04 / 05 / 2024

otoyol ihaleleri 2019

otoyol ihaleleri 2019

Türk enerji şirketleri, Çinli yatırımcılarla malzeme tedarikini de içeren finansman destekli yeni proje ya da işletmede olan yatırımlar için ortaklık ve işbirliği görüşmeleri gerçekleştiriyorlar. 

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu 29 Ekim 2019'da açılıyor!

Türkiye Cumhuriyeti'nin en büyük otoyol projesi olan İstanbul- Bursa - İzmir otoyolu 29 Ekim 2019'da açılıyor.

1071 Gölet Projesi 2019'da tamamlanacak!

Devlet Su İşleri 1071 gölet ve sulama tesisinin 2019 yılına kadar tamamlanması planlanıyor. 1071 Gölet Projesi kapsamında olan projelerin planlama yapımının 12 ay, proje yapımının 6 ay, gölet inşaatının 12 ay, gölet artı sulama inşaatının 14 ay olması planlanıyor.

Makro Kayabaşı Evleri'nde teslimler Şubat 2019'da!

TOKİ-Makro İnşaat Makro Kayabaşı Evleri'nde teslimler Şubat 2019'da yapılacak. 50 bin 696 metrekare alanda yükselen projede 700 konut ve 120 dükkan bulunacak.

IC İçtaş Rusya'nın otoyol projesinde taşeron oldu!

IC İçtaş milyarlık projede taşeron oldu RUSYA'NIN Novgorod bölgesinde sözleşme bedeli yaklaşık 1.2 milyar euro olan otoyol inşaat projesinde Türk inşaat şirketi IC içtaş taşeron olarak belirlendi.

Evora Denizli projesi Mayıs 2019'da teslim!

Evora Denizli projesi Mayıs 2019'da teslim edilecek. Evora Denizli Evleri'nde 2+1'lerin satış fiyatları 296 bin liradan başlayarak değişiyor...

Kuzey Marmara Otoyol geçiş ücretleri makul seviyeye çekilmeli!

Özkan Yalım, Özkan Yalım, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında Kuzey Marmara Otoyol geçiş ücretlerinin makul seviyeye çekilmesi gerektiğini kaydetti.

Kuzey Marmara Otoyol Projesi'nin toplam bedeli 8 milyar TL!

Kuzey Marmara Otoyol İhalesi'nin 169 km’lik Asya kısmını Limak-Cengiz Ortak Girişim Grubu, 88 kilometrelik Avrupa kısmını ise Kolin-Kalyon İnşaat OGG gerçekleştirecek.

Yenikapı Müzesi 2019’da açılacak!

İstanbul’un tarihini değiştiren eserlerin bir müzede toplanarak sergilenmesi için çalışmalar başladı.İstanbul’daki Yenikapı kazılarında bulunan 37 tarihi gemi kalıntısının ve diğer tarihi eserlerin sergileneceği Yenikapı Müzesi, 2019’da açılacak.

Binali Yıldırım'dan Marmara Otoyol Ringi müjdesi!

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, İstanbul-İzmir Otoyolu, Kuzey Marmara Otoyolu ve Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Balıkesir Otoyolu projelerinin gerçekleştirilmesiyle Marmara Otoyol Ringi'nin faaliyete geçirileceğini söyledi.

Bursa otoyol ve hızlı tren projesiyle büyüyecek!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa'nın yakın gelecekte yeni otoyol projesi ve hızlı tren ile inanılmaz büyüyeceğini belirtti. Dündar, görevdeki 7.yılını Sukaypark'taki basın toplantısıyla basın mensuplarına anlattı.

Akıllı Ankara projeleri 2019'a kadar tamamlanacak!

Toplu ulaşım, ulaşım sistemleri, temiz içme suyu ve atık yönetimlerinde Türkiye’de ilklerin uygulayıcısı olan Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2019 yılına kadar “Akıllı Ankara” sistemini tamamlamayı hedefliyor.

Ergene Nehri'nin Islah Edilmesi projesi 2019'da bitecek!

Türkiye'nin en büyük çevre yatırım projesi olan, Ergene nehrinin ıslah edilmesi projesi kapsamında yapılan tünel inşaatını basın mensupları ile birlikte gezen Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, projenin 2019 yılında tamamlanacağını söyledi.

Bursa Karacabey'de otoyol güzergahı anlatılacak!

Karacabey Belediyesi, Türkiye tarihinin en büyük yatırım hamleleri arasında gösterilen İstanbul-Bursa-İzmir Otoyol Projesi'nin ilçe sınırları içerisinde kalan güzergâhında yer alan parsellerle ilgili değerlendirme toplantısı düzenliyor.

otoyol ihaleleri 2019 Haberi

otoyol ihaleleri 2019

Çinliler; Osmangazi ve Yavuz Sultan Selim köprüleri ile Kuzey Otoyolu’ndan çıkmak isteyen İtalyan Astaldi’nin hisselerinin yanı sıra inşa edilecek köprü ve otoyolları da izlemeye aldılar. Bu yakın ilgi, otoyol ihalelerini yeniden gündeme getirdi.

Habertürk'ten Olcay Aydilek'in haberine göre Karayolları Genel Müdürlüğü, bu kapsamda dolar kurunun fırlaması sonrasında birkaç kez ihalesi iptal edilen Aydın-Denizli Otoyolu’nu yeniden ihale etmeye karar verdi. İhale, 26 Mart’ta gerçekleştirilecek. İsteklilerin, aynı gün tekliflerini sunması gerekiyor.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Yavuz Sultan Selim ve Osmangazi köprülerinin ortakları arasında İtalyan Astaldi’nin bulunduğunu dile getirerek, “Astaldi, ekonomik sıkıntı yaşıyor, dünya genelinde. Hisselerini devretmek istiyor. Sözleşmesi gereği bu projeleri finanse eden bankaları, burada yapılacak her türlü hisse devri, hak devri, sözleşme revizyonunda bilgilendirmek ve ilgili bankalardan onay...