06 / 05 / 2024

oyak almatisten ne kadar kar elde edecek

oyak almatisten ne kadar kar elde edecek

Oyak Grubu'nun Alman alumina ürünleri üreticisi Almatis'i satın alma bedelinin 1 milyar dolara yaklaşabileceği belirtildi.Bu bedel son dönem Türk şirketlerinin yaptığı en pahalı satın almalardan biri olarak kayıtlara geçebilir.

Oyak 3 Silüet ne zaman satışa çıkacak?

OYAK'ın Başakşehir'de hayata geçirdiği Oyak 3 Silüet projesinin ne zaman satışa satışa çıkacağı merak ediliyor. Dev projenin satışı için Oyak'tan onay bekleniyor...

Oyak Urla Bademler projesinde son durum ne?

640 adet villanın yer alacağı Oyak Urla Bademler projesinde imar çalışmaları devam ediyor...

Oyak Göksupark teslimleri ne zaman?

Oyak Göksupark Evleri projesi Ankara Eryaman'da 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleriyle yükseliyor. Oyak Göksupark teslimleri ne zaman?

Oyak Göksupark Evleri ne zaman teslim?

Toplam 1.876 daireden meydana gelen Oyak Göksupark Evleri fiyatları 191 bin TL'den başlıyor. Peki Oyak Göksupark Evleri ne zaman teslim?

Oyak Göksu Park daire fiyatları ne kadar?

Anahtar teslimlerin 2020 yılının Ağustos ayında gerçekleşeceği Oyak Göksu Park projesi Ankara Eryaman'da hayata geçiriliyor. Peki Oyak Göksu Park daire fiyatları ne kadar?

Eryaman Oyak Göksupark ne zaman teslim?

OYAK,  Ankara Eryaman'da dev bir konut projesine hazırlanıyor.  1876 daireden meydana gelen Eryaman Oyak Göksupark projesinde fiyatlar 191 bin TL'den başlıyor. Peki Eryaman Oyak Göksupark ne zaman teslim?

Oyak 13 bin konut için kolları sıvadı!

Bankacılık fırsatlarını da değerlendirmeye başlayan Oyak bugüne kadar üyelerine 12 bin konut teslim etti. Firma 13 bin konut için kolları sıvadı.

Oyakkent 3.etap ne zaman yapılacak?

Toplam 1.349 daire ve 109 dükkandan meydana gelen Oyakkent 3.etap projesi Oyak İnşaat imzasıyla yükseliyor. Peki Oyakkent 3.etap ne zaman yapılacak?

Oyak Osmangazi Köprüsü'ne özel beton kullandı!

OYAK Beton Genel Müdürü Ramazan Yücel, Osmangazi Köprüsü'nde Oyak beton tarafından özel olarak tasarlanan Durabetplus ve Durabetself isimli yüksek performanslı özel betonların kullanıldığını söyledi.

OYAK Çimento, İTÜ Kariyer Zirvesi’ne Birim Sponsoru oluyor!

OYAK Çimento, 22-24 Şubat 2016 tarihlerinde İTÜ Kariyer Merkezi’nin düzenlediği 118 şirketin katıldığı Avrasya’nın en büyük Kariyer Zirvesi’ne Birim Sponsoru olarak katılıyor.

Oyak Buca Konutları 1. etapta yaşam başladı!

İzmir Körfezi’ne hakim Buca sırtlarında inşa edilen ve iklimsel özelliklerin avantaja dönüştürüldüğü bir mimari anlayışla ele alınan Oyak Buca Konutları’nın 1. etabında yerleşim başladı.

Oyak YO, şirket merkezini Park Maya Sitesi'ne taşıdı!

Oyak Yatırım Ortaklığı A.Ş, daha önce Beşiktaş Akatlar Ebulula Cad. F 'de olan şirket merkezini yine Ebulula Caddesi'nde yer alan Park Maya Sitesi'ne taşıdı...

OYAK'ın 7 yıllık ihaleleri incelemeye alınabilir!

Ankara 7'nci Bölge İdare Mahkemesi'ne yürütmeyi durdurma davası açan OYAK, buradan eli boş döndü

oyak almatisten ne kadar kar elde edecek Haberi

oyak almatisten ne kadar kar elde edecek

Oyak Grubu'nun Alman alumina ürünleri üreticisi Almatis'i satın alma bedelinin 1 milyar dolara yaklaşabileceği belirtildi. 1 milyar dolara yakın bir bedel son dönem Türk şirketlerinin yaptığı en pahalı satın almalardan biri olarak kayıtlara geçebilir.


Dubai International Capital'a (DIC) ait Almatis'i satın almak için anlaşma imzaladığını dün açıklayan OYAK, satın alma bedelini belirtmedi. Anlaşmaya yakın bir kaynak Reuters'a yaptığı açıklamada, Almatis için yaklaşık 1 milyar dolar isteyen DIC'in bu tutara yakın bir fiyat elde ettiğini belirtti.


KÂRI 100 MİLYON DOLAR


Almatis'in geçen yılki FAVÖK kârı yaklaşık 100 milyon dolar oldu. Halka açık Vesuvius , Albermarle ve Imerys gibi alumina şirketleri kâr beklentilerinin ortalama 8 katı fiyatta işlem görüyor. DIC şu anda 1,140 çalışanı bulunan Almatis'i 2007 yılında 1.2 milyar dolara satın almıştı. Ancak...