02 / 05 / 2024

Otel konferansı nerede

Otel konferansı nerede

TÜRKİYE ve Komşu Ülkeler Otel Yatırım Konferansı ( CATHIC ) Hilton İstanbul Bomonti Otel & Konferans Merkez i' nde 9 -10 Haziran 2014 tarihlerinde gerçekleştirilecek...

Sinpaş GYO Kızılbük devremülk projesi nerede? Lokasyon bilgisi!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) "Sinpaş Kızılbük Wellness Resort" ismiyle imzasını taşıyan 5 yıldızlı resort otel için ön talepler gelmeye başladı. Peki Sinpaş Kızılbük Wellness Resort nerede inşa edilecek? İşte detaylar... 

2. Uluslararası Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Konferansı 30 Ocak'ta başlıyor!

2. Uluslararası Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Konferansı 30 Ocak-2 Şubat 2020 tarihlerinde Ankara Wyndham Otel’de gerçekleştirilecek...

Evora İzmir projesi nerede?

Evora İzmir projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede  1,090 adet daire, 37 ticari birim ve 121 odalı otel bulunuyor.

Down Town Bursa nerede?

Atış Yapı tarafından hayata geçirilen Down Town Bursa projesinde alışveriş alanları, residence, ofis, otel ve müze yer alıyor. Peki Down Town Bursa nerede?

Newist Bayrampaşa Projesi nerede?

İstanbul Anıt Otelcilik A.Ş. tarafından hayata geçirilen Newist Bayrampaşa Projesi, otel ve ofisten meydana geliyor. Peki, Newist Bayrampaşa Projesi nerede?

Midyat Akitu Otel açıldı!

20 milyon liraya inşa edilen 'Akitu Otel' hizmet vermeye başladı. 110 yataklı otelde, 500 kişilik düğün salonu, açık ve kapalı yüzme havuzları, sauna, bin kişilik ve 150 kişilik iki ayrı konferans salonu, restoran, kafeterya bulunuyor

Yeşil Rapido 2. Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı 8 Haziran'da!

“Yeşil Rapido 2.Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı” Dünya Çevre Haftası kapsamında 8 Haziran 2016 Çarşamba günü İstanbul Beyoğlu Lazzoni Otel’de düzenlenecek. Konferansta “Yeşil Yapılaşmada Kentsel Dönüşüm Fırsatı”masaya yatırılacak.

8. AVM Yatırımları Konferansı Wyndham Grand İstanbul Levent Otel’de gerçekleşecek!

52 milyar dolarlık yatırım değerine sahip AVM sektörünün temsilcisi AYD'nin (Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği) gelenekselleşen AVM Yatırımları Konferansı 3 Mart 2016’te Wyndham Grand İstanbul Levent Otel’de gerçekleştirilecek.

8. AVM Yatırımları Konferansı 3 Mart'ta gerçekleştirilecek!

52 milyar dolarlık yatırım değerine sahip AVM sektörünün temsilcisi AYD'nin (Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği) gelenekselleşen AVM Yatırımları Konferansı 3 Mart 2016’te Wyndham Grand İstanbul Levent Otel’de gerçekleştirilecek.

Alsancak Özak GYO projesi nerede?

Arsa alanı 264 bin 136 metrekare olarak belirtilen Özak GYO İzmir Alsancak projesinde konut, otel, ofis, PSM, AVM ve hastane yer alacak. Peki Alsancak Özak GYO projesi nerede?

Ferko Line Rezidans nerede?

Ferko İnşaat tarafından hayata geçirilecek Ferko Line'da otel, dükkan ve ofisler yer alıyor. Proje 20 bin 435 metrekare arsa üzerinde inşa edilecek. Peki Ferko Line Rezidans nerede?

Dati Holding İstanbul Turizm Merkezi nerede?

İstanbul Turizm Merkezi projesinde otel, apart daire, marina ve mağazalar yer alıyor. Proje 1 milyar 460 milyon lira yatırımla hayata geçirilecek. Peki Dati Holding İstanbul Turizm Merkezi nerede?

Nidapark Bomonti nerede?

Nidapark Bomonti'de ofis, otel, ticari birimler ve rezidans daireler yer alıyor. 150 milyon TL yatırım bedeline sahip proje 18 bin 79 metrekarelik alanda inşa edilecek. Peki Nidapark Bomonti nerede?

Otel konferansı nerede Haberi

Otel konferansı nerede



TÜRKİYE ve Komşu Ülkeler Otel Yatırım Konferansı (CATHIC) Hilton İstanbul Bomonti Otel&Konferans Merkezi'nde 9-10 Haziran 2014 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Türkiye temsilciğini Alkaş'ın yaptığı ve yılın turizm buluşması olarak nitelenen CATHIC, otel yatırımının her aşamasında rolü bulunan tarafları uluslararası düzeyde bir araya getirecek, yeni iş bağlantıları kurma fırsatı yaratacak. Konferansta turizm endüstrisinde ulaşımın ve hava bağlantılarının oynadıkları rol, lüks pazarda gelişme fırsatları, kullanılmayan otel kapasitesinin nasıl en aza indirgeneceği, süresi uzatılmış konaklamalann sağlanması gibi konular da ele alınacak. Konferansa 23 ülkeden 300'den fazla delege katılacak. 


Star...