07 / 05 / 2024

oteli babası aldı

oteli babası aldı

Hürriyet Gazetesi'nden Demet Cengiz Bilgin, Richmond Hotel'in Yönetim Kurulu Başkanı Belgin Aksoy ile sohbet etti. İşte o yazı!

Renaissance İzmir el değiştirdi: Oran Şirketler Grubu'nun oldu!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde Oran Grubu'nun İzmir'deki yeni yatırımını kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Sanayici Oran Grubu, İzmir’in gözde oteli Renaissance’ı aldı' başlıklı yazısı...

Vakko, Nişantaşı’nda otel açacak!

Hürriyet Gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Vakko'nun açmaya hazırladığı butik oteli kaleme aldı.

Lionel Messi'nin oteli için yıkım kararı alındı!

Barcolana'dan PSG'ye transfer olan Lionel Messi'nin Barcelona'da 30 milyon euro'ya satın aldığı oteli için yıkım kararı alındı.

Ersoy Otelcilik, Bodrum Hilton Türkbükü’nü satın aldı!

Kültür ve Turizm Bakanı'nın sahibi olduğu Ersoy Otelcilik, Azeri iş adamı İskender Khalilov'un 2011'de hizmete açtığı Bodrum Hilton Türkbükü Oteli satın aldı.

Seth Rogen Batı Hollywood'dan 2 milyon dolara ev aldı!

Ünlü oyuncu Seth Rogen, anne ve babası için ev aldı. Aktör, İspanyol tarzı ev için 2 milyon doları gözden çıkardı.

Erkan Petekkaya anne ve babası için Altınoluk’tan 1.5 milyon TL'ye ev aldı!

Oyuncu Erkan Petekkaya Alzheimer’a yakalanan annesi ve demans hastası olan babası için Altınoluk’tan 1.5 milyon liraya ev aldı...

Bilgili Grup Miami’deki ünlü Raleigh Otel’i satın aldı!

Bilgili Grubu Amerika’da büyümeyi sürdürüyor. Firma, Miami’nin ünlü oteli Raleigh Otel’i de 103 milyon dolar karşılığında satın aldı.

Çağatay Ulusoy ailesine Marmaris'ten ev aldı!

Genç oyuncu Çağatay Ulusoy, vefalı bir evlat olduğunu kanıtladı. Ulusoy, Marmaris'ten anne ve babası için 500 bin lira değerinde ev satın aldı.

Mudurnu Burj Al Babas projesiyle ilgili flaş gelişme!

Bolu Mudurnu’da şato tipi mimarisiyle dikkat çeken Burj Al Babas’ın da içinde yer aldığı Sarot Gruop bünyesindeki üç şirketin iflasıyla ilgili İstanbul 3. Ticaret Mahkemesi verdiği iflas kararının gerekçesini açıkladı.

Ekrem İmamoğlu'nun babası gayrimenkul zengini çıktı!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun babası Hasan İmamoğlu'nun Kaz Dağları'nda 60'ın üzerinde 128 dönüm arazi, 24 daire, 6 kerpiç ile 2 köy evi satın aldığı belli oldu.

Burj Al Babas İnşaat iflas etti!

Bolu’da tartışmalara konu olan Burj Al Babas adlı projeyi hayata geçiren şirket için mahkeme iflas kararı verdi. 732 villa, AVM, otel ve iki kongre merkezinin yer aldığı projede, ödemelerin yapılmaması şirketi iflas eşiğine sürükledi.

Trump müteahhit babasından 413 milyon dolar almış!

ABD Başkanı Donald Trump'ın babasının emlak imparatorluğundan bugünün parasıyla en az 413 milyon dolar aldığı, bunun büyük kısmının 1990'lardaki vergi usulsüzlükleriyle kazanıldığı iddia ediliyor.

Kervansaray'ın Bodrum'daki oteli satıldı!

Bodrum Kervansaray otelin satışı gerçekleştirildi. Mega Varlık Yönetim şirketinin sahip olduğu oteli iş insanı Şaban Kayıkçı satın aldı. 

oteli babası aldı Haberi

oteli babası aldı



Babanız tekstil alanında faaliyet gösterirken sizin turizme ilginiz nedeniyle otel satın almış. Doğru mu bu?


Televizyonda izlediğim ‘Hayat Ağacı’ dizisindeki Sam karakterine çok özenirdim. Sam bir otelin halkla ilişkiler müdürüydü. Bu yüzden İsviçre’ye gidip otelcilik okudum. Babam denk düştüğü için otelcilik işine girdi ama hep “Kızım otelcilik okuyunca otel aldım” diye 

şaka yapar.


Sonra otel hazır olduğu için gelip burada çalışmaya mı başladınız?


Hayır öyle yapmadım. Stajlarımı İsviçre’de yaptım. Garson, resepsiyonist, rezervasyon elemanı… İsviçre’de çalıştığım kafeyi sabah erkenden açardım. Kahvaltı, öğle yemeği, çay saati, akşam yemeği, hafta sonu mütemadiyen çalışırdım. 16-17 saat çalışır yorgunluktan  ölürdüm resmen. Bacaklarımın ağrısından uyku tutmazdı. Kendi otelimizde hiçbir şey yapmadan da staj belgemi alabilirdim ama ben zoru başarmak istedim. 


Aileniz sizin bu Külkedisi durumunuza bir şey demedi mi?


Annem bir keresinde...