15 / 05 / 2024

otomobil haberleri ford

otomobil haberleri ford

Ülkemizde SUV segmenti otomobillere karşı her geçen gün ilgi daha da artıyor. Ford Kuga modeli de SUV sınıfı bir otomobil olduğu için en çok tercih edilenler arasında yer alıyor. Bizde sizler için Ford Kuga'nın özellikleri ve fiyat listesini derledik. İşte ayrıntılar...

Ford Focus'tan nisan ayına özel indirim! Ford Focus fiyatı ne kadar? Ford Focus fiyat listesi Nisan 2024!

Ford otomobil markası, Focus modelinde nisan ayına özel indirim kampanyası başlattı. Ford Focus fiyatı ne kadar? Ford Focus fiyatı kaç lira? Ford Focus fiyat listesi Nisan 2024!

ODMD açıkladı! Yılın ilk çeyreğinde en çok hangi otomobil markaları satıldı?

Türkiye otomobil ve hafif ticari araç pazarında senenin ilk çeyreğinde en çok satışı yapılan markalar Fiat, Renault ve Ford olarak kaydedildi.

Ford Kuga ve Puma fiyat listesi belli oldu! İki dev modelin fiyatı açıklandı! İşte Ford Kuga ve Puma 2024 fiyat listesi

Ford otomobil markasının en çok tercih edilen iki modeli olan Kuga ve Puma modellerinin fiyat listesi merak ediliyor. Peki Ford Puma ne kadar? Ford Kuga 2024 fiyatı kaç lira?  Ford Puma ve Kuga 2024 fiyat listesi.

Ford'tan dev kampanya! Fiesta, Focus, Kuga ve Puma modellerinde 12 ay vade, 300 bin TL kredi fırsatı!

Düşük faiz fırsatıyla yeni bir Ford otomobil sahibi olmak isteyenler için dev kampanya başladı. Fiesta, Focus, Kuga ve Puma modellerde 12 ay vade, 300 bin TL kredi fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Ford ve Renault yıl bitmeden sıfır araçta uygun fiyatlar sunuyor...

Ford ve Renault otomobil markası, Türkiye'deki hafif ticari araç pazarında birçok vatandaşların dikkatini çekmektedir. Bu noktada Ford Transit Courier ve Renault Express Van hafif ticari araç modelleri ile karşımızda. İşte haberin detayları...

Bu indirimleri kaçıran bin pişman olur! Otomobil firmalarından çılgın kampanya! Fiat, Toyota, Dacia, Renault, Opel, Ford

Otomobil markaları peş peşe kampanyalarını duyurdu. Bu indirimleri kaçıran bin pişman olur! Otomobil firmalarından çılgın kampanya! İşte model model kampanya detayları...

En çok satan otomobil markaları tek tek açıklandı!

Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği tarafından açıklanan resmi verilere göre, Türkiye otomobil ve hafif ticari araç pazarında geçen ay satışlarda ilk 3 sırada Fiat, Renault ve Ford markaları yer aldı.

İkinci el otomobil piyasasında köpük söndü! Araba almak isteyenlere indirim üstüne indirim fırsatı sunuluyor!

İkinci el araba piyasasındaki yüksek fiyatlar Ticaret Bakanlığı'nın denetimleri ile giderilirken otomobil satan firmalardan da üst üste indirim haberleri gelmeye başladı.

Ford’tan yağmur gibi indirim! Puma’ya tamı tamına 182 bin TL indirim geldi!

Dünyanın en köklü ve en büyük otomobil üreticilerinden Ford, Türkiye’de oldukça iyi satış rakamlarına ulaşan Puma modeline tam 182 bin TL indirim yaptı. Gelen indirim haberinin ardından Puma’nın yeni fiyatı merak konusu oldu.

Ford Kuga almak isteyenlere zam şoku! Bir ay içinde tam 156 bin TL zam geldi!

Türkiye’de en çok tercih edilen otomobil üreticilerinden Ford, yaptığı zamla bu sefer hayranlarını üzdü. Ford, yaptığı açıklamada temmuz ayı kapsamında Kuga modeline tamı tamına 156 bin TL zam yaptığını duyurdu.

Üretim sona erdi: Ford'un efsane modeli 5 gün sonra tarihe karışıyor

Tüm zamanların en çok satan otomobil modellerinden biri olan Ford Fiesta artık üretilmeyecek. Efsane model tarihin tozlu raflarındaki yerini alacak. İşte detaylar...

Ford’un efsane araçlarından Kuga’nın haziran ayı fiyatı belli oldu! Kuga’nın fiyatını görünce çok şaşıracaksınız!

Dünyanın en köklü otomobil üreticilerinden Ford, haziran ayı kapsamında Türkiye fiyatını güncelledi. Ford, bu çerçevede Kuga modelinin yeni fiyatını da resmi internet sitesinden yayımladı.

Yolların ustası Ford Fiesta’da kampanyalı fiyatlar belli oldu!

Dünyanın en büyük otomobil firmalarından ABD’li Ford, haziran ayı çerçevesinde bir kampanya başlattı. Ford’un yaptığı açıklamada Fiesta modelinin kampanyalı anahtar teslim fiyatı duyuruldu.

otomobil haberleri ford Haberi

otomobil haberleri ford

Ford Kuga, Style, Titanium ve ST-Line olmak üzere toplamda üç farklı donanım paketi ile otomobilseverlerin beğenisine sunuluyor. Benzinli, dizel ve hibrit motor seçenekleri ile karşımıza çıkan Ford Kuga, hem otomatik şanzımana hem de manuel şanzımana sahip.

Standart donanım baz seviyesinde bulunan 1.5 litrelik EcoBlue dizel motoru 120 beygir güce kadar çıkabiliyor. Dizel motor seçeneği ile birlikte gelen modelleri 8 ileri otomatik şanzımana sahip. Benzinli motoru ise 120 beygir güç üretebiliyor ve 6 ileri manuel şanzımanı mevcut. Peki Ford Kuga fiyatı ne kadar? İşte fiyat listesi..

Ford Kuga'nın hibrit versiyonu ise ST-Line donanım paketi ile sunuluyor. 2.5 litrelik benzinli motoru bulunan elektrikli model, yüksek performansı ile alıcılarından tam not almayı başarıyor.

Ford'ün tüm modellerinde standart olarak bulunan Led farları...