02 / 05 / 2024

otel hizmeti nanda yapı

otel hizmeti nanda yapı

Türkiye'de evlilik yaşı gitgide artarken, çalışan bekarlar artık daha konforlu bir yaşam istiyorlar. Lüks yaşamın yanı sıra ev işleriyle vakit kaybetmeyecekleri pratik bir hayatı da arzuluyorlar...

Samsun Terme'ye otel ve kongre merkezi müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Terme'ye yeni müjdeler vererek, Belediye Hizmeti Binası, Kaymakamlık Kampüsü, Otel ve Kongre Merkezi inşa edeceklerini söyledi.

Bodrum'a 21 yeni otel yolda!

Bodrum, Seba İnşaat'tan Timur Gayrimenkul'e kadar 14 şirketin 21 yeni otel projesine ev sahipliği yapıyor. Yalıkavak'tan Tilkicik Koyu'na kadar farklı bölgelerde yükselmesi planlanan lüks oteller, bulundukları projelere rezidans hizmeti de verecek.

Mistral İzmir'de konutlar ve ofisler körfez manzaralı!

48 katlı ofis ve 38 katlı konut bloğunda meydana gelen Mistral İzmir projesi LEED Sertifikası'na uygun olarak inşa ediliyor.İzmir’in en iddialı projelerinden biri olan Mistral İzmir projesi konut bloğunda 5 yıldızlı otel hizmeti sunulacak.

Sakarya Ramada Otel'in tanıtımı yapıldı!

Dünya genelinde adından söz ettiren Ramada Otel, verdiği kaliteli hizmeti şimdi Sakarya'ya taşıyor. Yakında açılışı yapılacak olan Ramada Sakarya Otel'in tanıtım toplantısı Tunatan Tesisleri'nde yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Azel Gayrimenkul'den 5 yıldızlı otel konforunda konut!

Azel Gayrlmenkul'un Konut-kent'te hayata geçirdiği, 90 metrekareyi bulan büyüklükteki teras bahçeleri ile dikkati çeken kule konut projesi, 5 yıldızlı otel konforu yaşatacak conderge hizmeti sunacak.

Azel Kule 5 yıldızlı otel konforu sunuyor!

Azel Gayrlmenkul'un Konut, kent'te hayata geçirdiği, 90 metrekareyi bulan büyüklükteki teras bahçeleri ile dikkati çeken kule konut projesi, 5 yıldızlı otel konforu yaşatacak conderge hizmeti sunacak.

Markalı konut projeleri Anadolu’ya açıldı!

Büyükşehirlerde yaşanan ‘arsa arzı’ sorunu firmaların yeni illeri keşfetmesini sağladı ve markalı konut projeleri Anadolu’ya açıldı. İstanbul’da sıkça duyduğumuz geniş sosyal tesisli ve otel hizmeti sunan projeler Anadolu’ya da yayılıyor....

Hilton İstanbul Bomonti Otel ve Konferans Merkezi açıldı!

Misafirlerini dünyaca ünlü Hilton hizmeti ve geleneksel Türk konukseverliğiyle karşılayan Hilton İstanbul Bomonti Otel ve Konferans Merkezi, İstanbul’ un turizm kapasitesini yeni bir boyuta taşıyor.

Ramada İstanbul Asia hizmete açıldı!

İstanbul Altunizade'de açılan Ramada İstanbul Asia, butik otel hizmeti verecek...

Emsey Hospital'da 230 metrekarelik kral dairesi bulunuyor!

Beşyıldızlı otel hizmeti veren Emsey Hospital'de bulunan kral dairesi, hasta odasının yanı sıra üç oda mutfak ve banyolardan oluşuyor.Hastane yeni açıldığı için 230 metrekarelik odaya henüz fiyat biçilmemiş

Divan Grubu rezidans işine girmek için hazırlık yapıyor!

Günümüzün değişen konut trendlerini değerlendiren Divan Grubu da ev rahatlığında otel hizmeti sunan rezidans projeleriyle yeni bir sektöre adım atıyor

İstanbul'daki rezidanslar, turist akınıyla otele dönüştü!

İstanbul'a gelen turist sayısı 2011'de yüzde 16 artarak 8 milyonu aştı. Turistlerin yoğun olarak geldiği dönemlerde özellikle Balat, Gümüşsuyu, Tepebaşı, Taksim, gibi bölgelerdeki rezidanslar, otel hizmeti vermeye başladı

Rixos Elysium Suites Taksimde dublex oda keyfi, otel hizmeti!

Yapımına 2009da Avrupa Yakasının Taksim bölgesinde başlanan Rixos Elysium Suites Projesini oluşturan 1+1 suit dairelerin alanı 80 metrekare ile 180 metrekare arasında değişiyor

otel hizmeti nanda yapı Haberi

otel hizmeti nanda yapı


'Bekar Evi' kavramı Türkiye'de sık sık esprilere, karikatürlere konu oluyor. Özellikle erkek bekarların evleri ve ev yaşamları "bu kadar da olmaz" dedirtecek görüntülere sahne oluyor. 


Ancak modern şehir yaşamı ve gelişen konut projeleri, bekarların bu imajdan kurtulma isteklerini daha da arttırmaya başladı. Lüks, şık, pratik mimarinin yanı sıra özel hayatlarına daha fazla vakit ayırabilecekleri bir ev hayatı istiyorlar.


Ütü, Çamaşır... Keyiflerini Kaçırmamalı


Bağcılar Mahmutbey'de tamamlanmak üzere olan Double Park Residence'ın sahibi NANDA YAPI'nın pazarlama müdürü Bahar Uzun, bu konuda özel çalışmalar yapmış bir isim. Kendi projelerinde bu detayı özellikle göz önünde bulundurduklarını belirten Bahar Uzun, kısa bir süre sonra başlayacakları "N RESIDENCE" isimli projenin temelini de bu alanda gelen yoğun talepler doğrultusunda şekillendirdiklerini söylüyor.


Herşey Kararında ve Pratik Olmalı


Yoğun iş hayatından arta kalan...