29 / 04 / 2024

otomasyonlu otoparkı

otomasyonlu otoparkı

Manisa merkezde yaşanan otopark sorununu çözmek amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehzadeler ilçesi Verem Savaş Dispanseri yanında projelendirilen Türkiye'nin en büyük tam otomasyonlu otoparkında yapım çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Manisa'ya 29 milyonluk otopark!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehzadeler ilçesinde yapımı tamamlanan Türkiye’nin en büyük tam otomasyonlu otoparkı törenle hizmete açıldı.

Manisa'daki tam otomasyonlu otopark bugün açılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehzadeler ilçesinde yapımı tamamlanan Türkiye’nin en büyük araç kapasitesine sahip, 560 araçlık tam otomasyonlu otoparkı hizmete açılıyor.

Manisa'daki tam otomasyonlu otopark 1 Haziran'da açılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yapımı tamamlanan ve Türkiye’nin en büyüğü olan 560 araç kapasiteli tam otomasyonlu otoparkta incelemelerde bulundu.

Türkiye’nin en büyük otomasyonlu otoparkının yapım çalışmaları tamamlanıyor!

Manisa merkezde yaşanan otopark sorununu çözmek amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehzadeler ilçesi Verem Savaş Dispanseri yanında projelendirilen Türkiye'nin en büyük tam otomasyonlu otoparkında yapım çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Türkiye'nin en büyük otoparkının inşaatında sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehzadeler ilçesi Verem Savaş Dispanseri yanında projelendirilen Türkiye’nin en büyük tam otomasyonlu otoparkında yapım çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Türkiye’nin en büyük otomasyonlu otoparkında sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden ve tamamlandığında Türkiye’nin en büyük tam otomasyonlu otoparkı olacak olan 560 araç kapasiteli otoparkta çalışmalar hızla devam ediyor.

Manisa Tam Otomasyonlu Otopark projesinde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin geçtiğimiz Kasım ayında temelini attığı ve 560 araçlık kapasitesiyle Manisa’daki otopark sorununun çözülmesine katkı sağlayacak olan tam otomasyonlu otopark çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor...

Manisa'da tam otomasyonlu otopark projesi çalışmaları sürüyor!

Manisa’da otopark sorununa çözüm bulmak amacıyla geçtiğimiz aylarda temeli atılan 550 araç kapasiteli tam otomasyonlu otopark projesi ile Oda ve Dernekler İş Kuleleri Projesi’nde çalışmalar hızla devam ediyor.

Manisa tam otomasyonlu otopark Nisan 2016'dan önce açılacak!

Otopark alanında incelemelerde bulunan Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, hedefledikleri sürenin dört ay önünde gittiklerini belirterek, “Allah nasip ederse 2016 Nisan ayında düşündüğümüz açılış, daha erken gerçekleşecek” dedi.

Manisa Oda ve Dernekler İş Kuleleri Projesi inşaatı devam ediyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, oda ve derneklerin bir arada olacağı bina ve 560 araçlık tam otomasyonlu otopark projesinin zamanında bitirileceğini müjdeledi..

Oda ve Dernekler İş Kuleleri Projesi'nde inşaatı kısa sürede tamamlanacak!

Tam otomasyonlu otopark projesinin ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu, Büyükşehir Belediyesi’nin önemli projeleri arasında yer alan Oda ve Dernekler İş Kuleleri Projesi’nde incelemeler bulundu.

Türkiye'nin en büyük otoparkının temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin, Türkiye'nin en büyük otopark projesi olan 560 araçlık tam otomasyonlu otoparkının temeli, düzenlenen görkemli törenle atıldı...

Manisa'ya 560 araç kapasiteli otopark yapılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehzadeler ilçesi Verem Savaş Dispanseri yanında projelendirilen 560 araç kapasiteli tam otomasyonlu otopark projesinin temeli, görkemli törenle atıldı. Törene Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de katıldı

otomasyonlu otoparkı Haberi

otomasyonlu otoparkı

Manisa merkezde yaşanan otopark sorununu çözmek amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehzadeler ilçesi Verem Savaş Dispanseri yanında projelendirilen Türkiye'nin en büyük tam otomasyonlu otoparkında yapım çalışmalarında son aşamaya gelindi. Yapımı tamamlandığında modern bir teknolojiyle hizmet verecek olan otoparkın, bölgedeki otopark sorununu önemli ölçüde çözeceğini vurgulayan Başkan Ergün, "İlgili otomasyon firması test çalışmaları yapıyor. Park noktalarına araçların gidişi ve dönüşü test edilerek otomasyon panolarına işleniyor. İnşaat çalışmaları bitti" dedi. 


SORUN BİTİYOR 


Başkan Ergün, "Otopark sorunu çözmek amacıyla geçtiğimiz yıllarda Bülent Koşmaz Otoparkı'nı şehre kazandırmıştık. Bunun yanı sıra Yarhasanlar Otoparkı'nı yenileyerek daha kullanışlı bir hale getirmiştik. Şu günlerde Kültür Sitesi altında bulunan otoparkın da bakım ve onarımı devam ediyor. Mart ayının sonuna doğru otoparkımız açılacak" dedi. 



Habertürk Egeli...