25 / 05 / 2024

otuzbeşinci sokak 2. etap

otuzbeşinci sokak 2. etap

İzmir 35. Sokak Evleri'nin ikinci etabı Haziran 2014'te teslim edilecek, projede fiyatlar 200 bin liradan başlıyor

Yeşil İnci Villaları 2'de son fırsat! Yüzde 50 peşin kalanı 12 ay taksit fırsatıyla!

Yeşil İnci Villaları, Yeşil Vadi tarafından,  İstanbul’un her geçen gün değerine değer katan ilçesi Silivri’de inşa ediliyor. Yeşil İnci Villaları 2'de son fırsat villanın satışı devam ediyor.

Çinliler Türkiye'den konut alımında 2'inci sıraya yerleşti!

Yabancıya konut satış oranları kayda değer bir oranda artış gösterdi. Türkiye'den konut satın alımında Çin 34 basamak birden yükselerek 2'inci sırada yerini aldı.

TOKİ Şırnak 2'inci etapta kuralar çekildi!

TOKİ tarafından terör mağdurları için Şırnak'ta inşa edilen konutlarda 2'inci etabın kura çekilişi yapıldı.

Gebze’deki 7 katlı otoparkın bodrum kat betonları döküldü!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze çarşıda 7 katlı otopark hayata geçirdiği için çalışmalara başladı. 1’inci ve 2’nci bodrum katlarının betonlarını döken belediye ekipleri, 3’üncü bodrum katının beton atma işine başladı. 

GAP İnşaat, Hizmet İhracatçısı Araştırması'nda 2'inci sırada!

Türkiye'nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı Ödül Töreni, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla gerçekleşti. GAP İnşaat, Hizmet İhracatçısı Araştırması'nda 2'inci sırada yer aldı.

MES Yapı ölen işçinin ailesine 2'inci kere tazminat ödedi!

İş kazalarında ölen işçilerin ailelerine ödenmesi gereken tazminatlar için yargıdan örnek bir karar çıktı. Bu kapsamda, MES Yapı ölen işçinin ailesine 2'inci kere tazminat ödedi.

Hamdi Güvenç: Türkiye'nin en büyük 2'inci havalimanı olacağız!

YDA Dalaman Havalimanı'nı yeni terminalini devreye almaya hazırlanıyor. YDA Dalaman Havalimanı Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür A.Hamdi Güvenç "Yeni terminalimizi açtıktan sonra kapalı alan bakımından Türkiye'nin en büyük 2'inci havalimanı olacağız" diyor.

Günde 50 kuruşa deprem güvencesi!

Nüfusumuzun yüzde 70’i 1’inci ve 2’nci derece deprem bölgesinde yaşıyor. Bunu değiştiremeyiz ama hem fiziksel hem de ekonomik önlemler alabiliriz. İşte depremin zararlarına karşı ekonomik güvenceler, hem ucuz hem kolay...

Beyoğlu’nda 2 katlı bina çöktü!

Beyoğlu Çukur Mahallesi Peşkirci Sokak’ta bulunan 2 katlı bina çöktü. Olay yerine polis, sağlık, itfaiye ve zabıta ekipleri sevk edildi.

Konya'da Haziran'da 2 bin 5 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Konya Bölge Müdürlüğü 2017 yılı Haziran ayı Konut Satışı İstatistikleri'ne göre, Konya ili 2 005 konut satışı ile Türkiye genelindeki toplam konut satışlarından yüzde 2,1 pay aldı. Bölge, konut satışında 11’inci sırada yer aldı.

Torunlar GYO, 2 yılda 2 milyar liralık yatırım yapacak!

Uludağ Ekonomi Zirvesi'nin ikinci gününde konuşan Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, 2 yıl içerisinde 2 milyar liralık bir yatırım hedefleri olduğunu belirterek "5'inci Levent, Mall of Antalya, Mall of İstanbul'un yanında bir otel ve rezidans bunlar arasında yer alıyor. "diye konuştu.

Odunpazarı'nda TOKİ 2’inci Etap Karapınar Projesi konuşuldu!

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt Erenköy Mahallesi Sakinleri ile bir araya geldi. Erenköy Halk Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda, TOKİ 2’inci Etap Karapınar Projesi konuşuldu.

Trabzon Meydan Parkı 2. Etap Nisan'da tamam!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Meydan Parkı 2’inci etap kentsel yenileme alanını inceledi

otuzbeşinci sokak 2. etap Haberi

otuzbeşinci sokak 2. etap

Çiğli 35. Sokak projesinde ikinci etap fiyatları 200 bin liradan başlıyor, 257 konutun yer aldığı proje Akşan Yapı imzasıyla yükseliyor. Karşıyaka 35. Sokak'ta 85 ila 272 metrekare aralığındaki daireler bulunuyor. 35. sokak evlerinde konutlar 1+1, 2+1, 3+1 dubleks ve 4+1 olarak tasarlandı.


35. Sokak tanıtım filmi için tıklayın!


35. sokak 2. etap fiyatları:

1 oda 1 salon bahçeli konutlar 200 bin lira ile 225 bin lira arasında,

2 oda 1 salon bahçeli dubleks konutlar 310 bin lira ile 330 bin lira arasında, 

3 oda 1 salon dubleks balkonlu sıra konutlar 350 bin lira ile 431 bin lira arasında,

3 oda 1 salon dubleks bahçeli sıra konutlar 388 bin lira ile 435 bin lira arasında,

3 oda 1 salon bahçeli dubleks konutlar 445 bin lira 500...