11 / 05 / 2024

Oyak yalova projesi

Oyak yalova projesi

Bankacılık fırsatlarını da değerlendirmeye başlayan Oyak bugüne kadar üyelerine 12 bin konut teslim etti. Firma 13 bin konut için kolları sıvadı.

Tor Global Yalova projesi resmen başlıyor! Armutlu'ya 612 adet konut ve 249 odalı otel geliyor!

Tor Global İnşaat ve Yatırım A.Ş.'nin merakla beklenen Yalova Armutlu projesi resmen başlıyor. Projede, 612 adet konut ve 249 odalı otel yer alıyor.

Akyol İnşaat, Aktown projesi için düğmeye bastı!

Akyol İnşaat, Yalova’da Aktown projesi ile bir ilke imza atıyor. Aktown, ekonomik büyümenin merkezi Yalova’da yepyeni bir dönem başlatmak için hayata geçiriliyor.

Tor Global'den 1.5 milyar TL'lik dev karma proje! Yalova Armutlu'ya konut otel ve villa geliyor!

Tor Global İnşaat ve Yatırım A.Ş. Yalova'da konut, villa ve otel projesi için harekete geçti. Projenin maliyetinin 1.5 milyar TL'yi aşması bekleniyor.

TOKİ'den Yalova'ya 717 konutluk yeni proje müjdesi! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yalova projesi yarın ihaleye çıkacak. TOKİ Yalova projesinde 717 adet konutun dışında 19 adet dükkan da bulunacak.

Yalova Belediyesi tarihinin en büyük konut projesi için düğmeye bastı! 46 dönümlük arsaya en az 700 adet konut!

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk Yalova'dan yeni konut projesi için harekete geçti. Tutuk, 30 milyon TL'ye aldıkları 46 dönümlük arazide, 700 adet konut inşa edileceğini söyledi.

TOKİ Yalova 2023 projesi için yeni tarih açıklandı! 717 konutluk yeni proje müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Yalova 2023 projesi için yeni tarih açıklandı. TOKİ'nin 717 konutluk yeni projesi merkez ilçesinde yükselecek.

TOKİ Yalova projesi için beklenen tarih geldi! 117 yeni konutu kaçırmayın!

TOKİ Yalova projesi için beklenen tarih geldi... 117 yeni konutu kaçırmayın... İşte TOKİ Yalova projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Yalova projesinde son dakika! O ilçedeki 117 yeni konut için tarih belli oldu!

TOKİ Yalova projesinde son dakika... O ilçedeki 117 yeni konut için tarih belli oldu... İşte Yalova TOKİ 2023 projesi detayları...

Oyak Maslak projesi resmen başlıyor! Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanı başına tam 413 konutluk yeni proje!

Oyak İnşaat'ın Maslak'ta hayata geçireceği yeni projesi resmen başlıyor. Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanında inşa edilecek olan projede 413 konut ve 12 ticari üniteye yer verilecek.

Oyak Maslak projesi nerede? Oyak Maslak fiyat listesi!

413 konut ve 12 ticari ünitenin yer aldığı Oyak Maslak projesi nerede? İşte Oyak Maslak projesi nerede sorusunun yanıtı ve Oyak Maslak fiyat listesi...

Oyak Maslak projesi geliyor! Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanına 413 konutluk yeni proje!

Oyak İnşaat, Maslak'ta inşa edeceği yeni projesi için düğmeye bastı. Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanında yükselecek projede 413 konut ve 12 ticari ünite yer alacak.

TOKİ Yalova projesi için tarih belli oldu! 717 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Yalova projesi için tarih belli oldu... 717 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın...

Vadi Şehir Yalova 2. Etap geliyor! Yeni proje! 

Vadi Şehir Yalova projesi Yalova Çiftlikköy'de yükseliyor. Projenin A etabında oturum başlarken, B etabı için de çalışmalara başlandı. İşte Vadi Şehir Yalova projesi ile ilgili ayrıntılar...

Oyak yalova projesi Haberi

Oyak yalova projesi

Tarihinin en büyük yatırımına hazırlanan Oyak, üyelerine bugüne kadar 12 bin konut teslim etti. Oyak yeni inşa edeceği projelerle 13 bin konut daha hayata geçirecek. 


OYAK Genel Müdürü Süleyman Savaş Erdem gayrimenkul sektörü dışında bankacılık fırsatlarını değerlendirdiklerini belirtti. Savaş Erdem, "Somut gelişmeler olması halinde başta 300 bini aşkın üyemiz olmak üzere tüm ülkemize gururla duyururuz" dedi. 


Yalova'da da yatırıma hazırlanan Oyak, sanayi kompleksi inşa edecek. Kompleksin içinde Ar-Ge, sanayi ve lojistik merkezleri, ileri teknoloji üssü ve eğitim tesisleri yer alacak. 


Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Ağustos ayında Oyak'a portföyünde bulunan 3 arsayı satmıştı. Ankara, İzmir ve Yalova'da bulunan arsalar için Oyak 796 milyon 500 bin TL ödedi. 


Emlak Konut'tan 796.5 milyon TL'lik arsa satışı!


Başakşehir'e 19 bin 799 konut geliyor

Oyak, Başakşehir'de yeni...