09 / 05 / 2024

Ottoman Evershıne Gayrimenkul adres

Ottoman Evershıne Gayrimenkul adres

Ottoman Evershıne Gayrimenkul Yatırımı Anonim Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 29 Nisan'da Kağıthane, Sultan Selim Mahallesi, Hümeyra Sokak, No:7 Nef 09,Nef Ofis'te kuruldu.

Gayrimenkul sektörünün 2022 4. çeyrek karnesi! Birinci el konut satışlarında zirve! Konut fiyatları ne oldu?

GYODER tarafından Ziraat GYO'nun katkıları ile hazırladığı 'GYODER Gösterge' 2022 4. Çeyrek Raporu açıklandı. Gayrimenkul sektörünün 2022 4. çeyrek karnesi! Birinci el konut satışlarında zirve! Konut fiyatları ne oldu?

Gold Güneş İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Güneş İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Yılmaz tarafından kuruldu.

Nurol Park projesindeki 89 gayrimenkulün 2022 değeri ne kadar? 

Nurol Park E Blok kapsamında 87 adet, K Blok'ta ise 2 adet bağımsız bölümün 2022 değeri açıklandı. Peki Nurol Park projesindeki 89 gayrimenkulün 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Akmerkez GYO'nun 473 adet gayrimenkulünün değeri bu yıl ne kadar oldu? 

Akmerkez GYO, İstanbul ili, Beşiktaş İlçesi, Arnavutköy Mahallesi, 83 ada, 1 parselde, Çarşı, A-Otel ve E3 Bloklarda yer alan 473 adet bağımsız bölümün değerini açıkladı. Peki 473 adet gayrimenkulün değeri bu yıl ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Era Lıne Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Era Lıne Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hatice Şengül tarafından kuruldu.

Ottoman Plus Turizm Gayrimenkul Ve Reklamcılık Limited Şirketi kuruldu!

Ottoman Plus Turizm Gayrimenkul Ve Reklamcılık Limited Şirketi Bağcılar’da Recep Mehmet Türkay tarafından kuruldu.

Ottoman Plus Turizm Gayrimenkul Ve Reklamcılık Limited Şirketi kuruldu!

Ottoman Plus Turizm Gayrimenkul Ve Reklamcılık Limited Şirketi bguün bağcılar'da Recep Mehmet Türkay tarafından kuruldu.

Silivri gayrimenkul piyasasında son durum ne? İşte İstanbul'un yükselen ilçesinde metrekare fiyatları!

Son dönemdeki konut projeleri atağıyla dikkat çeken Silivri ilçesi, 35 mahalleden oluşuyor. Peki Silivri gayrimenkul piyasasında son durum ne? İşte İstanbul'un yükselen ilçesinde kalem kalem metrekare fiyatları...

Rus zenginler gayrimenkul için Birleşik Arap Emirlikleri'ne akın ediyor!

Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere ve Avrupa Birliği'nden gelen mali yaptırımların sıkılaşmasıyla beraber Rus zenginler iş kurmak ve gayrimenkul satın almak için Birleşik Arap Emirlikleri'ne yöneldi. 

'Üç Boyutlu Kadastro ve Gayrimenkul Değerleme Projesi' dolandırıcılığın önüne geçecek!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün işbirliğiyle hayata geçirilen "Üç Boyutlu Kadastro ve Gayrimenkul Değerleme Projesi" sayesinde dolandırıcılığın önüne geçilecek.

Sky Lıne Gayrimenkul Turizm İnşaat Otomotiv Bilişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sky Lıne Gayrimenkul Turizm İnşaat Otomotiv Bilişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Hakan Çetin ve Hakan Çetin ortaklığında kuruldu.

Miras bırakılan gayrimenkul kayıtlarda görünmüyorsa ne yapılabilir?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde veraset ilamı verilen gayrimenkulün kayıtlarda görünmemesi halinde ne yapılabileceğini kaleme aldı.

Mistral GYO'nun Konak gayrimenkulünün değeri ne kadar oldu?

Mistral GYO tarafından, İzmir ili, Konak ilçesi, Mersinli Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulün değerleme raporu yayınlandı. Peki Mistral GYO'nun Konak gayrimenkulünün değeri ne kadar oldu?

Ottoman Evershıne Gayrimenkul adres Haberi

Ottoman Evershıne Gayrimenkul adres

Ottoman Evershıne Gayrimenkul Yatırımı Anonim Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 29 Nisan'da Kağıthane, Sultan Selim Mahallesi, Hümeyra Sokak, No:7 Nef 09,Nef Ofis'te kuruldu. 


Ottoman Evershıne Gayrimenkul Yatırımı Anonim Şirketi iş konusu; 1.İnşaat, sağlık, teknoloji, elektronik, güvenlik, medya, gayrimenkul, turizm ve bunlarla sınırlı olmamak üzere her türlü ticaret ve sanayi alanlarında yatırım, yapım ve işletmecilik faaliyetlerinde bulunmak, 2.Yurt içinde ve yurtdışında resmi ve özel her nevi inşaatlar yapmak, inşaat sektörü ile ilgili her türlü arsa üzerinde inşaat müteahhitlik hizmetleri yapmak ve yaptırmak, hafriyatlarda bulunmak, bunların taahhütlerinde bulunmak, plan ve proje tanzimi, statik ve kesin hesaplamalarını yapmak, her türlü inşaatın imarı, makine, elektrik, sıhhi tesisatı, doğalgaz, peyzaj projelerinin yapılması ve uygulanması, her türlü inşaat malzemelerinin alım satım ithal ve...