11 / 05 / 2024

otlukçu yokuşu park projesi

otlukçu yokuşu park projesi

Şeyhül İslam Mehmet Celalettin Cami inşaası arkasında kalan 613,84 m² lik alan mahalle sakinlerinin ve cami cemaatinin oturma ve dinlenme ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir park olarak hizmet etmek üzere projelendiriliyor.

Bodrum'u 12 ay yaşatacak proje: Swıssotel Resıdences Bodrum!

Çağdaş Holding tarafından Yokuşbaşı'nda hayata geçirilen Swissôtel Residences Bodrum Hill, hem doğanın içinde hem de şehir merkezindeki konumuyla 12 ay boyunca Bodrum'u yaşatmayı vaddediyor.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi yeni millet bahçesi alanına katılacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Gülsan Sanayi Sitesi'nin 2022'de yeni yapılacak modern sanayi sitesine taşınmasına ilişkin konuştu. Demir, mevcut alanın Millet Bahçesi ve Doğu Park içine katılacağını belirtti.

Menemen şehir parkında inşa edilen binanın kaçak olduğu iddiası!

AK Parti Menemen Belediye Meclis Üyesi Yusuf Demircioğlu, şehir parkında inşa edilen binanın kaçak olduğu iddia edildi.

Park Mavera 3 açık artırma ihalesinde 61 daireden 59'u satıldı!

TOKİ’nin Makro İnşaat işbirliğiyle inşa ettiği Park Marvera 3 projesinde açık artırmaya çıkarılan 61 daireden 59'u satıldı. 59 daire 53 milyon 970 bin TL’ye satılarak yüzde 7,6’lık bir artış oranına ulaşıldı...

Uşak Kent Park tam gaz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın desteğiyle Uşak’ta 110 bin metrekare alan üzerine oturması tasarlanan Kent Park'ın yaklaşık yüzde 70'i tamamlandı.

Ekrem İmamoğlu'nun AVM'si mi var?

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Ekrem İmamoğlu’nun ortağı olduğu Park Teras AVM’ye özel izinle içkili mekan ruhsatı aldığı iddia ediliyor.

Uşak dönüşümle gelişecek!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan “Kentpark, mahalle konakları, köprülü kavşaklar, kentsel dönüşüm, modern yollar, park ve bahçeler gibi çalışmalarımızla halkımıza en iyi hizmeti vermek için gayret gösterdik” diye konuştu.

İsrail, Doğu Kudüs'ün milli parkına konut inşa edecek!

İşgalci İsrail yönetimi, Doğu Kudüs'ün Yahudileştirilmesinde yeni bir adım daha atıyor. Buna göre, İsrail güçleri Silvan Mahallesi’nde miili park ilan edilen bölgeye konut inşa edecek.

Uşak Kent Park alanına modern lise yapılacak!

Uşak’a kazandırılan 120 bin metrekarelik Kent Park alanı yenilenmenin anahtarı oldu. Uşak Kent Park alanına modern lise yapılacak. 

Doğuş İzmir İstinye Park’taki hisselerini Orjin’e devretti!

Doğuş Grubu çok başarılı olan İstanbul’daki ortaklığının hisselerini değil İzmir yatırımına ilişkin hisse devri kararı verdi. Doğuş Grubu yüzde 50 civarındaki hisselerini diğer ortak Orjin Grubu’na verdi. 

Park Onyedi Evleri 2019'da teslim!

Çanakkale’de 705 konutun olduğu Park Onyedi Evleri’nin 3. etap inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. 2019’da bitecek proje, kentin en büyük sitesi olacak.

Reza Zarrab'ın 47 daireye sahip olduğu Bella Park'ta işler durgun!

Reza Zarrab'ın 47 daireye sahip olduğu Büyükçekmece'deki Bella Park sitesinde aylardır kiralanmayan mülkler olduğu belirtiliyor.

Gölbaşı Kuğu Gölü Villaları fiyat!

Gölbaşı Kuğu Gölü Villaları fiyat listesi 1 milyon 390 bin TL'den başlıyor. Proje Ankara'da Mogan Parkı'na yürüme mesafesinde yer alıyor...

otlukçu yokuşu park projesi Haberi

otlukçu yokuşu park projesi


Ali Kuşçu Mahallesi Otlukçu Yokuşu sokakta inşası süren Şeyhül İslam Mehmet Celalettin Cami inşaası arkasında kalan 613,84 m² lik alan mahalle sakinlerinin ve cami cemaatinin oturma ve dinlenme ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir park olarak hizmet etmek üzere projelendiriliyor.  Proje çalışmalarının tamamlanmasının ardından kullanıcılarının hizmetine sunulması planlanan parkımız 2016 yılı içerisinde hizmete sunulması planlanıyor.




Fatih...