08 / 05 / 2024

otoyol inşaatı kaza

otoyol inşaatı kaza

Çin'in Hunan Eyaleti'nde, otoyol inşaatı kapsamında yapımı devam eden bir tünelde meydana gelen patlamada 20 işçi yaşamını yitirdi

İnşaat sektörüne müjde! Garantörlüğün kapsamı genişliyor!

Otoyol, köprü, şehir hastanesi gibi büyük altyapı ihalelerini kazanan ama bankalardan kredi alamayan inşaatçılara müjde geldi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, ihaleyi alan şirketin borcuna kefil olacak.

Göztepe-Ümraniye metro inşaatında kaza: 2 yaralı!

Kadıköy Sahrayı Cedid Mahallesi'ndeki Göztepe Ümraniye metro inşaatında vinç halatı boşaldı, aşağıda çalışma yapan iki işçi yaralandı.

Wuhan’da iki gölü birleştirecek otoyol tünelinin inşaatı başladı!

Wuhan’da iki gölü birbirine bağlayacak otoyol tünelinin inşaatı başladı. Tünel projesinin, oldukça karmaşık bir göl altı katmanını geçeceğinden, bir mühendislik zorluğu olması bekleniyor.  

Elazığ'da kaza yapan minibüsteki 8 inşaat işçisi yaralandı!

Elazığ'da inşaat işçilerini taşıyan servis minibüsü bahçe duvarına çarptı. Kazada, şoför ile araçta bulunan 8 inşaat işçisi yaralandı.

Limak, Ufa otoyol inşaatına başlıyor!

Limak'ın Marashstroy ile beraber 2017’de imzaladığı, Rusya Federasyonu’na bağlı Başkurdistan Cumhuriyeti'nde 33,5 milyar rubelik Ufa Otoyol İnşaatı Pazartesi günü başlıyor.

Taksim AKM inşaatında kaza: 1 işçi yaralandı!

Taksim'de inşaat çalışmaları devam eden yeni Atatürk Kültür Merkezi (AKM) inşaatında çalışan işçinin üzerine inşaat kalıbı düştü...

Çin'de köprü inşaatında kaza: Çok sayıda ölü var!

Çin’in kuzeydoğusunda inşaat halinde olan bir köprüde iş makinesinin devrilmesi sonucu 5 kişi hayatını kaybetti.

Adıyaman Havalimanı inşaatında kaza: 4 yaralı!

Adıyaman Havalimanı inşaat alanında virajı alamayan kamyonet devrildi. Olay sonucu 4 kişi yaralandı.

Gaziantep'te kazı alanı inşaatında kaza!

Gaziantep'te bir inşaatın kazı alanında çalışırken üzerine briket devrilen işçi itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Hastaneye kaldırılan işçinin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Cengiz İnşaat, Hırvatistan ve Slovenya’da otoyol inşa edecek!

Saraybosna’daki otoloun 20 kilometrelik kısmını 355 milyon Euro’luk yatırımla tamamlayan Cengiz İnşaat, Hırvatistan ve Slovenya’da da otoyol inşa etmeyi hedefliyor.

İnşaat sektörü ikinci çeyrekte yüzde 25 büyüdü!

Ekonomide büyüme dengeye oturdu. Kamunun yaptığı yol, köprü ve otoyol harcamaları dahil inşaat sektörü ikinci çeyrekte yüzde 25 büyürken, sektörün üretim tarafında katma değer olarak büyümesi yüzde 6,8 olarak hesaplandı.

Beşiktaş-Mahmutbey Metro inşaatında kaza!

Beşiktaş Barbaros Bulvarı'ndaki metro inşaatı şantiyesinde yer altında çalışan Caferi Tayyar Derdiyok'un ayağına taş düştü. Derdiyok'un yaralandığı olayın ardından şantiyeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

İzmir inşaat firmalarının yeni gözdesi!

İstanbul – İzmir otoyol projesinde yeni aşamaya gelinmesiyle inşaat firmaları da rotasını İzmir'e çevirdi

otoyol inşaatı kaza Haberi

otoyol inşaatı kaza

Otoyol Güvenliği Bürosu yetkililerinin yaptığı açıklamaya göre patlama, Yanling ve Ruçeng kentleri arasında yapımı süren otoyoldaki tünelde dün meydana geldi. İsimlerini açıklamak istemeyen yetkililer, araçtan patlayıcılar indirildiği sırada patlamanın gerçekleştiğini söyledi. Kazada yaralanan bir kişinin de tedavi altına alındığı belirtildi. Geçtiğimiz kasım ayında meydana gelen benzer bir patlamada da 7 kişi ölmüş, 200 kişi...