05 / 05 / 2024

oti holding beş yıldızlı otel

oti holding beş yıldızlı otel

Ayhan Bektaş 5 yıldızlı ve 426 oda kapasiteli Otium Eco Club Side'ye ek olarak Side ve Göynük'te 2 adet 5 yıldız tesisin devralınmasına ilişkin süreç dün tamamlandı...

Zorlu Holding'ten yeni inşaat şirketi! Tam 324 milyon TL sermaye ile kuruldu!

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu ve Zorlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Olgun Zorlu yeni şirket kurdu. Marma Konut İnşaat A.Ş., Beşiktaş'ta kuruldu. 

Soma Holding'in 58 ofisi icradan satıldı!

Beş yıl önce sahibi olduğu maden ocağında 301 işçinin hayatını kaybettiği Soma Holding'in Spine Tower’daki 58 ofisi icradan satıldı.

Cengiz Holding, sanayiye 1 milyar dolar daha yatıracak!

Cengiz Holding, 2023 yılına kadar sanayide 1 milyar dolarlık yatırım yapacak. Şirket, İstanbul Havalimanı'nda imzası bulunan beş şirketten oluşan konsorsiyuma liderlik ediyor...

Özak Gayrimenkul'den Beşiktaş ve Göktürk'e iki yeni proje!

Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, Capital dergisine verdiği röportajda "Beşiktaş, Göktürk ve Antalya’daki projelerimizi hayata geçireceğiz. Beşiktaş’ta otel projesi olacak, Göktürk’de de konut projesi yapacağız" dedi.

Polat Holding, Macaristan'da 2 gayrimenkul projesi yapacak!

Adnan Polat bir yandan babası ve kardeşleriyle ortak olduğu İbrahim Polat Holding’in en büyük projesi Piyalepaşa’yı yönetmeye devam ediyor, bir yandan da kendi şirketleriyle önümüzdeki beş yılda 3 milyar doları bulan yatırımlara yön vermeye hazırlanıyor.

Can Holding'ten 5 yeni otel yatırımı!

Can Holding bünyesindeki Golden Hill Otelleri, grubun turizme olan inancı doğrultusunda kesintisiz büyümesini sürdürüyor. Can Holding Turizm Grup Başkanı Mehmet Can, İstanbul’da beş yıl içerisinde üç tane 5 yıldızlı oteli turizme kazandıracaklarını söyledi.

Aksoy Holding'ten Rumelihisarı'na yeni proje!

Aksoy Holding son beş yıldaki en büyük yatırımlarını gayrimenkul sektöründe gerçekleştirdi. Şirket, Rumelihisarı’nda 60 dönümlük büyük bir arazide lüks konut inşa etmeyi planlıyor.

Babacan Holding’ten Anneler Günü’ne özel beştaş yüzük hediye!

Çevreye duyarlı, sosyal sorumluluklarının bilincinde hareket eden özel günlere verdiği önemle dikkat çeken Babacan Holding, Anneler Günü’nü unutmadı. Babacan Holding, 13-21 Mayıs tarihleri arasında konut alanlara özel beştaş yüzük hediye ediyor.

Sabancı Holding 2017’de 4,5 milyar TL yatırım yapacak!

Sabancı Holding CEO'su Zafer Kurtul “Türkiye’ye inanıyoruz, yatırıma devam ediyor. 2016 global anlamda zor bir yıl oldu ama buna rağmen Sabancı Holding olarak son beş yılın en büyük yatırımını da bu sene 4,1 Milyar TL olarak yaptık.”dedi.

Kutlutaş Holding'in acı günü! Veli Tahmaz vefat etti!

Kutlutaş Holding Harita Etüd Koordinatörü Harita Mühendisi Veli Tahmaz hayatını kaybetti. Veli Tahmaz'ın cenazesi bugün Karşıyaka Mavişehir Beşikçioğlu Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip kaldırılacak.

Beşiktaş Swissotel Bosphorus Hotel'in kirası ödeniyor mu?

İBB'nin ev sahibi olduğu Beşiktaş'taki Swissotel'in 5 yıldır kirasını ödemediği iddia edildi. 1988 yılında yap-işlet-devret modeliyle inşa edilen otelin işletme hakkı 2032 yılma kadar Fiba Holding bünyesindeki Anadolu Japan Turizm A.Ş.'de.

Kabataş-Beşiktaş metro hattı inşaatı protesto edildi!

Cihangir Park Forumu, Beyoğlu Kent Savunması ve Beşiktaş Kent Dayanışması, Kabataş-Beşiktaş metro hattı inşaatı için Fındıklı Parkı’nı kapatan Alarko Holding’i protesto etti.

Orka Holding, İran, Irak ve Ürdün’de beş mağaza açtı!

Yıla hızlı başlayan moda perakendesinin önde gelen firmalarından Orka Holding, Damat, Tween ve D’S Damat markaları ile yılın ilk günlerinde İran, Irak ve Ürdün’de beş mağaza açtı.

oti holding beş yıldızlı otel Haberi

oti holding beş yıldızlı otel


OTİ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Bektaş iki otelin satın alınmasına ilişkin yaptığı açıklamada, "Geçen yıllarda otelcilik alanında yatırım yapmak üzere çalışmalarımızı başlatmıştık. İlk olarak Ocak ayında duyurduğumuz, üst hakkı İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'ye ait olan iki tesisin alımı konusunda hukuki süreç düne kadar devam ediyordu. Hali hazırda kendi varlığımız olan 5 yıldızlı ve 426 oda kapasiteli Otium Eco Club Side'ye ek olarak Side ve Göynük'te 2 adet 5 yıldız tesisin devralınmasına ilişkin süreç dün tamamlandı. Oda sayımız bu satın almalarla bin 68e ulaştı." 


Sabah...