21 / 05 / 2024

oyak kimya şirketi

oyak kimya şirketi

Oyak, ABD'de faaliyette bulunan Galata Chemicals’la ilgileniyor. Kasımda Avusturyalı Chemson AG hisselerinin tamamını satın alan Oyak, 2012 yılı sonunda aynı alanlarda faaliyet gösteren Akdeniz Kimya'yı da satın almıştı...

Metito Türk kimya şirketini satın aldı!

Dünyada 46'dan fazla ülkede faaliyet gösteren, 60 yılı aşkın süredir temiz ve güvenli su erişimini sağlamak için akıllı su yönetimi çözümleri sunan küresel sağlayıcı Metito, Türk kimya şirketi İnfo Grubu'nun çoğunluk hissesini satın aldı.

Nitran İnşaat Metal Elektrik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nitran İnşaat Metal Elektrik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hasan Penbedudak tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ketun Yapı Kimya Peyzaj Nakliye Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ketun Yapı Kimya Peyzaj Nakliye Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yusuf Güler tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Öz Karanlar İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Kimya Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Karanlar İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Kimya Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile 6 mayıs 2017 tarihinde Hayrettin Görür tarafından kuruldu.

Esergün İnşaat Metal Otomotiv Hafriyat Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esergün İnşaat Metal Otomotiv Hafriyat Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Eyüp Esergün tarafından kuruldu.

Gururlar İnşaat Orman Ürünleri Kimya Otomotiv Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gururlar İnşaat Orman Ürünleri Kimya Otomotiv Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Enver Bayra tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ataklı Kimya Plastik İnşaat Nakliyat Metal Elektrik Ve Makina Anonim Şirketi kuruldu!

Ataklı Kimya Plastik İnşaat Nakliyat Metal Elektrik Ve Makina Anonim Şirketi Ramazan Çimendağ tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Erlen Yapı Malzemeleri Mühendislik Elektrik Kimya Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erlen Yapı Malzemeleri Mühendislik Elektrik Kimya Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Can Yıldız tarafından kuruldu.

Letsan İnşaat Metal Kimya Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Letsan İnşaat Metal Kimya Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Dursun Oran tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Reysan Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Maden Metal Kimya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reysan Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Maden Metal Kimya Ticaret Limited Şirketi Erdi Tosun imzasıyla 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bermak Kimya Medikal Yapı Malzemeleri Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bermak Kimya Medikal Yapı Malzemeleri Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Erdoğan Akbaba tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Orta Asya Kimya İnşaat Malzemeleri Plastik Reklam Ve Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Orta Asya Kimya İnşaat Malzemeleri Plastik Reklam Ve Organizasyon Limited Şirketi Eren Genç tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ahmin İnşaat Elektrik Kimya Reklam Organizasyon Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmin İnşaat Elektrik Kimya Reklam Organizasyon Ve Ticaret Limited Şirketi Ayhan Keleş tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

oyak kimya şirketi Haberi

oyak kimya şirketi


Oyak, ABD'de faaliyette bulunan Galata Chemicals’ı alıyor. Bloomberg'ün haberine göre, taraflar 150 milyon dolarda anlaşmak üzere.


Konu hakkında kimliği açıklanmayan kişilerin verdiği bilgilere göre iki şirket anlaşmaya çok yakın.


Verilen bilgilere göre Lazard isimli şirket Galata’ya satış sürecinde danışmanlık yapıyor.


Geçtiğimiz kasım ayında Avusturya'nın PVC devi Chemson AG'nin hisselerinin tamamını satın alan Oyak, 2012 yılı sonunda aynı alanlarda faaliyet gösteren Akdeniz Kimya'yı da satın...