21 / 05 / 2024

Ötügen Otelcilik Turizm adres

Ötügen Otelcilik Turizm adres

Ötügen Otelcilik Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Öztürk tarafından kuruldu. 

Dmr Venüs Otelcilik Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dmr Venüs Otelcilik Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi İbrahim Demir ve Onur Genç ortaklığında Bahçelievler'de kuruldu.

Ak Continental Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Continental Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Rıfat Tümer ortaklığında kuruldu.

Başkurt Otelcilik Turizm Emlak Müşavirliği Geri Dönüştürülebilir Ürünler San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Başkurt Otelcilik Turizm Emlak Müşavirliği Geri Dönüştürülebilir Ürünler San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Başkurt tarafından kuruldu.

Rota Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi İstanbul'a taşındı!

Rota Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi bugün İstanbul Bağcılar'a taşındı. 

Aşiyan Gold Otelcilik Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Aşiyan Gold Otelcilik Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Alıcı tarafından kuruldu. 

Petra Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Petra Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Heybet Dündar ve Yüksel Acar ortaklığında kuruldu.

Selvese Uluslararası Otelcilik Turizm Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Selvese Uluslararası Otelcilik Turizm Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Melih Altaş, Gizem Altun ve Salih Şimşek ortaklığında kuruldu. 

Di Bi Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Di Bi Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Bingöl tarafından kuruldu. 

T N D Turizm Seyahat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

T N D Turizm Seyahat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Rıza Demirci tarafından kuruldu. 

Ötügen Otelcilik Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ötügen Otelcilik Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Öztürk tarafından kuruldu. 

Kızılada Yönetim Otelcilik Turizm Ve İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılada Yönetim Otelcilik Turizm Ve İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün 60 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Alhashemi, Abdullah Yasin Ekici ve Timur Altun ortaklığında kuruldu. 

Günaylar Taahhüt İnşaat Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Günaylar Taahhüt İnşaat Turizm Anonim Şirketi bugün Avcılar'da 225 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Yalım, Ömer Gültay Yalım ve Oktay Yalım ortaklığında kuruldu. 

Kardeş Kartallar Otelcilik Turizm Petrol Tekstil İnşaat Nakliyat İthalat İhracat San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Kardeş Kartallar Otelcilik Turizm Petrol Tekstil İnşaat Nakliyat İthalat İhracat San.Tic.Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyithan Seyyidoğlu tarafından kuruldu. 

Ötügen Otelcilik Turizm adres Haberi

Ötügen Otelcilik Turizm adres

Ötügen Otelcilik Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Öztürk tarafından kuruldu. 

Ötügen Otelcilik Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
TURİZM VE SEYAHAT ACENTALIĞI ULUSLARARASI VE ŞEHİRLERARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlübileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. e. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. f. Hava araçları ile ambulans hizmetleri...