01 / 05 / 2024

Otomatik otopark projeleri

Otomatik otopark projeleri

Ootomatik otopark projelerinin sayısı artıyor. İstanbul’un ardından İzmir’de de 280 kapasiteli tam otomatik otopark açıldı. Kamulaştırması dahil toplam 20 milyon TL’ye mal olan 11 katlı otopark, 184’ü binek, 96’sı cip olmak üzere 280 araç kapasiteli.

Otopark yönetmeliği konut projelerinin önünü açacak!

Otopark yönetmeliğinde yapılan değişiklikle kentsel dönüşüm ve konut projeleri de şekillendi.  Yeni yapılacak yapılarda otopark yapılmaması durumunda çevre otoparklarından park sorunu karşılanacak. 

Türkiye'nin en büyük tam otomatik otoparkı İzmir'de açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Bayraklı'da inşa edilen tam otomatik otopark Mayıs ayında hizmete açılacak.

Parkhaus Otomatik Otopark Yönetimi ve Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Parkhaus Otomatik Otopark Yönetimi ve Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Küçükkuş tarafından kuruldu.

Ankara Demetevler'e çok katlı otopark projesi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, yeni dönem projeleri arasında bulunan 'Demetevler Mahallesi Çok Katlı Otopark Projesi' ile bölgenin trafik sorununu çözecek.

Trabzon Büyükşehir'den inşaat karşılığı otopark kiralama ihalesi!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi; otopark yapım karşılığı kiralanması işi, yap-işlet-devret modeline uygun olarak ihale düzenliyor. Katlı otopark olan taşınmazın içerisinde yarı otomatik katlı otopark yapımı karşılığı 29 yıl süreyle kiralanacak. 

Trabzon Tam Otomatik Katlı Otopark'ın inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesinin şehre kazandıracağı Tam Otomatik Katlı Otopark projesinin inşaatına başladı.

Trabzon'un yeni otopark alanı 25 milyon TL'ye kamulaştırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Hacıkasım Mevkii Yavuz Selim Bulvarı (Tanjant Yolu) üzerinde tam otomatik katlı otoparkın inşaatına hızla devam ediyor. Proje alanının 25 milyon TL'ye kamulaştırıldığı açıklandı.

İzmir'e 10 yeni otopark müjdesi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin farklı bölgelerine, biri “tam otomatik” olmak üzere 3 bin 386 araç kapasiteli 10 otopark daha inşa edecek.

Trabzon Katlı Otopark Projesi'nin inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Tam Otomatik Katlı Otopark Projesi'nin inşaatına başladı.

Trabzon Tam Otomatik Katlı Otoparkı'nın inşaatı başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Tam Otomatik Katlı Otoparkın inşası için yüklenici firma ile sözleşme imzaladı.

Erzincan'a 30 milyon TL değerinde yatırım!

Erzincan’da 2 büyük proje daha hayata geçiyor. Kapalı Pazar yeri ve Katlı Otopark projeleri için zemin etüt çalışmaları hızla başladı.

Erzincan'a 30 milyon TL'lik 2 yeni yatırım!

Erzincan Belediyesi tarafından 30 milyon TL değerinde 2 yeni yatırım hayata geçirilecek. Belediye tarafından Kapalı Pazar yeri ve Katlı Otopark projeleri için zemin etüt çalışmalarına başlandı.

Konya Sahip Ata Katlı Otoparkı yıkılıyor!

Konya’nın en büyük Kentsel Dönüşüm projeleri arasında bulunan Şükran Mahallesi’nde ve Sahip Ata Katlı Otoparkında yıkım çalışmaları tam gaz devam ediyor.

Otomatik otopark projeleri Haberi

Otomatik otopark projeleri

Alsancak’ta hizmete açılan “Türkiye’nin en büyük tam otomatik otoparkı” sürücülerin büyük ilgisini çekiyor. Şair Eşref Bulvarı Alsancak Hocazade Camii’nin karşısında yer alan otopark, trafik ve park sorunun en yoğun yaşandığı bölgelerden biri olan Alsancak’ın önemli bir ihtiyacını büyük ölçüde karşılıyor. Açıldığı günden bu yana binlerce aracın ‘el değmeden’ park edildiği otopark, sağladığı büyük kolaylık nedeniyle kullanıcılar tarafından çok beğeniliyor.


Apartman kadar yer kaplıyor

‘Alsancak Tam Otomatik Otoparkı’yla ilgili bilgi veren İzmir Büyükşehir Belediyesi İZELMAN A.Ş. Genel Müdürü Hüseyin Kırmızı, son teknolojiyle donatılan otoparkın neredeyse bir apartmanın kapladığı kadar bir alanda çok sayıda aracın park edilmesine olanak verdiğini hatırlattı. Otoparka ilginin giderek arttığını söyleyen Kırmızı, “İlk kez uygulanan sistemin vatandaş kadar biz de yabancısı olduğumuz için, otopark ilk açıldığında izlenimleri almak ve...