02 / 05 / 2024

Oteller bayramda dolu olacak

Oteller bayramda dolu olacak

Kurban Bayramı'nı tatilde geçirmek isteyenler, Muğla ve ilçelerindeki konaklama tesislerinde yoğunluğa neden oldu. Arefe günüyle 5 gün olacak Kurban Bayramı tatili döneminde, Güney Ege'deki konaklama tesislerinde hareketlilik yaşanıyor.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da turizm sektörü ne durumda?

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde son günlerde artan terör olayları, turizm sektörünü vurdu. Turistlerin, rezervasyonlarını iptal etmesiyle doluluk oranı yüzde 5'in altına inen bölgedeki oteller bayramda ziyaretçi ağırlayamayacak.

Starcity AVM bayramda açık mı?

İstanbul Yenibosna'da konumlanan Starcity Outlet Center, haftanın her günü saat 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Peki, Starcity AVM bayramda açık mı? Starcity AVM bayramda kaçta açılır?

Kidsmall AVM bayramda açık mı?

Kidsmall AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Kidsmall AVM bayramda açık mı? Kidsmall AVM bayramda kaçta açılır? İşte Kidsmall AVM bayram mesaisi...

Galleria Ataköy AVM bayramda açık mı?

İstanbul Ataköy'de yer alan Galleria AVM, hergün saat 10:00'da açılıyor. Akşam 22:00'ye kadar hizmet veriyor. Peki, Galleria Ataköy AVM bayramda açık mı? Galleria Ataköy AVM, bayramda kaça kadar açık?

İkea İzmir bayramda açık mı?

İkea İzmir hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, İkea İzmir Bornova bayramda açık mı? İkea İzmir bayramda kaçta açılır?

Carousel AVM bayramda açık mı?

Carousel AVM, haftanın her günü saat 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Carousel AVM bayramda açık mı? Carousel AVM bayramda kaçta açılır?

Carrefoursa AVM Karşıyaka bayramda açık mı?

Carrefoursa AVM Karşıyaka, hafta içi hergün saat 09:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Carrefoursa AVM Karşıyaka bayramda açık mı? Carrefoursa AVM Karşıyaka bayramda kaçta açılır?

Kidz Mondo bayramda açık mı?

Kidz Mondo, haftanın her günü saat 10:00'da açılıyor. Akşam ise saat 20:00'de kapanıyor. Peki, Kidz Mondo bayramda açık mı? Kidz Mondo bayramda kaça kadar açık?

Asmaçatı AVM bayramda açık mı?

Asmaçatı AVM, hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Asmaçatı AVM İzmir bayramda açık mı? Asmaçatı AVM bayramda kaçta açılır? Balçova Asmaçatı bayramda kaça kadar açık?

Kidzania İstanbul bayramda açık mı?

Çocuklara ve ebeveynlerine eğlenceli eğitim ortamı sağlayan Kidzania İstanbul bayramda açık mı? Kidzania İstanbul bayramda kaçta açılır? Kidzania İstanbul bayramda kaça kadar açık?

Özdilek AVM İzmir bayramda açık mı?

Özdilek AVM İzmir, hafta içi hergün saat 08:30 ile saat 24:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Özdilek AVM İzmir bayramda açık mı? Özdilek AVM İzmir bayramda kaçta açılır? Özdilek AVM İzmir bayramda kaça kadar açık?

Ege Park Mavişehir AVM bayramda açık mı?

Ege Park Mavişehir AVM, hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Ege Park Mavişehir AVM bayramda açık mı? Ege Park Mavişehir AVM bayramda kaça kadar açık? İşte Ege Park Mavişehir AVM bayram mesaisi...

İstanbul Akvaryum bayramda açık mı?

İstanbul Akvaryum, haftanın her günü saat 10:00'da açılıyor. İstanbul Akvaryum her gün saat 20:00'de kapanıyor. Peki, İstanbul Akvaryum bayramda açık mı? İstanbul Akvaryum, bayramda kaçta açılır?

Oteller bayramda dolu olacak Haberi

Oteller bayramda dolu olacak

Kurban Bayramı'nı tatilde geçirmek isteyenler, Muğla ve ilçelerindeki konaklama tesislerinde yoğunluğa neden oldu. Arefe günüyle 5 gün olacak Kurban Bayramı tatili döneminde, Güney Ege'deki konaklama tesislerinde hareketlilik yaşanıyor. Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Marmaris Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı İsmail Özbozdağ, Marmaris'te bayram nedeniyle tüm otellerin dolduğunu, rezervasyon yaptırmayanların yer bulmasının imkansız olduğunu söyledi. Eylül ayında yabancı turist sayısında da artış nedeniyle ivi bir sezon geçirdiklerini dile getiren Özbozdağ, "60 bin yatak kapasitesi bulunan Marmaris'te bayram nedeniyle 4 ve 5 yıldızlı tüm oteller dolu" dedi. 



Ege...