22 / 07 / 2024

oyuncu furkan palalı

oyuncu furkan palalı

Oyuncu Furkan Palalı, bir dönem parasızlıktan taksiye bile binemediğini söyledi ve ekledi: Arkadaşımın evine taşınırken, çok parasızdım. Kışlık giysilerimi üst üste giyip metrobüse bindim. O gün çok sıkıntı çekmiştim.

Oyuncu Merve Boluğur yatırım için arsa arıyor!

Son zamanlarda sosyal medya paylaşımları ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu Merve Boluğur yatırım için arsa aradığını açıkladı.

Furkan Öztürk Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Öztürk Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Öztürk tarafından kuruldu.

Furkan Proje İnşaat Madencilik Endüstri Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Proje İnşaat Madencilik Endüstri Ürünleri Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Recep Ateş tarafından kuruldu.

Furkan Plus Madencilik İnşaat Altyapı Üst Yapı Lojistik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Plus Madencilik İnşaat Altyapı Üst Yapı Lojistik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Erdoğan Zafer Güneş tarafından kuruldu.

Furkan Korkmaz Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Furkan Korkmaz Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de Dursun Korkmaz tarafından kuruldu.

Oyuncu Serenay Sarıkaya'dan milyonlarca TL'lik dev yatırım!

Son dönemin en gözde oyuncularından biri olan Serenay Sarıkaya'ya dizi ve reklam teklifleri yağıyor. Son olarak dijital bir kanalda gösterilen bir dizide rol alan güzel oyuncu, dünya çapında oldukça büyük markaların reklam yüzü olmaya da devam ediyor.

Teknosa'da Tekno fırsatlar başladı! Oyuncu bilgisayarlarında kaçırılmayacak kampanya! 18 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Teknosa, Tekno Fırsatlar adı altında oyuncu bilgisayarlarında kaçırılmayacak bir kampanya başlattı! Peki, Teknosa'da oyuncu bilgisayarları ne kadar? İşte 18 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Fin Furkan Yıkım Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fin Furkan Yıkım Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Aydın tarafından kuruldu.

Oyuncu Esin Çelik de kripto mağduru!

Sinema filmleri ve televizyon dizilerinde rol alan oyuncu Esin Çelik yüksek gelir elde etmek için kripto borsasına 150 bin TL yatırdı. Parasını kaptıran Çelik şikayetçi oldu. 

Furkan Enes Aydoğan Mimarlık Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Enes Aydoğan Mimarlık Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Enes Aydoğan tarafından kuruldu.

Furkan Aktaş Turizm Otel Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Aktaş Turizm Otel Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Aktaş tarafından kuruldu.

Furkan Köse Denizli’de ikinci emlak ofisini açtı!

Denizli’de gayrimenkul sektörü gelişmeye devam ediyor. İş adamı Furkan Köse, Denizli Merkezefendi’de ikinci emlak ofisinin açılışını yaptı…

Oyuncu Halle Berry'nin evi hırsızların hedefi oldu! 

Oyuncu Halle Berry'nin Los Angeles'taki evine göz koyan sahte tapu belgeleri düzenleyerek evi kendi üzerine geçirmeye çalıştı. 

oyuncu furkan palalı Haberi

oyuncu furkan palalı



Best Model 2011 yarışmasında Türkiye ve dünyanın en iyi modeli seçilen Furkan Palalı, en son TRT 1'de yayınlanan 'Kızılelma' isimli diziyle gündeme geldi. Kısa süre önce yayından kaldırılan dizi için çok üzüldüğünü söyleyen Palalı ile özel hayatıyla ilgili bilinmeyenleri konuştuk... 


AİLEM KONYA'DA 

 2011 yılında hem Türkiye, hem dünyanın en iyi modeli seçildiniz. Bu yarışmalara katılmanızdaki amaç neydi? 

Ankara'da üniversite okurken, bir yandan da modellik yapıyordum. Bilboard çekimlerinde yer aldım, iyi firmaların yüzü oldum ve aynı zamanda defilelere de çıkıyordum ama bu işler Ankara'da kısıtlıydı. Ben de kendimi göstermek ve tanınırlığımı artırmak için İstanbul'a Best Model yarışmasına katılmaya geldim. Allah'a şükür ki; hem Türkiye, hem dünya birinciliğini alnımın akıyla kazandım. 


 O dönem nerede kalıyordunuz? 

Aslen Konyalı'yım. Hatta ailem hâlâ orada yaşıyor. Konya'dan bir arkadaşım burada...