28 / 07 / 2024

oymapınar arsa turizm

oymapınar arsa turizm

Manavgat destinasyonunda sezonun 7 ay ile sınırlı olması, turizm yatırımlarında çeşitliliğin ön planda tutulmasını gerekli kılıyor. Sezonda Antalya'ya gelen 12 milyon turistin 4 milyonunu Manavgat ağırlıyor...

İki şehirde satılık 9 arsa! Ticaret, turizm ve konut imarlı arsaları kaçırmayın!

Adapazarı ve Edirne'de yer alan dokuz adet arsa satışa çıkarıldı. Söz konusu arsalar ticaret, turizm ve konut imarlı olarak belirtildi.

Çınar Sultanahmet Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çınar Sultanahmet Turizm İnşaat Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Emin Demirel tarafından kuruldu.

Belediye sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsa 1.148 metrekare alana sahip.

Liva Arsa Arazi Gayrimenkul Emlak Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Liva Arsa Arazi Gayrimenkul Emlak Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Çetinkaya ve Yusuf Çetinkaya ortaklığında kuruldu.

Pamukkale'de turizm imarlı arsa satılacak!

Denizli İli Pamukkale Belediye Başkanlığı, Denizli Pamukkale'de yer alan turizm tesis alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 6 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

Kaplankaya Nar Kondo Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kaplankaya Nar Kondo Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon 386 bin 914 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu.

Yatırımcılar dikkat! Turizm cenneti O ilimizde 7 bin 247 metrekare arsa satışa çıkıyor!

Yatırımcıların iştahını kabartan bir arsa daha satışa sunuluyor. Turizm cenneti İzmir Çeşme'de 7 bin 247 metrekare turizm imarlı arsa mahkemeden satışa çıkarılıyor.

Trabzon Büyükşehir ticaret, turizm ve konut imarlı arsa satacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ortahisar'da ticaret, turizm ve konut alanı imarlı arsa satacak. Arsanın satış ihalesi 12 Ekim 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Nar Konaklama Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Nar Konaklama Ve Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Yalın HAtipoğlu tarafından kuruldu.

İl Özel İdaresi'nden ticaret, turizm ve konut alanı imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Sivas İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Sivas Merkez Kılavuz Mahallesi'nde yer alan ticaret, turizm ve konut alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Karapınar Belediyesi Konya'da arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Karapınar Belediye Başkanlığı, Konya Karapınar'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 1 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Diyarbakır Kayapınar Belediyesi 30 bin 340 metrekare arsa satıyor! 105.4 milyon TL'ye!

Diyarbakır Kayapınar Belediyesi, Diyarbakır ili, Kayapınar ilçesi, Talaytepe Mahallesi, 1492 ada 1 parselde yer alan arsayı 105 milyon 433 bin 98,50 TL'ye satıyor...

Kemer'de 11 bin 430 metrekare turizm imarlı arsa 80 milyon TL'ye icradan!

Antalya ili, Kemer ilçesi, Kemer Mahallesi, 462 ada 1 parselde yer alan 11 bin 430 metrekarelik turizm imarlı arsa 80 milyon 10 bin TL'ye icradan satılıyor...

oymapınar arsa turizm Haberi

oymapınar arsa turizm

Manavgat destinasyonunda sezonun 7 ay ile sınırlı olması, turizm yatırımlarında çeşitliliğin ön planda tutulmasını gerekli kılıyor. Sezonda Antalya'ya gelen 12 milyon turistin 4 milyonunu ağırlayan Manavgat'ta 20 Kasım'dan sonra 5 ay boyunca 45 bin turizm çalışanı konaklama tesislerinin kapalı olması nedeniyle işsiz kalıyor.


Turizmciler, turizm yatırımcıları ve işadamları, bölgede turizmin 7'den 12 aya çıkarılmasında turizm çeşitliliğinin ön planda tutularak 'Oymapınar Alternatif Turizm Bölgesi Projesi'nin bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğini belirtiyor. Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası(MATSO) Başkanı Ahmet Boztaş, bölgede kışın en fazla işsizliğin sezonun 7 ay ile sınırlı olmasına bağlı Manavgat'ta yaşandığını söyledi. Bölgede kışın 45 bin turizm çalışanının işsiz kaldığına dikkat çeken Boztaş, bölgede turizmin 7'den 12 aya çıkmaması için acilen Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 2005 yılında...