28 / 04 / 2024

otomobil lastikli minare

otomobil lastikli minare

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde turistik tesis işletmecisi Yaşar Çavuşoğlu'nun ahşap bir mescit yanına aydınlatma direği ile otomobil lastiklerini kullanarak yaptığı minare, yerli ve yabancı turistlerin ilgisini topluyor

TOKİ Beşminare kura sonucu 17.05.2019!

TOKİ Beşminare kura sonucu 17.05.2019 haberimizde yer alıyor. Projede 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunuyor.

TOKİ Bitlis Beşminare kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Bitlis Beşminare kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunuyor.

Bitlis Beşminare TOKİ 2019 başvuru tarihi ve şartları!

Bitlis Beşminare TOKİ 2019 başvuru tarihi ve şartları haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

TOKİ Bitlis Beşminare 2019 projesi 19 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Bitlis Beşminare 2019 fiyatları kaç lira? TOKİ Bitlis Beşminare 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Bitlis Beşminare 2019 başvuru şartları belli oldu mu? İşte Bitlis Beşminare 2019 projesi 19 soruda tüm detaylarıyla...

Maslak Otomobil Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maslak Otomobil Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ercan   Koçbıyık, Bekir  Pelit ve Yavuz Selim Bakırcı ortaklığında kuruldu. 

Dia Bella'da otomobil çekilişleri sonuçlandı!

Ahmet Kul İnşaat imzası ile Mimaroba’da hayata geçirilen Dia Bella'da otomobil çekilişleri sonuçlandı... 

TOKİ Bitlis Beşminare başvuru dönemi başladı!

TOKİ Bitlis Beşminare Konutları'nda yer alan 2 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre satılıyor..

Dolarını bozdurup ev alana sıfır kilometre otomobil bedava!

Yalova'da birikmiş dolarını bozdurup ev alana yanında sıfır kilometre bir otomobil de bedava veriliyor.

TOKİ Bitlis Beşminare başvuruları!

TOKİ Bitlis Beşminare başvuruları hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 6 adet konutun ön şartsız açık satışa sunulduğu projede 3+1'ler bulunuyor.

Tepeler Gıda İnşaat Emlak Enerji Otomobil Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tepeler Gıda İnşaat Emlak Enerji Otomobil Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Osmanoğlu ve Nihan Çorlu ortaklığında kuruldu. 

Aylu Turizm İnşaat Tekstil Petrol Otomobil Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aylu Turizm İnşaat Tekstil Petrol Otomobil Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Rıdvan Sümer tarafından kuruldu.

Meşe Otomobil İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meşe Otomobil İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Meşe tarafından kuruldu. 

Arha İnşaat Emlak Otomobil İletişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arha İnşaat Emlak Otomobil İletişim Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Demir tarafından kuruldu. 

otomobil lastikli minare Haberi

otomobil lastikli minare


Çamlıhemşin ilçesinde turistik tesis işletmecisi Yaşar Çavuşoğlu'nun ahşap bir mescit yanına aydınlatma direği ile otomobil lastiklerini kullanarak yaptığı minare, yerli ve yabancı turistlerin dikkatini çekiyor.


Kentin turizm yöresi Ayder Yaylası güzergahındaki Çamlıhemşin-Ayder kara yolu kenarında yer alan ve rafting de yapılabilen bir turistik tesisi işleten Yaşar Çavuşoğlu, tesis yakınında bulunan ve raftingcilerin giriş yaptığı bölümde inşa edilen mescidin kara yolundan iyi gözükmediğini ve yoldan geçen insanların ibadet yapmak için mescitten yeterince yararlanamadığını fark edince bu duruma bir çözüm getirmeye karar verdi.


Mescidi, yerini değiştirerek kara yolu kenarına almayı düşünen Çavuşoğlu, önce eski mescidi söktü. Ardından yine tesis yakınında, yol kenarında ahşaptan yeni bir mescit yapan Çavuşoğlu, mescidin bir de minaresi olmasını istedi.


Buna ilginç bir çözüm getiren Çavuşoğlu, mescit yakınında atıl durumdaki...