15 / 05 / 2024

oymapınar alternatif turizm bölgesi

oymapınar alternatif turizm bölgesi

Manavgat ilçesine bağlı Oymapınar beldesi Belediye Başkanı Tevfik Güven, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın hazırladığı ve 2005 yılında Bakanlar Kurulu kararı ile kabul edilen Oymapınar Alternatif Turizm Bölgesi projesine sahip çıkılması gerektiğini söyledi..

Çınar Sultanahmet Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çınar Sultanahmet Turizm İnşaat Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Emin Demirel tarafından kuruldu.

Tatil Olayı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Tatil Olayı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 250.000,00 TL sermaye bedeli ile Fayyaz Başpınar tarafından kuruldu.

Nuve Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nuve Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile İsa Çınar tarafından kuruldu.

Kaplankaya Nar Kondo Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kaplankaya Nar Kondo Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon 386 bin 914 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu.

Emya Yapı İnşaat Turizm Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emya Yapı İnşaat Turizm Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Tuzlupınar tarafından kuruldu.

Pirekare Mühendislik Mimarlık İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pirekare Mühendislik Mimarlık İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Atıl Taşpınar tarafından kuruldu.

Pnr Group Teknoloji Sağlık Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pnr Group Teknoloji Sağlık Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Caner Yılmaz ve Pınar Özdemir ortaklığında kuruldu.

Üç Bilek Grup İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üç Bilek Grup İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Deniz Cağferoğlu ve Gülseren Kurupınar ortaklığında kuruldu.

Nar Konaklama Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Nar Konaklama Ve Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Yalın HAtipoğlu tarafından kuruldu.

Akpınarlar Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akpınarlar Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar’da  50 bin  TL sermaye bedeli ile İsmet Akpınar tarafından kuruldu.

Altınbiçer Turizm Otelcilik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınbiçer Turizm Otelcilik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta  200 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Altıner tarafından kuruldu.

Sp Hafriyat İnşaat Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sp Hafriyat İnşaat Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  200 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Uzun tarafından kuruldu.

Akçapınar İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Akçapınar İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Akçapınar İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

oymapınar alternatif turizm bölgesi Haberi

oymapınar alternatif turizm bölgesi


Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Oymapınar beldesi Belediye Başkanı Tevfik Güven, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın hazırladığı ve 2005 yılında Bakanlar Kurulu kararı ile kabul edilen Oymapınar Alternatif Turizm Bölgesi projesine sahip çıkılması gerektiğini söyledi.


Deniz, kum ve güneş turizm üçgeni dışında Antalya'ya gelen turistin alternatif turizmde nefes alacağı 2 yerin bulunduğunu belirten Güven, bunun ikisininde Manavgat'ta bulunduğunu, bunlarında Oymapınar ile Beşkonak Köprülü Kanyon Milli Park alanı olduğunu kaydetti. Beldeleri Oymapınar'ın Roma döneminde de su zenginliği bakımından en ayrıcalıklı bölge olduğunu belirten Güven, projenin toplamda 450 bin dönümü kapsadığını ve 12 tane golf alanı bulunduğunu kaydetti. 


Güven, projenin alt ölçekleri çıkarılmadığı için 9 yıl içinde bölgeye başta Avrupa ülkelerinden sağlık, yaşlı turisti ağırlama, spor, kongre, golf ve bisiklet turizmine yönelik yatırım teklifi olmasına...