02 / 05 / 2024

otopark ruhsatları belediye

otopark ruhsatları belediye

AKP milletvekilleri tarafından hazırlanan 39 maddelik yeni torba kanun teklifi ile çevreyi korumak ve geri dönüşümlü malzemelerde “depozito yönetim sistemini” oluşturmak amacıyla Türkiye Çevre Ajansı kurulacak...

İstanbul'da büyük kentsel dönüşüm projesinin tarihi açıklandı! TOKİ Ümraniye'den başlayacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ümraniye Zemin Altı Katlı Otopark ve Belediye Meydanı Açılış Töreni'de ilçede başlayacak kentsel dönüşüm projesine ilişkin açıklamalar yaptı.

Şahinbey Tekstilkent'e 3 katlı otopark geliyor!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, triko ve penyecilerin taşınacağı Tekstilkent Mahallesi için 13 bin 395 metrekare alan üzerine 3 katlı 271 araçlık otopark yaptırıyor.

Kahramanmaraş'a yeni otopark müjdesi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Arasa Camii yanındaki boş alana katlı otopark yapım için kolları sıvadı. Arasa Camii yanında yapımına başlanan otoparkta incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

İzmir Balçova'da kat karşılığı ototerminal ve otopark yaptırılacak!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı,Balçova İlçesi, İnciraltı Mahallesi'nde kat karşılığı ototerminal ve otopark binası yaptıracak. 10 yıl süreli sınırlı ayni hak (intifa hakkı) tesis edilecek işin bedeli 31 milyon 334 bin 310 TL olarak belirlendi.

Çanakkale Belediyesi'nden iş merkezi ve otopark ihalesi!

Çanakkale Belediye Başkanlığı, Arslanca Mahallesi'nde bulunan arsalar üzerinde İş merkezi ve katlı otopark yaptıracak. İhalesi 23 Kasım 2016 tarihinde gerçekleşecek işin tahmini bedeli 24 milyon 744 bin 830 TL olarak belirlendi.

Avcılar'da yeşil alana oto yıkama ve otopark!

Başkan Mustafa Değirmenci döneminde yeşil alan ve ilkokul alanı olarak belediye lehine terk edilen 2 parsel ticarethaneye dönüştürüldü. Yeşil alan olarak belirlenen 5078 parsel üzerinde oto yıkama ve otopark açılırken su çıkarmak için 250 metre de sondaj vuruldu.

Isparta'da kapalı otopark alanı yüzde 60'a çıkarıldı!

Isparta Belediye Meclisi'nin Ekim ayı toplantılarının gündeminde, inşaatlarda uygulanan otopark zorunluluğu ile ilgili düzenleme masaya yatırıldı.

Kırklareli Belediyesi'nden 123 milyon TL'ye katlı otopark ihalesi!

Kırklareli Belediye Başkanlığı, 27 bin 569,48 metrekare arsa alanı üzerine 123 milyon 997 bin TL bedelle Kapalı Pazar Yeri-Katlı Otopark-Ticaret-Konut Turizm alanı yaptıracak.

Bağcılar Belediyesi'nden yapım karşılığı kiralık otopark!

Bağcılar Belediye Başkanlığı, Barbaros Mahallesi'nden bulunan park alanında yer altı katlı otopark ve üzerine park yaptırılacak. 30 yıllığına kiraya verilecek tesisisin yatırım bedeli 10 milyon 479 bin 697 TL olarak belirlendi.

Adapazarı Katlı Otopark Projesi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Milli Egemenlik Caddesindeki İl Müftülüğünün yanında yapımı devam eden Katlı Otopark Projesini inceledi.

İzmir Çankaya Otoparkı ihalesinde son durum!

Sayıştay, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun Çankaya Otoparkı ihalesini iptal ederek, 1 milyon 544 bin lira kamu zararına yol açtığına karar verdi. Kocaoğlu temyize başvurdu.

Kütahya Katlı Otopark Projesi'nde sona gelindi!

Kütahya Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Vizyon Projelerimizden olan ve tamamlanmasına kısa bir süre kalan, Katlı Otopark projemizde incelemelerde bulundu.

Aksaray'da 192 araçlık otoparkın inşaatı başladı!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, şehre vizyon kazandıracak projelerine devam ediyor. Başkan Yazgı’nın en önemli projeleri arasında yer alan Azmi Milli Çevre Düzenleme Projesi kapsamında yapılacak olan 192 araçlık otopark için ilk kepçe vuruldu.

otopark ruhsatları belediye Haberi

otopark ruhsatları belediye

AKP milletvekilleri tarafından hazırlanan 39 maddelik yeni torba kanun teklifi ile çevreyi korumak ve geri dönüşümlü malzemelerde “depozito yönetim sistemini” oluşturmak amacıyla Türkiye Çevre Ajansı kurulacak.

Teklifle Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na bağlı olacak kuruluşa çeşitli ayrıcalıklar tanınabilecek. BirGün'den Hüseyin Şimşek'in haberine göre; ajansın yönetim kurulu, bir başkan ve yedi üyeden oluşacak. Üyeleri Bakan belirleyecek. 

Çevre Ajansı’nın yeni bir depozito yönetim sistemi bulunacak. Bu sistem kapsamında akıllı otomatlar alınacak, işletme hakkı devredilebilecek, depozitolu ürünlerin geri kazanımıyla ilgili yetkiler tanınacak. Bununla ilgili olarak yapacağı milyonlarca TL’lik mal ve hizmet alım ihalelerinin usulü Cumhurbaşkanı tarafından düzenlenecek.  Cumhurbaşkanı isterse açık ihale usulü ile isterse doğrudan yoluyla ihaleye için karar alacak.

Ajansa teklifle geniş ve tartışmalı yetkiler de tanındı. Buna göre, Türkiye Çevre Ajansı’nın görevleri arasında, “Sıfır...