

Otakçılar Fatma Mehpare Buluğ İlköğretim Okulu Haberi

Otakçılar Fatma Mehpare Buluğ İlköğretim Okulu

Eyüp'te eğitim ve öğretime yapılan yatırımlar devam ediyor. Otakçılar Fatma Mehpare Buluğ İlköğretim Okulu'nun açılışı gerçekleştirildi. Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, İl Genel Meclisi Üyesi, Eyüp Milli Eğitim Müdürü Murat Öğütçü ve Ak Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın'ın katıldığı okul açılışına veliler de büyük ilgi gösterdi. Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, "Hayırsever bir ailemizin bağışlarıyla yıkılıp, modern ve depreme dayanıklı olarak yapılan Otakçılar Fatma Mehpare Buluğ İlköğretim Okulumuz Eyüp'e hayırlı olsun. Geleceğimize, eğitime yatırım yapmaya devam edeceğiz" dedi. Başkan İsmail Kavuncu'ya eğitime desteklerinden dolayı bir teşekkür plaketi verildi. Çocuklar Başkan'a sevgi tezahüratlarında bulundular. Ak Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı ve İl Genel Meclisi Üyesi Remzi Aydın da yaptığı konuşmada şunları söyledi: "İstanbul İl Genel Meclisi üyesi sıfatıyla...