08 / 05 / 2024

otis 2016 asansör tasarımları

otis 2016 asansör tasarımları

En gözde yapılara imza atan mimarlar, yaratıcılıklarını destekleyen özel tasarımlara sahip yenilikçi Otis asansörlerini tercih ediyor. Otis Türkiye, tüm dünyada ikonik projelere imza atıyor.

Halk Ofis Kuleleri için Buga Otis Asansör ile anlaşıldı!

Halk GYO'nun İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesi kapsamında inşa edeceği Halk Ofis Kuleleri için Buga Otis Asansör ile sözleşme imzalandı.

OTIS, Adana Gayrimenkul Fuarı’nda tek asansör firması oldu!

Otis, Adana Gayrimenkul Yatırım Fuarı'nda asansör sektöründen tek katılımcısı oldu. Otis Türkiye, ‘Gen2’ kayış sistemli, makine dairesiz asansörlerini tanıttı.

Otis’in Gen2 asansör satışı 500 bine ulaştı!

Asansör sektörünün öncü firması Otis’in sektöre kazandırdığı makine dairesiz, halat yerine kayış sistemi kullanılan modeli ‘Gen2’, tüm dünyada en çok tercih edilen asansör oldu.

Asansör muayene personelinin belgelendirilmesine dair tebliğ!

Asansör Periyodik Kontrollerini Gerçekleştirecek Muayene Personelinin Belgelendirilmesine Dair Tebliğ (SGM: 2016/18) bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Asansör Yönetmeliği Taslağı yayımlandı!

29 Haziran 2016 tarihinde Resmi Gazete'de Bilim,Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Avrupa Birliği mevzuatına uyum çerçevesinde (2014/33/AB) Asansör Yönetmeliği taslağı yayımlandı...

10. Asansör Fuarı İzmir'de kapılarını açtı!

Türkiye'nin en büyük fuar kompleksi 10. Asansör Fuarı İzmir'de 10 Nisan 2016 tarihine kadar sürecek sektörün dev buluşmasında son teknoloji ürünler vizyonda olacak.

Avrasya Asansör Fuarı 20-23 Nisan'da!

Dünya Asansör Sektörü 20 - 23 Nisan 2016 tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy’de buluşuyor. Avrasya Asansör Fuarı; CNR Holding kuruluşlarından ITF-İstanbul Fuarcılık A.Ş. organizasyonuyla CNR EXPO ,İstanbul’da 2.kez düzenleniyor.

Otis'ten yüksek taşıma kapasite asansör ünitesi ile kullanışlı çözümler!

Türkiye’nin en hızlı ve en yüksek asansörlerini üreten Otis Türkiye, sektörde bir ilke imza attığı, yüksek taşıma kapasiteli ve makine dairesiz ‘Robusta’ asansörü ile her türlü yapı için kullanışlı çözümler sunuyor.

Asansör tesisat ücreti 2016!

Yönetmeliklere uygun bir şekilde inşa edilen ve asansörü olan yapılarda tesisat işlemi için belli oranlarda ücretlerin ödenmesi gerekiyor. Peki, asansör tesisat ücreti 2016 ne kadar?

Otis Türkiye, prestijli binalar için asansör üretiyor!

Türkiye’nin en fazla asansör ihraç eden firması Otis Türkiye; Avrupa’dan, Amerika’ya, Asya’dan Avustralya’ya, Orta Doğu’dan Uzak Doğu’ya kadar geniş bir coğrafyada, çok özel asansör projelerine imza atıyor.

Asansör piyasa gözetimi ve denetimi yönetmeliği!

Asansör piyasa gözetimi ve denetimi yönetmeliği 27 Ocak 2016 tarihinde 29606 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelikte, asansör bakım ve servis hizmeti sunanlara ilişkin yürütülecek hizmet denetimi esasları yer alıyor...

OTİS'ten Türkiye'nin en hızlı asansörü!

OTİS Türkiye'nin 7 metreyi 1 saniyede katederek 'Türkiye'nin en hızlı asansörü' unvanını elde eden asansörleri, 'Akıllı Yolcu Yönlendirme' sistemiyle de binadaki trafik akışını en pratik şekilde sağlıyor.

Otis, Türkiye’nin en hızlı asansörünü kurdu!

Otis Türkiye; Zorlu Gayrimenkul’ün projesi Levent 199 için dizayn ettiği ‘hızlı’, ‘akıllı’ ve ‘çift katlı’ asansör sistemi ile bir ilke daha imza attı.

otis 2016 asansör tasarımları Haberi

otis 2016 asansör tasarımları

Türkiye başta olmak üzere İsrail’de Amot Atrium Kulesi, Almanya’da Westhafen Kulesi, İrlanda’da Dublin Havaalanı, Abu Dhabi Uluslararası Havaalanı, Bahreyn’de bulunan Dünya Ticaret Merkezi, Fransa’da Tour Carpe Diem Kulesi, Avustralya’da Sidney Opera Evi ile Türkiye’nin en yüksek binası Sapphire ve Finansbank Kristal Kule için asansör üreten Otis Türkiye, tüm dünyada ikonik projelere imza atıyor. 


Sadece seçkin mimarisiyle değil, özel tasarım yapabilme yeteneğiyle de mimarların yaratıcılıklarına hitap eden ürünler tasarlayan Otis Türkiye, Abu Dhabi Uluslararası Havaalanı için yapılan tamamı cam kabinlerin yanı sıra mermer zemin, altın kaplama çağırma butonları ve özel taleplere yönelik tasarım kapasitesiyle mimarların tercihi oluyor. 


Türkiye’deki fabrikamızda özel tasarım yapabilme yeteneğine sahibiz

Otis Türkiye Genel Müdürü Özgür Aren, Türkiye ile birlikte farklı coğrafyalardaki prestijli yapılar için, mimarların yaratıcılıklarına hitap eden ürünler...