05 / 07 / 2024

oyak buca konut projesi

oyak buca konut projesi

Oyak Buca Konutları 'nda fiyatlar 98 bin TL 'den başlangıç gösteriyor, banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabilen projenin teslimlerinin Kasım 2015 'te gerçekleştirilmesi planlanıyor...

Buca’daki gecekondu önleme bölgesi planları yeniden askıda! Belediye hizmet alanı gitti, konut alanı geldi! 

Danıştay tarafından iptal edilmiş olan Buca’daki gecekondu önleme bölgesi alanlarının imar planı revize edilerek TOKİ tarafından bir defa daha askıya çıkarıldı. Söz konusu planlarla beraber bir defa daha belediye hizmet alanına konut imarı getirildi.

Oyak Maslak projesi resmen başlıyor! Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanı başına tam 413 konutluk yeni proje!

Oyak İnşaat'ın Maslak'ta hayata geçireceği yeni projesi resmen başlıyor. Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanında inşa edilecek olan projede 413 konut ve 12 ticari üniteye yer verilecek.

Oyak Maslak projesi nerede? Oyak Maslak fiyat listesi!

413 konut ve 12 ticari ünitenin yer aldığı Oyak Maslak projesi nerede? İşte Oyak Maslak projesi nerede sorusunun yanıtı ve Oyak Maslak fiyat listesi...

Oyak Maslak projesi geliyor! Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanına 413 konutluk yeni proje!

Oyak İnşaat, Maslak'ta inşa edeceği yeni projesi için düğmeye bastı. Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanında yükselecek projede 413 konut ve 12 ticari ünite yer alacak.

OYAK Çiğli projesi için düğmeye basıldı! İzmir'e 216 yeni konut geliyor!

Türkiye'nin en büyük mesleki emeklilik fonu olan Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) yeni projesi için düğmeye bastı. OYAK'ın yeni projesi İzmir Çiğli'de hayata geçirilecek. İşte detaylar...

OYAK'tan İzmir'e 216 konutluk yeni proje!

Türkiye'nin en büyük mesleki emeklilik fonu olan Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) yeni projesini İzmir Çiğli'de hayata geçirecek. Projede 216 adet konut yer alacak.

Oyak 3 Silüet Haziran sonuna kaldı!

Konut yatırımlarına devam eden OYAK'ın Başakşehir'de hayata geçirdiği Oyak 3 Silüet projesi Haziran ayı sonunda satışa çıkacak...

Buca'da 34 arsa satışa çıkarıldı! 

İzmir'in Buca ilçesinde konut imarlı olan mülkiyeti belediyeye ait 34 arsa satışa çıkarıldı. 

İzmir'in konut satışlarında Buca ilk sırada!

TUİK  Şubat ayına ilişkin konut satış istatistiklerini açıkladı. Açıklanan rakamlara göre; İzmir'de 4 bin 659 konut satıldı. Konut satışlarında il genelinde en çok satış Buca'da gerçekleşti.

TOKİ'den İzmir Buca'ya hükümet konağı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir Buca'da Hükümet Konağı inşa edecek.

OYAK Dragos satışa çıktı!

OYAK Dragos projesi satışa çıktı. Projede, 414 adet konut, 156 adet ofis ve 10 adet cadde dükkan bulunuyor...

Ziraat Bankası'ndan Oyak üyelerine özel konut kredisi fırsatı!

Ziraat Bankası uzun vadeli, düşük faizli, dosya masrafsız, uygun ödeme seçenekleri ile OYAK Üyelerine özel konut kredisi kullandırıyor.

İzmir’de konut satışları yüzde 42 oranında arttı!

İzmir'de konut satışları yüzde 42 oranında arttı. Buca, bin 313 konut satışı ile İzmir’de en çok konut satışının gerçekleştiği ilçe oldu… 

oyak buca konut projesi Haberi

oyak buca konut projesi


İzmir Buca 'da İl Jandarma Komutanlığı 'nın yanında yaşama geçirilecek olan Oyak Buca Konutları 3 etap halinde yükselecek.


İlk etabında 272 konutun yer aldığı Oyak Buca Konutları 'nda başvurular 30 Eylül 8 Kasım tarihleri arasında gerçekleştiriliyor.


Oyak Buca Konut Projesi 'nde 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 98 bin liradan başlıyor, projeden 38 bin lira peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Oyak Buca Konutları, Tınaztepe deki TOKİ Konutları 'na yakın konumda yer alıyor.





Oyak’ın Konut Edindirme Hizmetleri’nden yararlanma hakkı olan üyelerin satın alabileceği projede;  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve  3 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor. 

Ekim 2015 'te sahiplerine teslim edilmesi planlanan Oyak Buca Konut Projesi 'nde sosyal tesis, çocuk ve yetişkinler için açık yüzme havuzları, bitkisel peyzajı yapılmış...