30 / 04 / 2024

Otis asansörlerinde daha az enerji tüketiliyor

Otis asansörlerinde daha az enerji tüketiliyor

Otis Türkiye, binalardaki ulaşımı hızlandıran yenilikçi çözümlere imza atmaya devam ediyor. Ekstra bekleme sürelerini minimuma indiren compas sistemi, yaklaşık yüzde 27 daha az enerji tüketilmesini sağlıyor.

Koronavirüs inşaat sektöründeki mülteci girişimcileri daha çok etkiledi!

İmalat, perakende satış, toptan satış, hizmet ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren 206 mülteci ve 177 yerli girişimci ile gerçekleştirilen araştırmaya göre, mülteci girişimciler pandemiden yerli girişimcilere göre daha fazla etkilendi.

YDA Söğütözü'nün asansörlerinde Mitsubishi Electric imzası!

YDA Group, YDA Söğütözü projesinin asansör sistemleri için Mitsubishi Electric ile anlaştı.

Halk Ofis Kuleleri için Buga Otis Asansör ile anlaşıldı!

Halk GYO'nun İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesi kapsamında inşa edeceği Halk Ofis Kuleleri için Buga Otis Asansör ile sözleşme imzalandı.

3 kattan daha yüksek binaya asansör şartı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), yeni İstanbul İmar Yönetmeliği’ni hazırladı ve yayınladı. İBB'nin hazırladığı yeni yönetmeliğe göre; 3 kattan yüksek binaya asansör şartı getirildi.

OTIS, Adana Gayrimenkul Fuarı’nda tek asansör firması oldu!

Otis, Adana Gayrimenkul Yatırım Fuarı'nda asansör sektöründen tek katılımcısı oldu. Otis Türkiye, ‘Gen2’ kayış sistemli, makine dairesiz asansörlerini tanıttı.

Çilek Mobilya Avustralya’da 3 mağaza daha açacak!

Hemen her ülkede olduğu gibi Avustralya’da da Türk girişimciler var. Bunlar daha çok turizm, yeme-içme ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteriyorlar.

Deprem yönetmeliğine uygun binalardaki asansörler daha güvenli!

Asansör sektörünün öncü firması Otis Türkiye, deprem kuşağında yer alan Türkiye’da daha güvenli asansörlere sahip olunması için binaların deprem yönetmeliğine göre inşa edilmesi gerektiğine dikkat çekti.

Otis Türkiye, ‘Fabrika Emniyet Günü’nde farkındalık yarattı!

Otis Türkiye, İstanbul’daki asansör ve yürüyen merdiven fabrikasında gerçekleştirilen ‘Emniyet Günü’ne, çalışanların eş ve çocuklarını davet ederek emniyet konusunda farkındalık yarattı.

Levent Ferko Signature, Otis’i tercih etti!

Levent’te yükselen Ferko Signature projesinde, Otis Türkiye’nin yüksek hızlı asansörleri kullanılıyor. Otis Türkiye, yüksek binalardaki dikey trafiği önemli ölçüde azaltıyor.

Skyland İstanbul Otis Türkiye ile yükseliyor!

Eryapı tarafınfan inşa edilen Skyland İstanbul’un asansör, yürüyen merdiven ve yürüyen yol üniteleri Otis Türkiye tarafından inşa ediliyor.

Yeni nesil asansörler, güven veriyor!

Yeni nesil asansörler, daha verimli, emniyetli ve akıllı sistemleriyle kullanıcıya güven veriyor. Günümüzün vazgeçilmez ulaşım araçlarının başında gelen asansörlerin ileri teknolojiyle üretilmesi veya modernize edilmesi, asansör korkusunu önemli ölçüde azaltıyor.

Çorlu Golden Life’ın asansörleri Otis’ten!

Otis Türkiye, yenilikçi asansörleriyle konut sektörünün de beklentilerini karşılıyor. Otis Türkiye, Çorlu’nun en kaliteli ve farklı projesi Golden Life için şıklığı ve emniyeti garanti ediyor.

Otis’in Gen2 asansör satışı 500 bine ulaştı!

Asansör sektörünün öncü firması Otis’in sektöre kazandırdığı makine dairesiz, halat yerine kayış sistemi kullanılan modeli ‘Gen2’, tüm dünyada en çok tercih edilen asansör oldu.

Otis asansörlerinde daha az enerji tüketiliyor Haberi

Otis asansörlerinde daha az enerji tüketiliyor

Otis Türkiye, binalardaki ulaşımı hızlandıran yenilikçi çözümlere imza atmaya devam ediyor. Otis, ileri teknolojisiyle  gerçekleştirdiği modernizasyon çalışmalarıyla asansörlerin verimliliğini, konforunu ve emniyetini arttırmaya yönelik yaratıcı çözümler sunuyor. 


Serviste mükemmellik ilkesiyle, her geçen gün büyüyen bir coğrafyada servis hizmeti sunan Otis Türkiye; modernizasyon programları kapsamında, pek çok inovatif teknolojiyi geliştirerek uygulamaya devam ediyor. Üretim kapasitesi ve geniş yedek parça stoku ile Türkiye’nin en yaygın asansör firması olduklarını belirten Otis Türkiye Genel Müdürü Özgür Aren, “Gökdelenlerdeki yüksek hızlı asansörlerden, birkaç katlı apartmanlardaki asansörlere kadar tüm ünitelerin modernizasyonu, aynı deneyim, donanım ve emniyetle hareket eden uzman ekiplerimiz tarafından yapılıyor. Doğru teknik, ekipman ve teknolojileri doğru noktalara uyguladığımız modernizasyon çalışmalarımızla, enerji maliyetlerini azalttığımız asansörleri emniyetli ve konforlu bir hale getiriyoruz. Yenilikçi teknolojilerle kullanıcıların hayatını...