30 / 04 / 2024

otelcilerden eylem planları

otelcilerden eylem planları

Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (GETOB) Başkanı Bülent Bülbüloğlu "Bu zam oranı kabul edilebilir gibi değil. Böyle bir artış dünyada yok. Damacanayla su alsak neredeyse daha ucuza gelecek" dedi.

Evlerde doğal gaz kısıtlanacak

Avrupa ülkeleri doğal gaz kriziyle ilgili çeşitli tedbirler almaya ve acil eylem planlarını oluşturmaya başladı. Alınacak tedbirler arasında tüketiciye ek vergi de var, konutlardan kesip sanayiye aktarma da.

Antalya'da imar planları iptal edilen mahalle sakinleri eylem yaptı!

Antalya'da Kırcami Mahallesi sakinleri imar planlarının iptal edildiği gerekçesiyle protesto gösterisi gerçekleştirdi.

Tarımsal üretim yapılan taşınmazlar emlak vergisinden muaf olacak!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli,3. Tarım ve Orman Şurası Eylem Planları 1. Yıl Değerlendirme Toplantısı'da yaptığı konuşmasında tarımsal üretim amacıyla kullanılan bina, arsa ve araziler ile mesken olarak kullanılan binalar emlak vergisinden muaf olacağını dile getirdi.

Sıfır Enerjili Binalar’a dönüş başlıyor!

1 Ocak 2021’den itibaren yeni binalarda zorunlu hale getirilen ve birçok ülkenin de eylem planlarında yer alan ‘Sıfır Enerji Binalar’a dönüşüme dair yol haritası hazırlanıyor.

Ali Kopuz: Eylem Planı tarım arazilerini değerlendirecek!

İSTİB Başkanı Ali Kopuz, "Tarım Orman Şurası Eylem Planı'nı çok önemsiyoruz. Her biri birbirinden önemli eylem planlarının hayata geçmesi ile tarım arazilerimizin değerleneceğine inanıyorum" dedi...

Kıbrıs'ın yeni imar planları için eylem hazırlığı!

KTİMB Başkanı Cafer Gürcafer, Mağusa – İskele – Yeniboğaziçi İmar Planı’nın yayınlanmamış olması nedeniyle eylem yapacaklarını duyurdu.

Sakıncalı binalar için acil eylem planı çağrısı!

Deprem kuşağında olmamıza rağmen hala gerekli önlemler alınmıyor. Bu kapsamda, oturulması sakıncalı binalar için acil eylem planları uygulamaya konulmalı.

Murat Kurum: Trabzon'da taşınma sürecini başlattık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "İnşallah önümüzdeki 6 ay içerisinde de hazırlıklarımızı tamamlayarak, her bölge için eylem planlarımızı kamuoyuyla, ilgili bakanlıklarımızla paylaşarak bu süreci ülkemizin 7 bölgesinde kararlı bir şekilde yürütmek istiyoruz'' dedi.

Anadolu'da konut talebi artıyor!

Türkiye genelinde konut ihtiyacına dönük orta ve uzun vadeli eylem planları geliştiren TOKİ, Anadolu'nun birçok bölgesinden gelen konut talebini karşılamak için yoğun mesai harcıyor. 2018'in ilk 5 ayında 21 bini aşkın konut satılırken, satışa çıkarılan konutlara 50 kata varan müracaatlar geliyor.

2017 yeni yatırım projeleriyle geliyor!

Hükümet, eğitim, sağlık, içme suyu bilim teknoloji, ulaştırma ve sulama yatırımları ile GAP, DAP, KOP ve DOKAP eylem planları kapsamındaki yatırımlara öncelik verecek. 2017'de kamunun sabit sermaye yatırımları 122.3 milyar TL'ye ulaşacak...

Sezgin Tanrıkulu'ndan Sur eylem planı açıklaması!

CHP İstanbul Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Sezgin Tanrıkulu, Sur için yapılan açıklamaları ve eylem planların hakkında eleştirilerde bulundu.

Altınok Öz: Mahalle eylem planları hazırlanıyor!

Beyoğlu Yatırımcılar ve İşadamları Derneği (BEYİDER) Başkanı Gökmen Esmer ve beraberindeki heyet, Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Altınok Öz, ‘Projeleri halkla birlikte oluşturduk’ dedi.

BTSO İnşaat Konseyi, ikinci tur çalışmalarına başladı!

BTSO İnşaat Konseyi, ikinci tur çalışmalarına başladı. İnşaat sektörünün tüm aktörlerinin yer aldığı konsey, öncelikli eylem planları arasında bulunan nitelikli eleman sorununa; BTSO tarafından hayata geçirilen MESYEB ile çözüm bulmayı hedefliyor.

otelcilerden eylem planları Haberi

otelcilerden eylem planları

Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (GETOB) Başkanı Bülent Bülbüloğlu, Muğla Su Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MUSKİ) tarafından yapılan su zammına tepki göstererek, "Bu zam oranı kabul edilebilir gibi değil. Böyle bir artış dünyada yok" dedi. 


GETOB'un olağan toplantısı öncesinde gazetecilere açıklamalarda bulunan Bülbüloğlu, görüşecekleri konular arasında Muğla Büyükşehir Belediyesine bağlı MUSKİ tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan su zammı olduğunu da söyledi. 


Yapılan son zamlardan sonra otelciler olarak su konusunda ne yapacaklarını bilemediklerini belirten Bülbüloğlu, "Suyun tonunu 3,2 liradan kullanıyorduk, 5,9 liraya çıktı. Yüzde 100'e yakın bir artış yapıldı. Bu zam oranı kabul edilebilir gibi değil. Böyle bir artış dünyada yok. Bu şekilde rakiplerimizle nasıl baş edeceğiz?" diye konuştu. 


Zammı geri aldırmak için otelciler olarak her mecrada konuyu gündeme getireceklerini ifade eden...