26 / 07 / 2024

Oymak Group Oymak Mudanya projesi

Oymak Group Oymak Mudanya projesi

Oymak Group Oymak Mudanya projesi 80 adet konuttan meydana geliyor. Dairelerin 135 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede teslimlerin bu yıl yapılması planlanıyor.

Oymak Mudanya Evleri satılık!

Oymak Mudanya Evleri satılık daire tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Oymak Group imzası ile yükselen projede deniz manzaralı konutlar yer alıyor.

Bursa Oymak Mudanya satış ofisi!

Bursa Oymak Mudanya satış ofisi ile 0224 248 09 09 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Teslimlerin bu yıl ekim ayında gerçekleşeceği proje 3 bloktan meydana geliyor.

Oymak Group Oymak Mudanya projesi!

Oymak Group Oymak Mudanya projesi 80 adet konuttan meydana geliyor. Dairelerin 135 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede teslimlerin bu yıl yapılması planlanıyor.

Oymak Mudanya Evleri iletişim!

Toplam 80 daireden meydana gelen projede teslimler Ekim ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Oymak Mudanya Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası (0224) 248 09 09 olarak belirlendi.

Bursa Oymak Mudanya Evleri teslim tarihi!

Bursa İl'i Mudanya İlçe' sinde yükselen projede toplam 80 adet daire yer alıyor. Bursa Oymak Mudanya Evleri teslim tarihi Ekim 2015 olarak yapılması planlandı.

Oymak Mudanya Evleri fiyatları!

Daire tiplerinin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı projede toplam 80 adet daire yer alıyor. Oymak Mudanya Evleri fiyatları 135 bin TL'den başlıyor, kata ve cepheye göre değişiyor.

Bursa Oymak Mudanya Evleri'nde fiyatlar 135 bin TL'den başlıyor!

Oymak Group tarafından hayata geçirilen Bursa Oymak Mudanya Evleri'nde daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon çatı dubleksi şeklinde tasarlandı. Bursa Oymak Mudanya Evleri'nde fiyatlar 135 bin TL'den başlıyor.

KKG Group'tan Pelican Hill'de 330 bin liraya 2+1!

Keleşoğlu, Kemeroğlu ve Gül İnşaat'ın ortak girişim şirketi olan KKG Group tarafından yapılan Büyükçekmece Pelicanhill Evleri'nde en yüksek konut fiyatı 650 bin lira olarak belirlendi

Ceylan Group'tan Ceylan Residence'ta 165 bin liraya 2+1!

Ceylan Group'un hayat verdiği Ceylan Konut Projesi'nde teslimler 2012 yılının Mart ayında gerçekleşecek

Bolelli Group"tan Dream Evleri"nde 118 metrekare 189 bin TL"ye!

çekmeköy Taşdelen'de inşa edilen Dream Evleri, Bolelli Group imzasıyla yükseliyor....

Deniz Coşkun, Egeyapı Group ekibine katıldı!

Deniz Coşkun, Sur Yapı'dan ayrıldıktan sonra Ege Yapı Group'a geçti

Selimoğlu Group çamlıca Masalı projesinde metrekaresi 4 bin 700 dolar!

çamlıca Masalı projesi Küçük çamlıca"da, Selimoğlu Group tarafından inşa ediliyor...

Yalçıntepe Group'tan Maximoon'da 150 bin TL'ye 2+1!

Yalçıntepe Group tarafından hayata geçirilen Maximoon"da konut fiyatları 77 bin TL"den başlıyor. 2+1 dairelerin 150 bin TL"den başladığı projede yüzde 25 peşinatla konut sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Oymak Group Oymak Mudanya projesi Haberi

Oymak Group Oymak Mudanya projesi

Oymak Group Oymak Mudanya projesi Bursa'nın Mudanya ilçesinde inşa ediliyor. Satışları devam eden proje 3 bok halinde hayata geçiriliyor. 


Bursa Oymak Mudanya'da 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon çatı dubleksi konutlar yer alıyor. Teslimlerin 2015 yılı Ekim ayında gerçekleşeceği projede toplam 80 adet daire bulunuyor. 


Oymak Mudanya satış fiyatları 2+1 konutlarda 135 bin TL, 2+1 deniz manzaralı konutlarda 149 bin TL, bahçe dubleksi konutlarda 170 bin TL'den başlıyor. 


Denize cephesi olan Oymak Group Oymak Mudanya projesi sosyal donatı alanları; güneşlenme alanları, kamelya, otopark, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, peyzaj alanlarından oluşuyor. 


Oymak Mudanya nerede?

Ulaşım: Çamlıca Mah. Lefkoşa Cad. Bağlar Soka. No:4/11 Bursa


Bursa Oymak Mudanya satış ofisi

Tel: (0224) 248 09 09

Web: http://www.oymakgroup.com/

Özge...