29 / 04 / 2024

Oyak İkitelli ve Dragos'ta 19 bin 528 konut yapacak!

 Oyak İkitelli ve Dragos'ta 19 bin 528 konut yapacak!

OYAK, İstanbul’un değerli üç bölgesinde toplam 1.5 milyon metrekarelik alanda gayrimenkul geliştirme projelerine başlıyor. 



OYAK Ayazağa, Dragos ve İkitelli’de hasılat paylaşımı modeliyle hayata geçireceği projelerinden sağlayacağı gelirle OYAK üyelerinin birikimlerinin nemalandırılması hedefleniyor.

OYAK, 2017 yılında Ankara,  İzmir  ve Yalova’da yaklaşık 4 milyon metrekare arsa üzerinde 800 milyon TL’lik gayrimenkul yatırımı başlatmıştı. OYAK, yeni gayrimenkul projelerini İstanbul’a yönlendirdi. 
 
OYAK, ilk etapta İstanbul-Türk Telekom Stadyumu yakınındaki 22 bin 444 metrekarelik konut ve ticaret imarlı arsasını ‘Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı’ modeliyle ihaleye çıkaracak. 

Hasılat paylaşımı projelerini etaplar halinde gerçekleştirecek olan OYAK, İkitelli-OYAK Kent’te 18 bin 948 adet ve Maltepe-Dragos’ta 580 adet konut ve ticaret alanından oluşan karma projenin inşası için de ön hazırlıklarını bitirdi. 

 

Hasılat paylaşımı modeliyle elde edilen gelir üyelerin birikimlerine aktarılacak

OYAK Genel Müdürü Süleyman Savaş Erdem, “Gayrimenkul sektörünün ülkemizde önemli bir geleceği olduğuna inanıyoruz. Bu sektörün içinde kendimizi en doğru şekilde konumlamak ve üyelerimizin birikimlerini değerlendirmek amacıyla OYAK bünyesinde Gayrimenkul Geliştirme Koordinatörlüğümüzü kurarak projelerimize hız verdik. OYAK güvencesiyle hayata geçireceğimiz projelerde çevreyle barışık bir kentsel mimariyi modern yaşamla bütünleştirmeye önem veriyoruz. Bu sebeple projelerimizde tasarım yarışmaları düzenliyor, en iyi tasarımla ilerlemeyi seçiyoruz. OYAK olarak; İkitelli, Ayazağa ve Dragos’ta başlattığımız konut ve ticaret alanı projelerimizden elde edeceğimiz gelirlerle 330 binden fazla üyemizin birikimlerini karlılıkla değerlendirmeyi ve elde edeceğimiz geliri onların birikimlerine nemalandırmayı hedefliyoruz” dedi. 

 

https://online.oyak.com.tr/
 


Geri Dön