15 / 05 / 2024

Oya Ateş mimarlık

Oya Ateş mimarlık

Mimar Oya Ateş kimdir? Mimar Oya Ateş, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Mimar Oya Ateş, bugün hangi mimarlık şirketinde çalışmalarına devam ediyor? İşte Oya Ateş...

No 724 Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

No 724 Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 5.000.000,00  TL sermaye bedeli ile Gürkan Özdemir ve Murat Ateş ortaklığı ile kuruldu.

Archexpome Mimarlık Reklam İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Archexpome Mimarlık Reklam İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emirhan Ateş ve Zeren Uysalar ortaklığında kuruldu.

Argeos Mühendislik Mimarlık Maden Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Argeos Mühendislik Mimarlık Maden Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataköy'de Mehmet Kerem Ateş tarafından kuruldu.

Sasa Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sasa Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sami Ateş tarafından kuruldu.

VG Mimarlık ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

VG Mimarlık ve Mühendislik Limited Şirketi Esenyurt'ta 60 bin TL sermaye bedeli ile İlkay Kadir Atasever ve Onur Ateş tarafından kuruldu.

Tasarlayolla Mobilya E Ticaret Ve İç Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tasarlayolla Mobilya E Ticaret Ve İç Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Oya Karabekir tarafından kuruldu.

2a Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

2a Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 300 in TL sermaye ile bugün A. Yakup Ateş imzasıyla kuruldu.

Ekşi Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşi Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdurrahim Ekşi tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta Sancaktepe, Sarıgazi Mahallesi, Ateşler Sokak'ta kuruldu.

Ateş Dizayn Müşavirlik Mimarlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ateş Dizayn Müşavirlik Mimarlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Başak Tutku Özkaynak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Aralık'ta Kozyatağı, Kaya Sultan Sokak'ta kuruldu.

Oya Ateş kimdir?

Mimar Oya Ateş kimdir? Mimar Oya Ateş, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Mimar Oya Ateş, bugün hangi mimarlık şirketinde çalışmalarına devam ediyor? İşte Oya Ateş...

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği işbirliğiyle VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi başlıyor!

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği'nin işbirliğiyle gerçekleştirilen “VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi”nin ilk sergisi Mutluluk Fabrikaları, Mimar Saitali Köknar'ın küratörlüğü ve Pelin Derviş'in koordinatörlüğüyle, 7 Şubat'ta Galeri Işık Teşvikiye'de açı

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'yı Ömerler Mimarlık tasarladı!

Ömerler Mimarlık'ın İstanbul Ataşehir'de projesini tamamladığı “Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena”, NBA kalitesini Türkiye'ye taşıdı.

Selçuklu Kongre Merkezi, Tabanoğlu Mimarlık tarafından tasarlanıyor!

Konya Selçuklu Belediyesi, 50 milyon liraya mal olacak bir kongre merkezi yaptırıyor. Selçuklu Kongre Merkezi'ni dünyadaki 100 büyük mimarlık ofisi içinde yer alan Türk şirketi Tabanlıoğlu Mimarlık Ofisi tasarladı

Oya Ateş mimarlık Haberi

Oya Ateş mimarlık

Oya Ateş kimdir?

Oya Ateş, 1963 yılında İstanbul'da doğdu. 1986 yılında Selçuk Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nü bitirdikten sonra Ankara'da mimarlık bürolarında çalıştı.


1987-1994 yılları arasında T. Emlak Bankası Genel Müdürlük AŞ'de görev aldı. 1994-2003 yılları arasında Yapı Tasarım Mimarlık Ofisi'nde, 2003 yılından itibaren de Bilal Ateş ile birlikte O&B Mimarlık Limited Şirketi'nde çalışmalarına Antalya'da devam etmektedir.


Mimar Oya Ateş projeleri..

Konyaaltı Belediyesi Pazar Yeri (2008)

Konyaaltı Belediyesi Sağlık Tesisi (2008)

Konyaaltı Belediyesi Çok Amaçlı Salon (2008)

Aspen Otel (2007)

Uluç Evleri (2007)

Altınkum Konakları 2. Kısım (2005)

Altınkum Konakları 1. Kısım, 3. Etap (2004)

Altınkum Konakları 1. Kısım, 2. Etap (2003)

Altınkum Konakları 1. Kısım, 1. Etap (2002)

Göher Hanım Villası...