02 / 05 / 2024

otopark sorunları

otopark sorunları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bu soruna köklü bir çözüm bulmak için “Tüm Yönleri ile Otopark” sorunu konulu bir çalıştay düzenledi. Çalıştayta otopark sorununa orta ve kısa vadede alınacak önlemler masaya yatırıldı...

Ayder Yaylası'ndaki otopark ihalesi yapıldı!

TOKİ öncülüğünde, 5 bakanlığın ortaklaşa uygulayacağı Kentsel Dönüşüm Projesi ile altyapı ve ulaşım sorunları çözülecek, dikey yerine en fazla 2 katlı yatay yapılar inşa edilecek Ayder Yaylası'nda ilk olarak yapılacak 1.700 araçlık otopark için ihale yapıldı...

Samsun'da kentsel dönüşüm sorunları çözülecek!

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, projelerini açıkladı. Demir, öncelikli olarak ulaşım, otopark, alt yapı ve kentsel dönüşüm sorunlarını çözeceklerini müjdeledi.

Otopark Yönetmeliği düzenlemesi görüşe açıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca yerleşim yerlerinde araçların yol açtığı trafik sorunlarının çözümü için hazırlanan "Otopark Yönetmeliği" taslağı, görüşlerin alınması için kamuoyunun bilgisine sunuldu.

Eyüp'ün otopark sorunu çözülüyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, İSPARK Genel Müdürü Nurettin Korkut'u ziyaret etti. Ziyarette Başkan Remzi Aydın ve Genel Müdür Nurettin Korkut, Eyüp'te mevcut otoparkları ve otopark sorunlarını konuştu.

İzmir Konak Katlı Otoparkı yıkılacak mı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Bilal Doğan, Büyükşehir Meclis Toplantısı'nda, Konak Katlı Otopark'taki sorunları gündeme getirdi. Doğan, Büyükşehir Belediyesi'nin ihale yoluyla kiraya verdiği dükkanların kira bedellerinin yüksek olduğunu söyledi.

Besa Kule ile Çukurambar'ın otopark sorunu çözüm!

Özellikle iş dünyasının yoğun olarak tercih ettiği bölgelerde yaşanan otopark eksikliği, büyükşehirlerin başlıca sorunlarından biri haline geldi. Çukurambar bölgesi de otopark eksikliği nedeniyle iş adamlarını bir hayli zorluyor.

Ali Kılıç’tan Maltepe'ye üç müjde!

Maltepe Muhtarlar Buluşması, Girne Mahallesi Muhtarı Tevfik Songün’ün ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıda altyapı başta olmak üzere, Maltepe Meydan Projesi, M’Expo, kentsel dönüşüm, imar ve otopark sorunları ele alındı.

Bergama Katlı Otopark projesinde sona gelindi!

Bergama Katlı Otopark Projesinin sonuna gelindiğini belirten Başkan Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, “ Projenin tamamlanması ve hizmete girmesi ile Bergama’nın ciddi sorunlarından birini daha çözüme kavuşturmuş olacağız” dedi.

Seferihisarlılar otopark istiyor!

İlçede ikinci kez belediye başkanlığına seçilen Tunç Soyer'in öncelikle otopark sorununa çözüm bulması isteyen vatandaşlar, ilçedeki kronikleşmiş sorunların çözümü noktasında somut bir proje üretilmediği görüşünde.

Gerede'de otopark sorunu çözülüyor!

Gerede'nin en önemli sorunlarından biri olan otopark sorunu çözüme kavuşuyor. Otopark sorununun çözümü geçtiğimiz ay yapılan Meclis toplantısında görüşülerek karara bağlandı.

Şehir ulaşım planlaması ve otopark sorunları!

Bugün dünyanın bütün önemli büyük şehirlerinin çözüp Türkiye'de pek ilerleyemediğimiz basit bir şehircilik sorunu nedir derseniz ben otopark planlaması derim.

Yeni otopark yönetmeliği 2015!

Yerleşme yerlerinde araçların yol açtığı, sorunlarının çözümü için otopark yapılmasını gerektiren bina ve tesislerin ve otopark ihtiyacının şartları yönetmeliklerle açıklanıyor. Yeni otopark yönetmeliği 2015'e göre her eve bir otopark şartı geliyor...

Uludağ yeni sezona altyapı sorunları ile giriyor

Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden Uludağ, yeni sezona altyapı sorunlarıyla giriyor. Otellere su bağlantısı sağlanamadı, otopark sorunu çözülemedi. Uludağ’ı doğalgaza kavuşturmayı planlayan Bursagaz’ın projesi rafa kalktı

otopark sorunları Haberi

otopark sorunları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, otopark konusunda yaşanan ciddi problemlerin tespit edilmesi ve bunlara çözüm üretilmesi amacıyla “Tüm Yönleriyle Otopark” konulu çalıştay düzenledi.


Son yıllarda artan nüfus ve ekonomik gelişmelerine paralel olarak araç sayısının artması otopark sorununu gündeme getirdi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bu soruna köklü bir çözüm bulmak için “Tüm Yönleri ile Otopark” sorunu konulu bir çalıştay düzenledi. Çalıştayta otopark sorununa orta ve kısa vadede alınacak önlemler masaya yatırıldı.


Çalıştaya belediyeler, meslek odaları, üniversiteler, ilgili kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ve birliklerden konunun uzmanları olmak üzere çok sayıda kurum ve kuruluş katıldı. Çalıştayda “Planlamalarda Otopark”, “Yapı ve Projelerde Otopark Düzenlemeleri”, “Otopark Çözümlerinde Teknolojik Sistemler/Uygulamalar” ve “Otopark Yönetimi- İşletmeciliği” olmak üzere 4 ana başlıkta çalışma grupları oluşturularak konu ile ilgili...