05 / 05 / 2024

otel istanbul anadolu

otel istanbul anadolu

İstanbul'un dört bir yanında otel yatırımları yükseliyor. Sadece yerli değil, uluslararası otel yatırımcılarının da yakın markajında olan İstanbul'da 2013 yılında kapılarını açacak otel projelerini ele aldık. İşte İstanbul otelleri 2013..

İstanbul Anadolu Yakası'ndaki üç ilçeye tramvay geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, Üsküdar-Kadıköy-Maltepe ilçeleri tramvay uygulamasının başlayacağını açıkladı. İmamoğlu, Anadolu Yakası’nda 3 ilçenin meydanlarını buluşturacak tramvayın fizibilite ve projesinde sona geldiklerini ifade etti.

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel! İstanbul'un göbeğindeki otel 21 yıllığına kiralık!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ilk projelerinden biri olan İstinye’deki “Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel yaptırmak için kolları sıvadı.

İstanbul Anadolu Yakası konut projeleri 2021!

2021 yılının teslim projeleri hangileri? 2021 yılında hangi projeler satışa çıkacak? Türkiye’nin nerelerinde 2021 teslim projeleri var? İşte İstanbul Anadolu Yakası konut projeleri 2021....

Karcher Center İstanbul Anadolu Yakası'nda yeni mağaza açacak!

Temizlik ekipman sektörünün önemli temsilcilerinden Karcher, İstanbul Anadolu Yakası'nda yeni mağaza açılışı gerçekleştirecek.

Turgut Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Anadolu Yakası Şubesi açıldı!

Turgut Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Anadolu Yakası Şubesi Üsküdar'da 62 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Turgut tarafından açıldı.

İstanbul Anadolu yakasında 10 günlük hafriyat alanı mı kaldı?

İstanbul’daki hafriyat döküm alanlarını belirlemek amacıyla İBB Meclisi’nden çıkmaması gereken kararların çoğunluğu elinde bulunduran AKP grubu tarafından yaklaşık 1.5 yıldır bekletilmesi krize sebep oldu.

İstanbul Anadolu Yakası'na kentsel dönüşüm müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İstanbul Anadolu Yakası'nda büyük bir dönüşüm projesi hazırlandığını açıkladı. Kurum, "Anadolu Yakası Rezerv Yapı Alanı" Büyük İstanbul Dönüşümü için çok önemli bir adım olacak" dedi...

İstanbul Anadolu Konutları İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Anadolu Konutları İnşaat Anonim Şirketi Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rabia Kuşçu ve Ayşe Kuşçu ortaklığında kuruldu.

Oruçoğlu Termal Otel Spa ve Resort İstanbul'da ofis açtı!

fyon'daki Oruçoğlu Termal Otel Spa ve Resort, Anadolu'daki hedef kitlesini İstanbul'la zenginleştirmek için Bağdat Caddesi'nde bir ofis açtı.

Ramada İstanbul Asya icradan satılıyor!

Üsküdar ilçesi Altunizade mahallesinde bulunan Ramada İstanbul Asya icradan satılıyor. 4 yıldızlı lüks otel İstanbul Anadolu 13. İcra Dairesi tarafından 68 milyon TL'ye satışa çıktı.

İstanbul Anadolu Lisesi'nden Fenerbahçe'ye tepki!

İstanbul Kadıköy'de bulunan İstanbul Anadolu Lisesi arazisinin Fenerbahçe'ye devrine yöneltilen tepkiler devam ediyor...

İstanbul Anadolu Lisesi'nin Fenerbahçe'ye devri protesto edildi!

Kadıköy'de, Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın yanındaki İstanbul Anadolu Lisesi öğrenci velileri ve mezunları, okulun Fenerbahçe'ye devrini protesto etti...

Müberra Eresin: Anadolu'da otel yatırımı artışı sevindirici!

Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) Başkanı Müberra Eresin yaptığı açıklamada Anadolu şehirlerinde otel yatırım artışının sevindirici olduğunu söyledi.

otel istanbul anadolu Haberi

otel istanbul anadolu


Kimi boğaza sıfır bir noktada yükselirken, kimi tasarımıyla fark yaratıyor. Hatta öyleleri var ki, yerin  altına inşa edilerek dünyada ilklere imza atıyor. Uluslararası ölçeklerde tasarlanan İstanbul otelleri, sunduğu hizmetlerle de dikkatleri üstüne çekiyor. Beşiktaş'tan Ataköy'e, Ortaköy'den Taksim'e kadar kentin birçok lokasyonunda konumlanan oteller, İstanbul'u adeta bir turizm cennetine çeviriyor. İşte o projeler... 


 


Miracle İstanbul Asia – Kurtköy 

İstanbul otelleri 2013 arasında MÖN İnşaat tarafından hayat verilen Miracle İstanbul Asia'da geliyor. Şubat 2013'te kapılarını açan otel Kurtköy'de yer alıyor. Miracle İstanbul Asia, şirketin Antalya Lara'da yükselttiği Miracle Resort Hotel zincirinden biri. 

20 bin metrekare alan üzerine konumlanan otel 219 odadan oluşuyor. Bulunduğu lokasyondaki...