03 / 05 / 2024

Otel konferansı 2014

Otel konferansı 2014

TÜRKİYE ve Komşu Ülkeler Otel Yatırım Konferansı ( CATHIC ) Hilton İstanbul Bomonti Otel & Konferans Merkez i' nde 9 -10 Haziran 2014 tarihlerinde gerçekleştirilecek...

2. Uluslararası Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Konferansı 30 Ocak'ta başlıyor!

2. Uluslararası Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Konferansı 30 Ocak-2 Şubat 2020 tarihlerinde Ankara Wyndham Otel’de gerçekleştirilecek...

Kemer Naturland Eko Park ve Resort Otel hayalet otele dönüştü!

Antalya'nın Kemer ilçesinde 27 yıl önce turizme açılan ve 2014 yılında kapatılan 5 yıldızlı Naturland Eko Park ve Resort Otel, 'hayalet otel'e dönüştü.

Choice Hotels, Türkiye'de 3 yeni otel açacak!

Choice Hotels, 2014 yılında Clarion markasıyla girdiği Türkiye piyasasında Ascend Hotel Collection markasıyla Alaçatı, Cunda ve Bodrum’da üç yeni otel açacak.

Midyat Akitu Otel açıldı!

20 milyon liraya inşa edilen 'Akitu Otel' hizmet vermeye başladı. 110 yataklı otelde, 500 kişilik düğün salonu, açık ve kapalı yüzme havuzları, sauna, bin kişilik ve 150 kişilik iki ayrı konferans salonu, restoran, kafeterya bulunuyor

Yeşil Rapido 2. Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı 8 Haziran'da!

“Yeşil Rapido 2.Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı” Dünya Çevre Haftası kapsamında 8 Haziran 2016 Çarşamba günü İstanbul Beyoğlu Lazzoni Otel’de düzenlenecek. Konferansta “Yeşil Yapılaşmada Kentsel Dönüşüm Fırsatı”masaya yatırılacak.

8. AVM Yatırımları Konferansı Wyndham Grand İstanbul Levent Otel’de gerçekleşecek!

52 milyar dolarlık yatırım değerine sahip AVM sektörünün temsilcisi AYD'nin (Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği) gelenekselleşen AVM Yatırımları Konferansı 3 Mart 2016’te Wyndham Grand İstanbul Levent Otel’de gerçekleştirilecek.

8. AVM Yatırımları Konferansı 3 Mart'ta gerçekleştirilecek!

52 milyar dolarlık yatırım değerine sahip AVM sektörünün temsilcisi AYD'nin (Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği) gelenekselleşen AVM Yatırımları Konferansı 3 Mart 2016’te Wyndham Grand İstanbul Levent Otel’de gerçekleştirilecek.

Bursa Ibis ve Adana Ibis Otel değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., şirket portföyündeki Bursa Ibis ve Adana Ibis Otel'e ait 31 Aralık 2014 tarihli ikinci revize değerleme raporlarını KAP'a bildirdi.

Ankara Esenboğa Ibis Otel ve Esenyurt Ibis Otel değerleme raporu!

Akfen GYO, portföyünde yer alan Ankara Esenboğa Ibis Otel ve Esenyurt Ibis Otel'e ait 31 Aralık 2014 tarihli ikinci revize değerleme raporlarını KAP'a bildirdi.

Otel dolulukları yüzde 12.4 düştü!

TURİSTİK Otelciler İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği (TUROB), Türkiye'nin Eylül 2015'e otel doluluklarının 2014 yılının aynı dönemine oranla yüzde 12.4'lük bir düşüş ile yüzde 65.3 olarak kaydedildiğini açıkladı.

Corendon Turizm Grubu 2 otel daha açtı!

2014 sezonu itibariyle otelcilik sektöründe büyük bir atak yaparak adından sıkça söz ettiren Corendon Turizm Grubu, bünyesine 2 yeni otel daha eklediğini açıkladı.

Choice Hotels International'dan İstanbul'a 2 yeni otel!

Choice Hotels International hızlı büyüme hedefiyle 2014 yılında girdiği Türkiye’de iki yeni otel açacak. Choice Hotels, 2016 yılının ilk çeyreğinde Güneşli’de Clarion Hotel İstanbul Mahmutbey’i, Sütlüce’de ise Clarion Hotel Golden Horn’u açacak.

2006 yılında Arap yatırımcılar Bomonti'nin peşinde!

2006 yılında Şişli Bomonti'deki bira fabrikasını alan IC Holding, Tekel'e ait fabrikanın bulunduğu yere Arap yatırımcılarla birlikte otel, konferans salonu ve İstanbul'un en büyük kongre merkezini yapacakmış.

Otel konferansı 2014 Haberi

Otel konferansı 2014



TÜRKİYE ve Komşu Ülkeler Otel Yatırım Konferansı (CATHIC) Hilton İstanbul Bomonti Otel&Konferans Merkezi'nde 9-10 Haziran 2014 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Türkiye temsilciğini Alkaş'ın yaptığı ve yılın turizm buluşması olarak nitelenen CATHIC, otel yatırımının her aşamasında rolü bulunan tarafları uluslararası düzeyde bir araya getirecek, yeni iş bağlantıları kurma fırsatı yaratacak. Konferansta turizm endüstrisinde ulaşımın ve hava bağlantılarının oynadıkları rol, lüks pazarda gelişme fırsatları, kullanılmayan otel kapasitesinin nasıl en aza indirgeneceği, süresi uzatılmış konaklamalann sağlanması gibi konular da ele alınacak. Konferansa 23 ülkeden 300'den fazla delege katılacak. 


Star...