06 / 05 / 2024

oto world

oto world

2015’in ilk çeyreğinde teslimleri gerçekleşecek Anadolu Yakası’nın “İlk ve Tek” Oto AVM’si Oto World ’de, kiralama seçeneği devreye sokuldu. Projede 365 ticari birim yer alıyor.

Oto World Asya'ya yurt dışı talebi artıyor!

Oto World Asya, galericilerin en çok heyecanla beklediği proje. Temel atma töreninin üzerinden geçen 6 aylık süreçte yüzde 45'lik satış oranına ulaşan Oto World Asya'ya, Avrupa'dan da talep geliyor.

Kurtköy Oto World projesinde metrekare fiyatı 3 bin 600 lira!

2014 yılının Aralık ayında teslimler edilecek olan Kurtköy Oto World projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin 600 liradan başlıyor...

Oto World Asya satılık!

Oto World Asya satılık mağazaların metrekare birim fiyatı 3 bin 400 TL olarak belirlendi. Oto World Asya projesinin teslimleri Aralık 2014'de yapılacak...

Oto World Kurtköy 2014'te teslim! Metrekaresi 3 bin 600 TL!

0 ve 2. el oto galerilerin yer aldığı Oto World Kurtköy projesinin yüzde 40'ı satıldı. Projede metrekare birim fiyatı 3 bin 600 TL'den başlıyor...

Has Grup Oto World Asya'da metrekare birim fiyatı 3 bin 200 TL!

İstanbul Pendik'te hayata geçirilen, Anadolu Yakası'nın ilk ve tek oto AVM'si Oto World Asya'da metrekare birim fiyatı 3 bin 200 TL'den başlıyor. Proje Aralık 2014'te hizmete girecek...

Has İnşaat Oto World Asya fiyat!

Oto World Asya projesi konum olarak Pendik Sahil Yolu'na 7 kilometre, E-5 otoyoluna 6 kilometre ve TEM otoyoluna 3 kilometre mesafede yer alıyor. İşte Has İnşaat Oto World Asya fiyat listesi...

Has İnşaat Oto World Asya nerede?

Teslimleri bu yıl içerisinde gerçekleşecek olan Oto World Asya'da satışlar devam ediyor. Proje 22 bin 275 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Has İnşaat Oto World Asya nerede?

Oto World Asya Kurtköy satılık dükkan!

Has Şirketler Grubu imzası ile hayata geçirilen Oto World Asya Kurtköy satılık dükkan fiyatları haberimizde yer alıyor. Proje 365 tane oto galeriden meydana geliyor.

Kurtköy Oto World Asya satış ofisi!

Oto World Asya projesinde yer alan dükkanların büyüklükleri minimum 200 metrekare, maksimum ise 600 metrekare olarak tasarlandı. Kurtköy Oto World Asya satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Oto World Asya satış ofisi telefon!

Oto World Asya satış ofisi telefon numarası 216 392 22 22 olarak belirlendi. Satış süreci devam eden projede İstanbul Anadolu Yakası Pendik'e bağlı Kurtköy'de inşa ediliyor.

Has İnşaat Oto World Asya adres!

Toplam 365 tane oto galeriden oluşan Oto World Asya projesinde daire teslimleri bu yıl içerisinde gerçekleşecek. Has İnşaat Oto World Asya adres bilgisi haberimizde yer alıyor.

Oto World Asya kiralık dükkan fiyatları!

Has Şirketler Grubu imzası ile hayata geçirilen Oto World Asya E-5 otoyoluna 6 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor. Peki Oto World Asya kiralık dükkan fiyatları ne kadar?

Oto World Asya Pendik teslimleri ne zaman?

Toplamda 22 bin 275 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Oto World Asya 'da yer alan dükkanların fiyatları 790 bin TL'den başlıyor. Peki Oto World Asya Pendik teslimleri ne zaman?

Kurtköy Oto World Asya fiyatları ne kadar?

Oto World Asya projesinde teslimler bu yıl gerçekleşecek. Projedeki dükkanları 200 metrekare ile 600 metrekare arasında değişiyor. Kurtköy Oto World Asya fiyatları ne kadar?

Kurtköy Oto World Asya nerede yer alıyor?

Oto World Asya projesinde dükkanların fiyatları satış fiyatları 790 bin TL ile 1 milyon TL arasında değişiyor. Projede 365 adet galeri bulunuyor. Peki Kurtköy Oto World Asya nerede yer alıyor?

Oto World Asya satış fiyatları ne kadar?

Oto World Asya projesinde 365 tane galeri yer alıyor. Kiralık dükkan fiyatlarının 4 bin TL ile 5 bin TL arasında değiştiği Oto World Asya satış fiyatları ne kadar?

Has İnşaat Oto World Asya dükkan fiyatları!

Teslimleri bu yıl içerisinde gerçekleşecek olan Oto World Asya projesi toplam 365 adet oto galeriden meydana geliyor. İşte Has İnşaat Oto World Asya dükkan fiyatları...

Pendik Oto World Asya kiralık!

Teslimleri bu yıl içerisinde gerçekleşecek olan Oto World Asya projesi toplam 365 adet oto galeriden meydana geliyor. İşte Has İnşaat Oto World Asya dükkan fiyatları...

oto world Haberi

oto world

2015’in ilk çeyreğinde teslimleri gerçekleşecek Anadolu Yakası’nın “İlk ve Tek” Oto AVM’si Oto World’de, projenin sonuna gelinmesiyle kiralama seçeneği devreye sokuldu. 365 ticari birimin yer aldığı projede kira bedelleri, ortalama 200 m2’lik bir birimin baz alınmasıyla, 4 Bin ila 5 Bin TL arasında değişiyor.


“Tematik” AVM’lerin gündemde olduğu günümüzde otomobile dair her türlü ihtiyacın karşılanabileceği Oto AVM’lere de ilgi artıyor. Anadolu Yakası’nın “ilk ve tek” Oto AVM’si Oto World’de faaliyete geçmesine sayılı günler kala, gelen talep yoğunluğu da göz önünde tutularak, kiralama modeli de hayata geçirildi. 25 yıllık inşaat deneyimine sahip Evra Grup ve Has Şirketler Grubu ortaklığı güvencesinde inşa edilen Oto World Gayrimenkul Genel Müdürü Sermet Yardımcı sundukları yeni imkanla alakalı şu açıklamalarda bulundu: “İçişleri Bakanlığı tarafından 2008 yılında...