05 / 05 / 2024

otuzbeşinci sokak projesi

otuzbeşinci sokak projesi

Türkiye’nin en iyi markalı ve en büyük çelik konut projesine imza atan Akşan Yapı, İzmir’de ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak yeni avantajlar sunmaya devam ediyor...

35. Sokak projesi fiyatları: 3+1 dubleks 350 bin liraya!

Ulukent 35. Sokak Evleri'nde satışlar devam ediyor, fiyatların 200 bin liradan başladığı projeden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabilliyor

Sürdürülebilir Geleceği Tasarla Yarışması 5'inci kez düzenlendi!

Rönesans Holding'in bu yıl beşinci kez düzenlediği “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” yarışması sonuçlandı. Yarışmada birinci İstanbul Teknik Üniversitesi’nden Ece Avcı oldu. Yarışmada toplam 10 dalda 15 öğrencinin projesi ödüle sahip oldu.

Bitlis Dere Üstü Islah Projesi için yıkım başladı!

Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Sokak Sağlıklaştırılması Projesi'nde yıkımı yapılan otelin enkazını inceledi.

Ant Yapı İngiltere'deki beşinci projesine başlıyor!

Ant Yapı’nın İngiltere’deki merkez ofisi Ant Yapı UK, Eaton Place Konut Projesi’ni tamamladı. Firma, ülkedeki beşinci projesi olacak Apex House için imza atacak. 

Kültür Bakanlığından Kemeraltı Projesi'ne destek!

Trabzon'da, tarihi Kemeraltı Çarşısı'nın bulunduğu bölgede uygulanan "Kemeraltı Sokak Sağlıklaştırma Projesi"nin 1. etabında sona yaklaşıldı.

Kayseri Sahabiye Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nde Seher Sokak’taki binaların yıkımına başlandı.

Zile Amasya Caddesi'nde sokak sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Zile Belediyesi tarafından hazırlanan ‘’Amasya Caddesi Sokak Sağlıklaştırması’’ projesi kapsamında 17 konakta cephe sağlıklaştırma çalışması yapılacak.

Ümraniye'de zemin altı otopark projesi için acele kamulaştırma!

Ümraniye'de "Gaffarefendi Sokak Zemin Altı Otopark Projesi” kapsamında bazı gayrimenkuller için acele kamulaştırma kararı alındı..

Malatya'daki cephe güzelleştirme projesi ruhsata takıldı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Hükümet Konağı arkasındaki Atmalı Sokak ile karşı sıranın ön cephelerinde bulunan yapıların dış cephe güzelleştirmesi projesi, birçok binanın inşaat ruhsatı veya yapı kullanma ruhsatlarının bulunmaması nedeniyle iptal oldu.

Sahabiye Dönüşüm Projesi'nde boşaltılacak binalar belirlendi!

Sahabiye Projesi’nde ilk etabın yapılması için çalışmalar son sürat ilerliyor. 1’inci uygulama etabı için öncelikli olarak boşaltılacak binalar belli oldu.

Galataport projesi inşaatı nedeniyle Paket Postanesi yıkıldı!

Galataport projesi inşaatı nedeniyle iş makineleriyle yıkılan Tarihi Karaköy Yolcu Salonu’nun ardından, 1’inci derece tarihi bina olan Paket Postanesi’nin aynı proje kapsamında yıkıldı.

Odunpazarı'nda TOKİ 2’inci Etap Karapınar Projesi konuşuldu!

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt Erenköy Mahallesi Sakinleri ile bir araya geldi. Erenköy Halk Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda, TOKİ 2’inci Etap Karapınar Projesi konuşuldu.

Silivri Tarihi Kale İçi Projesi başladı!

Silivri’nin en eski mahallelerinden olan Fatih Mahallesi’nde hayata geçirilecek Tarihi Kale İçi Projesi Yarbaşı Sokak’tan başladı.

Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar başladı!

Kayseri'nin gelecek yüzyılına damga vuracak projelerden olan Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkım çalışmalarına başlandı. İlk yıkım, projenin ilk etabı olan Boylar Sokak'ta yapıldı

otuzbeşinci sokak projesi Haberi

otuzbeşinci sokak projesi

Türkiye’nin en iyi markalı ve en büyük çelik konut projesine imza atan Akşan Yapı, İzmir’de ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak yeni avantajlar sunmaya devam ediyor. 


Birinci etabında özlenilen geleneksel komşuluk ilişkileriyle yasamın başladığı 35.Sokak’ta, İkinci etap konut satışları cazip fırsatlarla devam ediyor. İkinci etaptan ‘ Erken Yaz Fırsatı’ kampanyası ile konut sahip olmak için 10 bin TL peşinat ödemek yeterli. Sadece 1 hafta sürecek kampanyanın faiz oranı ise %0,65’den başlıyor.



İzmir’in En Formda Projesi


Neredeyse bir olimpiyat köyü imkanlarına sahip 35.Sokak’ta 2.150 m2 kapalı sosyal tesis, 4.000 m2 açık sosyal tesis, 70.000 m2 ortak yeşil alan bulunuyor. 35. Sokak sakinleri tüm bu alanlardan 4 mevsim boyunca sınırsız faydalanıyor.


35. Sokaklılar Kışın da Havuzun Keyfine Varıyor 


Biri yarı kapalı, 3 yarı olimpik havuz bulunan projede...