28 / 04 / 2024

OYAK Dragos ödeme planı

OYAK Dragos ödeme planı

OYAK Dragos projesi satışa çıktı. Projede, 414 adet konut, 156 adet ofis ve 10 adet cadde dükkan bulunuyor...

OYAK Dragos fiyat! 

OYAK Dragos fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje, İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de yükseliyor...

OYAK Dragos nerede?

OYAK Dragos projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 3+1 dubleks ile 5+1 dubleks daireler bulunuyor...

OYAK Dragos satışa çıktı!

OYAK Dragos projesi satışa çıktı. Projede, 414 adet konut, 156 adet ofis ve 10 adet cadde dükkan bulunuyor...

Ziraat Bankası'ndan Oyak üyelerine özel konut kredisi fırsatı!

Ziraat Bankası uzun vadeli, düşük faizli, dosya masrafsız, uygun ödeme seçenekleri ile OYAK Üyelerine özel konut kredisi kullandırıyor.

Ziraat Bankası OYAK mensuplarına özel konut kredisi kampanyası!

Ziraat Bankası uzun vadeli, düşük faizli, dosya masrafsız ve uygun ödeme seçenekleri ile OYAK mensuplarına özel konut kredisi kampanyası sunuyor. Kampanyadaki fırsatlardan OYAK üyelerinin eşleri de yararlanabiliyor...

Nuvo Dragos’ta 0.98 faize ek sıfır KDV!

Maltepe Bölgesi’nin en çok tercih edilen projesi Nuvo Dragos’ta şimdi de ev sahiplerine büyük ödeme avantajı ile özel bir kampanya başladı. Nuvo Dragos’ta 0.98 faize ek sıfır KDV imkanı sunuluyor. 

Nest Dragos ödeme planı 2018!

Nest Dragos ödeme planı 2018 haberimizde yer alıyor. BGS Nest Yaşam tarafından hayata geçirilen projede 49 bin TL peşinat ödemesi yapılıyor. 

Özderici Nuvo Dragos ödeme planı!

Özderici Nuvo Dragos ödeme planı hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Özderici GYO imzasını taşıyan proje İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçiriliyor.

Nuvo Dragos'ta taksitlerinizi kira gelirinizle ödeyin!

Nuvo Dragos'ta yüzde 1’lik KDV avantajı sunuluyor. Sınırlı süre için geçerli kampanyaya göre projede peşin ödeme yapmak isteyenler için ise yüzde 20 indirim fırsatı sağlanıyor. 

Oyak İkitelli ve Dragos'ta 19 bin 528 konut yapacak!

OYAK, İstanbul’un değerli üç bölgesinde toplam 1.5 milyon metrekarelik alanda gayrimenkul geliştirme projelerine başlıyor. 

Versus Dragos'ta 0 faizle!

Versus Dragos projesinde 0 faizle ödemeler yapılıyor. Dubai Modeli ile inşaat ilerledikçe ödeme yapılan projede toplamda 227 daire yer alıyor. 

Versus Dragos'ta Dubai Modeli ile ödeme fırsatı!

RESİM YAPI güvencesiyle hayata geçirilen Versus Dragos'tan ev sahibi olmak isteyenler "Dubai Modeli" "İnşaat İlerledikçe" ödeme planından faydalanabiliyor..

Versus Dragos fiyat ve ödeme planı!

Kartal Kordonboyu Mahallesi'nde hayata geçirilen Versus Dragos projesinde Dubai Modeli ödeme planı ile ev sahibi olunabiliyor..

OYAK Dragos ödeme planı Haberi

OYAK Dragos ödeme planı

OYAK imzasıyla İstanbul'un merkezi bölgelerinden Maltepe'de yükselen OYAK Dragos projesi 3 bloktan oluşuyor. Satışa çıkan projenin A Blok kısmında 1+1,2+1 ve 4+1 dubleks konutlar, B Blok kısmında 2+1, 3+1, 3+1 dubleks, 4+1 ve 5+1 dubleks konutlar, C Blok'ta ise ofisler bulunuyor. 

İnşaatın başladığı OYAK Dragos projesinde sosyal tesis, yüzme havuzu ve otopark gibi sosyal alanlara yer verildi.

Konut ve ofislerin deniz manzarasına hakim olduğu proje, yeşil bina tasarımına uygun şekilde inşa ediliyor. 

Tüm konutlarda balkona yer verilen OYAK Dragos, Kartal-Kadıköy merto istasyonuna ve Maltepe Park AVM'ye 800 metre yürüme mesafesinde, Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ve  Anadolu Yakası Adalet Sarayı’na 5 dakika mesafede yükseliyor. 

414 adet...