11 / 05 / 2024

Oytun Sidal

Oytun Sidal

Türkiye'nin ateş tuğlası tekniğiyle klinker tuğla üretimi gerçekleştiren tek fabrikası konumunda bulunan EKOS Klinker Tuğla, 2015 yılına iddialı giriyor. EKOS Klinker Tuğla'nın Genel Koordinatörü Oytun Sidal üretimi arttıracaklarını belirtti.

Mados Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mados Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Oytun Serhat Sert tarafından kuruldu.

Edoworld Uluslararası Turizm Organizasyon Limited Şirketi Kuruldu!

Edoworld Uluslararası Turizm Organizasyon Limited Şirketi bugün Kadiköy’de Engin Deniz Oytun ve Gönül Oytun  tarafından kuruldu.

Arya Sertifikasyon Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arya Sertifikasyon Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de Yusuf Oytun Çilkız ve Demir Süerli ortaklığında kuruldu.

Blue Marine Dalgıçlık Ve Denizcilik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Marine Dalgıçlık Ve Denizcilik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sidal ve Selim Uçar tarafından kuruldu.

Venue Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venue Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de   1 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Oytun Alatay tarafından kuruldu.

Çınaraltı Yapı İnşaat ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınaraltı Yapı İnşaat ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Oytun Bağçeci tarafından kuruldu.

Von Id Mimarlık İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Von Id Mimarlık İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş'ta Çağatay Yağcı ve Oytun Erkişi ortaklığında kuruldu. 

Turvigo Uluslararası Turizm Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Turvigo Uluslararası Turizm Organizasyon Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gönül     Oytun tarafından kuruldu. 

Meta Çimento Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Meta Çimento Dış Ticaret Anonim Şirketi Metin Atik ve Sidal Atik ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Seven İnşaat Kadıköy'de kentsel dönüşüme odaklandı!

Seven İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Yüksek Mühendisi Oytun Seven, dönüşüm de adı son yıllarda konuşulan önemli isimlerin başında geliyor. Oytun Seven, Kadıköy'ün önemli lokasyonlarında dönüşüm projesi yaptıklarını söylüyor.

Manavgat Pazartesi Pazarı Projesi çalışmaları incelendi!

Şükrü Sözen, Pazartesi Pazarı Projesi, Örnek Mahallesi'nde devam eden ırmak kıyısı düzenleme çalışmalarını başkan yardımcıları Sebahat Çevik ve Oytun Eylem Doğmuş'un yanı sıra birim müdürleri ve teknik ekibi ile birlikte inceledi.

Dsf Yapı Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dsf Yapı Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Adnan Oytun tarafından 100 milyon TL sermaye ile 26 Haziran 2015 tarihinde Gaziosmanpaşa'da kuruldu.

ARCH Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ARCH Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 25 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Maltepe Altıntepe Mahallesi'nde, Oytun Genyılmaz Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Oytun Sidal Haberi

Oytun Sidal

Firma, 2015 yılının ilk çeyreğinde faaliyete geçecek yeni fabrikası ile üretim kapasitesini 3 katına çıkarmayı hedefliyor. Konuyla ilgili olarak EKOS Klinker Tuğla'nın Genel Koordinatörü Oytun Sidal açıklamada bulundu. Oytun Sidal, ''2015 yılının ilk çeyreğinde yeni fabrikamızı devreye almayı planlıyoruz. Ocak ayında montajlarımız başlayacak''...